ihtimallerden biri bu fotoðrafýn eski belediye binasýndan çekilmiþ olmasý,diger bir ihtimalde istasyon tarafýndan çekilmiþ,görünen camilerde saha ve çarþý camileri.
bu fotoðraflarý bilgisayarýnýza kaydedip, üzerine yazýlar ve iþaretlerle http://www.resimekle.gen.tr/ yükleyip buraya yapýþtýrarak bizimle paylaþabilirsiniz.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Benim dikkatimi çeken baþka bir þey var;
Hani hep Yeþil Nizip, derler eskiden þöyle yeþillik, þöyle bahçeler böyle aðaçlýk alanlar vardý diye; ben tüm fotolarda zeytin aðaçlarýndan baþka aðaç göremediðim gibi daðlarýn, tepelerin hepsi de bu günkü gibi kel kel..
Taþbaþta palýt aðaþlarý olduðu söylenirdi elk. fabrikasý kurulduðunda kesilerek yakýlmýþ falan... bu fotoðraflara göre bir çeliþki var gibi sanki.
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
kasým abi her tarafa bahce oldugu için ve o tarihte kasaba oldugu için...belkýde yeþil nýýzp demiþler..yeþil nizip demek te ký anlam ..agac degýlde yeþillik olamazmý..resýmelrdeký agaclar o tarýhte yeni yeni dikilmiþ..en fazla 10 yýllýk agaclar ...geneli bahce ve ot yeþiliiði olmasýn..ataturk bulvarý ayný yýne agaclýk...
Konu boroboro tarafýndan (06.02.09 Saat 22:05 ) deðiþtirilmiþtir.
çekim tarihi 11kasým ve siyah beyaz olmasýda bir etken tabi.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Bu resimleri Ahmet Ýmamoðullarý hocamýz görse sanýrým o bizleri çok daha iyi aydýnlatacaktýr. O þu anda Nizibimiz için yaþayan bir tarih. Hatta akþama çið köfte gecemizde onur konuðu olarak bulunabilir. Sanýrým Admini kýrmaz gelebilir, kendisinden Nizip hakkýnda öðrenmek isteyeceðimiz ve sorabileceðimiz çok þeyler olabilir. Bu arada Adminimizide yürekten kutluyorum, böylesine güzel tarihi resimleri bizlere gösterme fýrsatý verdiði için.
'Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayý,
öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeðe tercih ederim'