Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir kurban Bayramý diliyorum. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyorum.
Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir kurban Bayramý diliyorum. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyorum.
cehalet insaný çirkinleþtirir. suskunlugum asaletimdendir .
her söze cevabým var ama bir söze bakarým sözmü
diye birde söyleyene bakarým adammý diyehttp://www.nizip.com/signaturepics/sigpic2750_5.gif
bu mubarek kurban bayrami tüm islam ve insanliga hayirli ve baris icnde hayirlara vesile olmasini dilerim
öncelikle nizip halký e tüm islam aleminin kurban bayramý kutlu olsun
Lütfen emailinizi güncelleyin
Nizipte bayram geçirmeyeli yýllar oldu, bayramda nizip'i çok merak ediyorum.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Tüm Ýslam Aleminin Kurban Bayramýný Tebrik Eder, Hayýrlara Vesile olmasý Dileðiyle . Ýyi Bayramlar
Kemal Ekmekçi
Sana Katýlýyorum Müslüm abi![]()
Yürüdükçe Asla Yanlýz Kalmayacaksýn GalataSaray
tüm TÜRK-ÝSLAM ALEMÝNÝN BAYRAMI MÜBAREK OLSUN...BAÞKANIM GÖRÜÞLERÝNÝZ TAM ÝSABET ÝNÞALLAH BÝ GÜN TÜM MÜSLÜMAN ALEMÝ NEÞE VE HUZUR ÝÇÝNDE GÜZEL BAYRAM GÖRECEKTÝR...SEVGÝ VE ESENLÝKLE
"Ya Göründüðün Gibi Ol ; Ya Da Olduðun Gibi Görün."...." Hýzlý Yaþa Ama Dikkat Et ; Trafik Polisi Çýkabilir."
tüm türk-islam aleminin kurban bayramý mübrek olsun nice güzel bayramlara
"Ya Göründüðün Gibi Ol ; Ya Da Olduðun Gibi Görün."...." Hýzlý Yaþa Ama Dikkat Et ; Trafik Polisi Çýkabilir."
tüm müslümanlarin mübarek kurban bayramini kutlar nice hayirli kurban bayramlari görmeleri temenni ederim
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Bayramlar özgürlüðün diðer adýdýr
umuttur yarýnlarýa sevgilere haykýrýþtýr
ve düþmana inat daima barýþtýrmutlu huzurlu nice bayramlara sevgili nizip com
ve tüm müslüman alemine hayýrlý olsun
Emrah TARHAN
TARHAN HARÝTA DA TOPOGRAF
www.tarhanharita.net
emrah@tarhanharita.net
Buyuklerimin ellerinden kucuklerimin gozlerinden opuyorum, Kurban bayraminiz Mubarek olsun guzel hemserilerim...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
tüm islam aleminin kurban bayramý mübarek olsun ülkemizde dostluk barýþ temennilerini dilerim büyüklerimin ellerinden küçüklerim in gözlerinden öpüyorum iyi bayramlar.....
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
abi istresen ben gelip kseyim koyunlarýný...sen 75 versende olur...
![]()
yok ama herkes yediði etin üzerine güzel bir tatlý ziyafetiçekecek...
kýsmet olursa bende orada olmaya çalýþacaðým...
Tüm nizip.com ailesinin bayramýný kutluyorum.uzun bir aradan sonra fýrsat buldukça yeniden yazmaya çalýþacaðým.O gün Nizip te olursam gelirim inþ.
ÝYÝ NÝYET ESASTIR.NÝYET KÖTÜ OLURSA MAZERET BULMAK KOLAYDIR.<br>
inþallah orada olacagým
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER