-NÝZÝP'ÝMÝZÝN ÝÇÝNE YA DA YAKININA ÜNÝVERSÝTE LAZIM-
diye aylarca yazdýðýmýzda... herkes bir makara bulup sarmýþtý..
-NÝZÝP'ÝMÝZÝN ÝÇÝNE YA DA YAKININA ÜNÝVERSÝTE LAZIM-
diye aylarca yazdýðýmýzda... herkes bir makara bulup sarmýþtý..
iyi oldu iyi oldu. eðitimin yeri olmaz öðrenci yeterki öðrenmek istesin. walla kim oraya bu okulu yaptýrmýþsa geleceðim gören adammýþ. 2 yýla kalmaz okul þehre daha yakýn olur.
Arkadaþlar kötü oldu diyen yok. En azýndan ben demiyorum.
Fakat Sýkýntýlar var... En kýsa sürede bu sýkýntýlarýn giderilerek insan gibi eðitim alýnmasýný saðlayacak tedbirlerin alýnmasý gerektiðini konuþuyoruz..Konuyu baþka mecralara çekmeye gerek yok.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
derviþabi sen cok güzel yazý yazmýþýn senin aðzýna eline saðlýk
yawuz hocam haklý yerden göge kadar
zeki furat kardeþim zamanýnda krizlði yapmýþýnýz ya o yeterli yaw kardeþim sen býrak hele topraðý yaw biz ne derdeyiz sen ne dertdesin kardeþim yaw
zaman kayýpetmeyin yetkilere sesleniyorum bend e bi öðrenciyim sizin oðlunuz veya kýzýnýz olsaydý bu durumlara düþecek olsa merak ediyorum ha nasýl olurdu iyi olurmudu
derviþ abi bu macera deðil gerçekler abicim olmayan þeyi neden söyleyelim ki gerçekle acý söler
þahin bey ne demek istiyon sen ne kerizliði yapmýþýz söyle bakim orasý bizim tapulu malýmýzýn üzerine yapýlmadý tamamen devlet arazisi sen galiba buradaki tüm mesajlarý okumuyorsun burada arkadaþlar soruyor orada arazi nasýl alýrýz diye bende cevap verdim arazi alamassýnýz anladýnmý þimdi haaa senin derdin neymiþ günde 1000 tane mesaj at buraya ne anlarsýn senden benden baþka okuyan yokki bu mesajlarý kendimizi kandýrmayalým
yok kardeþim yaw bu keriz köyün bi hikayesi var hani benim arkadaþým var o anlattý o köyden iþte sen bilirsin
belki benim amacým espri amamçlý ama senin malýn beni alakadar etmez ne yaparsan yap o
senin alakadar eder neyse yaw boþ verelim zamanýnda orda bi adam iþte 2 lahmacuna iki inek vermiþ tamam mý? benim duyduklarýma göre bend e ona göre söyliyorum ben onlarýn yalancýsýyým
vallla ben anlamýyorum ya .bu zamana kadr nerdeydiniz oklu taþýndý yurt yaptýrýyorlar ya bunlarý önce düþüneceksin yapacaksýn önceden bunlarý þimdi geç kalýnmýþ biþey ama yine de olsun
güzel sahrýmýzýn gelýsmesý adýna yapýlan üniversitemýzý bazý aþýlabýlecek sorunlarý halkýmýzýn gozu onune asýlmayacak sorunlar gýbý gosteren sayýn arkadslarýma lutfen dýyor abartmayýn sahsý goruslerýnýzý halkýmýzýn goruslerý olarak mýllete yansýtmayýn
okulun þehre uzak olmasi bir nevi iyi olmuþ.þehrimizde bir bayan görünce agzýný açip bakanlari görmüþlerdir!!!!!.ve dogaldir uzaga yapilmasi.bu bakýmdan iyi olmuþ ögrenciler adina...fakat onlarýn ulaþimi cok zor oraya ben gördüm o okulu cok uzakta.izole edilmiþler sanki sürgün yeri.oradaki ögrencilerin ulaþimi için.servis olanagi saglanmalý.artýk bunu belediyemi yapar milli egitimmi yapar bilemem.
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
belediye ücretsiz servis ayarladý günün belirli saatleri gitmek isteyenleri götürüyor..