Ala býrda da hürmet noli yav yeter arkadaþ yeter. Bu hafta da mý? Hürmeti ve Hayri Usta’nýn iþkembesini koniþacayýk.Bu iþkembe bence Hayri Usta’nýn iþkembesi del yav bizim iþkemmemiz.Yeter yav yeeeeeeeeeeeeeeeeterrrrrrrrr.
Ala býrda da hürmet noli yav yeter arkadaþ yeter. Bu hafta da mý? Hürmeti ve Hayri Usta’nýn iþkembesini koniþacayýk.Bu iþkembe bence Hayri Usta’nýn iþkembesi del yav bizim iþkemmemiz.Yeter yav yeeeeeeeeeeeeeeeeterrrrrrrrr.
SÖZ VAR ÝÞ BÝTÝRÝR SÖZ VAR BAÞ YÝTÝRÝR
sevgili arkadaþlar hepinizin bayramý mübarek olsun.yedikleriniz þifa olsun.Aman haa! hürmet edin,hürmete erin.Vermekten asla kaçmayalým.hatta 2 verelim 1 alalým.Nizipte bayramda ne gibi hürmetler yapýlýr?Þimdi dikkatle onu takip edeceðim.selametle kalýn.
ÝYÝ NÝYET ESASTIR.NÝYET KÖTÜ OLURSA MAZERET BULMAK KOLAYDIR.<br>
musaeken kardeþim buyur seni meçhamise davet edim.firigin üstüne taze kesilmiþ oðlaðýn hassýný orda görürsün.Hürmet sadece Nizip’te yok ,Karkamýþta da var.Kapýmýz açýk.iyi bayramlar.
BÜTÜN SÖZLERÝ DUYARIZ EN GÜZELÝNE UYARIZ.
tam benlik bir yermiþ.
aþk þarabaý da varmýþdý sofrada.
arkadaþlar alacaðýnýz olsun.
bensiz o tür ziyafetlerin ne tadý olur yaa.
hayyamcýðým seni de bir akþam çaðýracam.Yalnýz söz ver..Hayyamýn rübailerinden okuyacaksýn.Anlaþtýk mý?
vayyyyy hayyamcýk burda ha.evet ya,patlatýrsýn hayyamdan deil mi yani?sevdim seni hayyoþ.
tilki bey kardeþim hayyam arkadaþý tanýmadan lütfen biraz daha ölçülü konuþalým.Olmaz mý?Sonra küserse ya?Ayrýca koruma katkýlarýnýz için teþekkürler.
hava soðuk gerçi tilkilerin derisi beþ para etmez ama sizrilikleri kapamak için iþe yarayabilir.
dedo bir gün tilkiyi de çaðýr da mezelik için orda bir patlatýrým(patlarým) hayyamdan tilkicik kendisine gelemez bir kaç gün son olarak kiþi yapýsýnda olan sözleri sarfedermiþ....
selam dostlar.
çok renkli bir siteye döndü burasý hayyam da katýlmýþ ilahiyatçýlar sevmese de seni tanýmadýklarý içindir üzme canýný seni bilmeyen dünyayaý tanýmaz.
tilki yi de idare et çünkü onlar imtihandan muhaftýrlar en güzel konuþan papaðan en kötü konuþan insandan daha iyi konuþamaz netice de hayvandýr papaðan.
Hayyamý ve üstat Hayyam’ý çok iyi biliriz.Hayyamýn yanýnda sözleri mübtezel bir nesneye dönüþen nice edipler bilirim..
içimden þu satýrlar dökülüverdi birden;.
"Güzeldir,erarlýdýr,derindir..hayyam..
anlamaz tilkiler,edib_i pozbýlýnler.
aþktýr,meþktir,reis-i meslisandýr hayyam.
saðir olur heybetinden kurre-i kebireler...".
haa tilki bey’i de fazla hýrfalamayýn caným.malum tilkiler biraz ürkek olur,kaçar-gider sonra.sen yaz tilki kardeþ farklýlýðýn bize lazým.eyvallah..
.
yeni hürmet resimleri baskýda ,yakýnda sürpriz resimler ekleyeceðim .eyvallah
Mirzabeyoðlu’nun, “TÝLKÝ GÜNLÜÐÜ” isimli 6 ciltlik muhteþem eserini bilen biliyor.
hocalar burdada bený yanýþ anlamýþlar.demek herkes hoca oli yavvvv........
alýntý:
"quote" tilkinin günlüðü demiþki:
Mirzabeyoðlu’nun, “TÝLKÝ GÜNLÜÐÜ” isimli 6 ciltlik muhteþem eserini bilen biliyor.
hocalar burdada bený yanýþ anlamýþlar.demek herkes hoca oli yavvvv........
kardeþ ismin kýsa olsun diye kolaydan tilki demiþtik.Yoksa o kitaptan haberimiz var.Yine de saðol.
sevgili admin abimin geçen günlerde büyük nezaket göstererek bendenizi kkasým’ýn mekanýna çaðýrarak ,orada yediðimiz fýstýklý künefenin tadýna doyum olmaz.Bu nasýl ustalýk,nasýl bir malzeme..ve nasýl bir piþirme tekniðiydi Allahým.Abartýsýz söylüyorum:bu güne kadar yediðim en iyi fýstýklýydý.Üstelik hasta olmama raðmen bu tadý alabildim.Hasta olmadan yiyen orhan ,admin.metal ve kasým beyler de lezzetini onayladýlar.Dehþet bi þeydi!Ancak yenir,anlatýlmaz.Allah yemeyenlere nasip etsin..
teþekkürler kkasým,teþekkürler admin,orhan ve metal...umarým tekrarý olur..
alýntý:
"quote" musaeken demiþki:
sevgili admin abimin geçen günlerde büyük nezaket göstererek bendenizi kkasým’ýn mekanýna çaðýrarak ,orada yediðimiz fýstýklý künefenin tadýna doyum olmaz.Bu nasýl ustalýk,nasýl bir malzeme..ve nasýl bir piþirme tekniðiydi Allahým.Abartýsýz söylüyorum:bu güne kadar yediðim en iyi fýstýklýydý.Üstelik hasta olmama raðmen bu tadý alabildim.Hasta olmadan yiyen orhan ,admin.metal ve kasým beyler de lezzetini onayladýlar.Dehþet bi þeydi!Ancak yenir,anlatýlmaz.Allah yemeyenlere nasip etsin..
teþekkürler kkasým,teþekkürler admin,orhan ve metal...umarým tekrarý olur..
Ama Nizip’te bir kültür vardýr kimse ne yediðini söylemez. http://www.Nizip.com![]()