Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Þaka bir yana ben aslýnda tasavvuf müziðinden çok hoþlanýrým, çok güzel bir gün olacaða benziyor, iple çekiyorum.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
ben o çayda yüzdüm yüzmeyi öðrendim.emmi oðlu selahattin mustafa müslümle balýk tuttum yedim. pýnarlarýndan su içtim.ben o çayýmý geri istiyorum herkes bunu istiyor.bu istekleri yönetime muhalif istekler gibi yorumlayanlara pes doðrusu.
slmlar umarým herþey çok ðüzel olur gelmeye çalýþýrýz payýmýza düþün herþeyi yapmaya hazýrým saygýlar sevgiler
evet bu fikir güzelde sanýrým hafta sonu olsa cumaertesi gelmek zor olaçak bence zaman varken pazar yaplým bunu eger pazara baþka bir eylem veya plan yoksa
Her zaman olduðu gibi ben "Görünmez Adam" rolündeyim..
Ooooy benim bahtsýz, kel baþýmmm!!... ooyyy!!...![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Bu defa hakkaten gelcem...Yetti artýk...
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Yok caným yanýma gelip abi ben huzi dermisin,huzi seni çok çok seviyorum.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Cumartesi öðleden sonra baþlayacak toplantýmýz, gece geç saatlere kadar süreceðinden, isteyen istediði saatte gelip gidebilir.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Ben böyle toplantýlara katýlmak istiyoum fakat evim gaziantep merkezde oldugundan yanlýz pazar günleri müsayit olabiliyorum. Malum diðer günler iþ var![]()
Cumartesi akþama doðru gelebilirsiniz.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
bende düðün münasebeti dolayýsý ile biraz erken gelip daha erken ayrýlmak zorunda kalicam nzipten keþke orada olabilseydim..
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok