Ziya eren kardeþ eþyalar hala gelmedi haberin olsun saygýlar
Ziya eren kardeþ eþyalar hala gelmedi haberin olsun saygýlar
abi haklýsýn daha gecen hafta sitede üye olan cumali budak arkadaþýma söyledim.tamam dedi inþallah perþembe günü sende olur, selametle hüseyin abi
ben teþekkür ederim abi ne demek ALLAH (cc ) sizden razý olsun'ki böyle hayýrlý calýþmalara imza atýyosunuz,baþarýlar dilerim hüseyin abi, selam ve dua ile...
Giysi-ayakkabý-oyuncak-kitap-gelinlik daðýtýmý aðustos ayý baþýnda baþlayacak lütfen çevrenizde bulunan ihtiyaç sahiplerini bizlere yollayýn yardýmcý olalým
Elimde fazla miktarda ansiklopedi ve kitap var daha önce köy okuluna verdim ihtiyacý olan okullara vermek istiyorum muhtarlýðýmýzla irtibata geçerlerse yardýmcý olurum cep=05357670375 muhtarlýk=5181292
3 aðustos pazartesi giysi-ayakkabý-kitap-oyuncak daðýtýmý baþlýyor daðýtým yerimiz cumhuriyet mah.yýlmaz sokak no=11 müftülük cami arkasý ihtiyaç sahipleri muhtarlýga baþvurunuz
selam arkadaþlar...gaziantepte uzun süredir yapýlan böyle bir uygulamanýn... niziptede yapýlmasý beni sevindirdi bazý insanlarýn aç açýkta periþan yaþadýðý þu günümüzde kullanmadýðýmýz en ufak eþyalarýmýzý bile deðerlendirerek ihtiyacý olan insanlara ulaþtýrýlmasý çok güzel sebeb olanlardan allah razý olsun
.....birde bizim burda vatandaþýn biri lokantalarý gezerek kalan yemekleri... evinden çýkamayan yaþlý ve fakir insanlarýn evlerine kadar götürüp o yemekleri dökülmekten..... aç insanlarýda bir gün bile olsa aç yatmaktan kurtarmýþ oluyor ..hep dökülen yemekler açýrým onlarý yapabilmek için insanlar tarladan soframýza gelene kadar verdiði emekleri unutmamak lazým .......EKMEÐÝMÝZE SAHÝP ÇIKALIM ÇÖPLERE ATMAYALIM
sevgili muhtarým,ben geçen sene Ahmet Aksoy kardeþimize ve Nizip belediyesi beyaz masada görevli bir arkadaþa ayrý ayrý malzeme yolladým.Bu iþ için de,özellikle Ahmet'in katkýsý ile Ben turizmi ücretsiz olarak kullandým.
Koliler hazýr duruma geldiðinde durumu Nizip'e bildirdim,onlar da Harem otogarýný arayarak,benim ismimi verdiler ve kolileri Harem e Ben turizme teslim ettim.Ertesi gün teslim alýndýðýna ait bilgi aldým.
Kýsaca Ben turizm yine ayarlanýrsa,bizde Ýstanbul'dan destek veririz,hepinize selamlar.
istanbuldan eþya yollayacak olanlar ben trüzme cumhuriyet mah.muhtarý temel mermer adýna verirlerse ücret almayacaklar ben trüzm ile görüþüldü.bir sorun olursa telefonuma çaðrý atsýnlar ben ararým.saygýlarýmla
Konu TMD tarafýndan (03.08.09 Saat 14:34 ) deðiþtirilmiþtir.
Deðerli Muhtarým,
Biraz eþya birikti bunlarý sana göndereceðim, Ben turizmle olan anlaþma devam ediyormu, bu eþyalarý BEN le mi göndereyim.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Temel, sana bu haftasonu inþallah yeniden bir büyük koli giyecek yollayacaðým.Selamlar