ne mutlu size ki gözleriniz hâlâ yaþarýyor... o gözlerin sahibinin ellerinden öperim ben![]()
ne mutlu size ki gözleriniz hâlâ yaþarýyor... o gözlerin sahibinin ellerinden öperim ben![]()
Doðan bu arada hafta sonu Nizip'e gideceðim istediðin birþey varsa bana haber ver alýp getireyim. Sezeride görmeden gelmem inþallah.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Çiðköfte gecesi NRT de yapýlacak abi. katýlýrsan burda görüþürüz inþallah. bu arada bana sormamýþsýn istanbuldan istediðin biþey varmý diye![]()
öncelikle çok teþekkür ederim abi. senin gelmen bizim için yeterli ama illaki biþey getireceksen istanbuldan bir iz taþýyan herþey olabilir abi.. bu bir kýzkulesi kartpostalý yada varsa çekilmiþ resmi olabilir![]()
Tamam kardeþim, anladým ben. Görüþürüz.
teþekkür ederim abien sonunda birbirimizi anlamaya baþladýk galiba
![]()
NRT televizyonuyla ilgili bir geliþme varmý, ne zaman internetten yada uydudan seyredebileceðiz.
müslüm abi internet üzerinden yayýn için çalýþmalarýn sonuna gelindi, çok kýsa bir zaman sonra internetten online olarak NRt izleyebileceksiniz(inþallah)
Bir Garip Yolcuyum iþte....
akhe bak sana bir link vereyim oraya ekletebilirmisiniz bir görüsme yapin ben bu $ekil izliyorum türk tvlerini http://www.turksesi.de/canlitv.php
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
bizim zaten baþka bir þirketle anlaþmamýz var kardeþ. www.bizidinle.com
buradan radyoyu dinliyorsunuz. yakýnda tv yide izleyeceksiniz inþallah
bu verdiðin adres üzerindenmi izlenilecek sezer yayýn ?
peki neden kendi veb siteniz üzerinden yayýn saðlanmýyorki ?
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
sanýrým sunucu denilen þey yeterli deðil