nizipimizin degerli ailerenden altýnbaþ ailesinin acýlarýnýz paylaþýyoruz ölene allahdan rahmet kederli ailesine baþsaglýgý diliyoruz mehmet cengiz voltrans genel müdürü
nizipimizin degerli ailerenden altýnbaþ ailesinin acýlarýnýz paylaþýyoruz ölene allahdan rahmet kederli ailesine baþsaglýgý diliyoruz mehmet cengiz voltrans genel müdürü
nizipimizin degerli ailerenden altýnbaþ ailesinin acýlarýnýz paylaþýyoruz ölene allahdan rahmet kederli ailesine baþsaglýgý diliyoruz mehmet cengiz voltrans nakliyat turýzm petrol ve ürünleri ve tic ltd þti genel müdürü
Merhum emin altýnbaþ ýn vefatýný nizp com dan öðrendim allh rahmet eylesin...tüm altýnbaþ ailesinin baþý saðolsun....
Merhuma allahtan rahmet yakýnlarýnýn baþý saðolsun
nizip önemli bir deðerini nizip halkýna altýnbaþ ailesine baþ saðlýðý diliyorum
Merhuma yüce Allahtan rahmet,Geride kalan aile efradý ve dostlarýna sabr-ý cemiller diliyorum.Özellikle deðerli evlatlarý Barýþ ve yahya Altýnbaþ kardeþlerime,en kalbi duygularla muhabbetlerimi sunar uzun ve hayýrlý ömürler diliyorum.
Nizip'in degerleri bir bir kaybolmaya devam ediyor allah mekanýný cennet eylesin. ahmet cengiz