Erbabakan hocamýz ne demiþti: Taklitçi zihniyet bunlar))))))
Edited by - Tarhan on 10/13/2006 08:54:08 AM
Erbabakan hocamýz ne demiþti: Taklitçi zihniyet bunlar))))))
Edited by - Tarhan on 10/13/2006 08:54:08 AM
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Abi malkýtalý köfte bizim mecirmekli köfteymiþ meðer. Hocam Pala abinin dediði gibi yüreðimiz böyür su içe içe küp gibi þiþeriz,bayrambegi oluruz vala.)
Valla çok güzel olurdu ne zaman bir iftar yemeði yiyeceðiz sitedeki arkadaþlarla derken bu güne denk geldi. Sayýn hocama teþekkürler bu güzel daveti için. Ama akþam benim misafirim olduðu için katýlamayacaðým, herkese afiyet olsun saygýlar,.
AINESI ISTIR KISININ LAFA BAKILMAZ.
sevgili hocam bize kasýn ne selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Not: Gelmeyen olursa, Ertesi Gün, Nizip.com yasasýna göre en aðýr cezaya çarptýrýlacaktýr. Temyizi ve ertelemesi yoktur. ona göre.
isterdim gelmeyi ancak gelemiyecem þimdiden allah razý olsun cezamýz ne onu þimdiden öðrenebilirmiyim hayýrlý iftarlar diliyorum herkese
bu arada allah kabul eylesin hocam
ÖÐR. GÖR. TUNCAY ÇELÝK
GÜMÜÞHANE ÜNÝVERSÝTESÝ
ÝRFAN CAN KÖSE MYO
Sizin gibi cömert ve nazik bir insanýn iftar sofrasýnda olmak bize þeref verir.Eðer yardýma ihtiyacýnýz olursa erkende gelebiliriz hocam?
alýntý:
"quote" Ý.H.Er. demiþki:
Gelebilecek arkadaþlarýýn isimleri aþaðýdadýr.
1.Admin (Çaðrýldýrýldýðýn yere erinme)))))
2.Ý.H.Er.
3.Akhenaton (yerine bir adam bul kardeþim, mazeret istemem)))))
4.
.......
Not: Gelmeyen olursa, Ertesi Gün, Nizip.com yasasýna göre en aðýr cezaya çarptýrýlacaktýr. Temyizi ve ertelemesi yoktur. ona göre..
Edited by - Ý.H.Er. on 10/13/2006 12:56:55 AM
hocam site sakinleri beni iyi bilir. yemek dedin mi kurtuluþu yoktur ama bugün malesef... gündüz radyodayým akþam ise haber odasýnda ana kumanda baþýndayým. radyoya birini bulmak kolaydý ama tv kýsmýna bakacak bir teknik personel yok. offffffffff offfffffffffffffff. gitti güzelim davet..
hepinize afiyet olsun, iftarda dua ederken bizleride unutmayýn..
[u]offffff offffffffffffffffffffff</u
Sezerciðim Osman'a söyle yarine baksýn,kýrk yýlýn baþý bir iþe yarasýn ama deðilmi?
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
sýkýysa sen söyle abi![]()
ÝFTAR DAYENÝ GELÝÞME:
Akþamdan beri üzerinde durduðum iþi sonunda baþardým.
Arkadaþlar:
Þanlý Urfa valiliði tarafýndan düzenlenen 2000 kiþiye çiðköfte yedirme programýnda
köfteyi yoðuran ve köfte yoðurma þampiyonluðunu hala elinde tutan abimiz,
NÝZÝP.COM için birazdan burada olacak.
SÝZLERE ÇÝÐKÖFE YAPACAK.
Abi adam eti çekmemem gerektiðini ve kendi gelirken et robotu getireceðini söyledi.
Arkadaþlar sudan sebeplerle gelmemezlik etmeyin lüften. Alakuþ gibi. (olum, misafirini de al getir le.)
Mahmil yardým deðilde erkenden gel sen, laflarýz.
köfte yoðrulmasýný görürüz
abooow çið köftede varmýþ yaww.. az bana gönderebilirmisiniz?
alýntý:
"quote" akhenaton demiþki:
abooow çið köftede varmýþ yaww.. az bana gönderebilirmisiniz?
Abi bir adam gönderirsen gönderebiliriz elbette.
senin itin olsun.
Saat:18:00 de biri gelsin camiye.
Bekliyorum.
(Diðer üyelerimize servis yapýlýr)
KADÝR GECESÝ EN BAÞTA HALÝL ÝBRAHÝM HOCAM OLMAK ÜZERE KÝMSE BENDEN DU BEKLEMESÝN
KÝM CÝÐ KÖFTEYÝ YEDÝYSE DUAYI O YAPSIN SELAM SABAH YOK
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Deðerli hocamýn Nizip.comdan yaptýðý umumi davete icabet ettik, bazý arkadaþlar proðramlarý nedeniyle sonradan katýldýlarsa da gönül tüm arkadaþlarý görmeyi arzu ediyordu.
Köftenin yoðuruluþundaki zarafeti seyretmekten, adamcaðýzýn ismini sormayý unuttum.
Ellerine saðlýk lokum gibi olmuþtu. teþekkür ederiz.<a href="files/pictures/11/51/20061013213609_1_1.JPG[/img] " target="_blank"
</a pic_pop.asp?mode=12&cid=1437
Hocam israfa kaçmadan mükellef bir sofra kurmuþtu. Hizmeti diðer abilerle beraber kendi elleriyle yaptý
pic_pop.asp?mode=12&cid=1435 <a href="files/pictures/11/51/20061013213609_1_1.JPG[/img] " target="_blank"
</a pic_pop.asp?mode=12&cid=1436 <a href="files/pictures/11/51/20061013213609_1_1.JPG[/img] " target="_blank"
</a pic_pop.asp?mode=12&cid=1438
Özellikle Müftülük camisinde oluþturduðu kütüphaneyi görmenizi tavsiye ederim.
Hocam bunlarýn hepsini sizmi topladýnýz?
pic_pop.asp?mode=12&cid=1439
Kütüphane dini konulu kitaplarýn yanýnda, zengin içeriði ile saatlerce kalmaya ve her konuda araþtýrma yapmaya deðer bir kültür hazinesi olmuþ. Bende evimde bulunan bir kýsým kitaplarý hediye etmeyi düþünüyorum.<a href="files/pictures/11/51/20061013213609_1_1.JPG[/img] " target="_blank"
</a pic_pop.asp?mode=12&cid=1440 <a href="files/pictures/11/51/20061013213609_1_1.JPG[/img] " target="_blank"
</a pic_pop.asp?mode=12&cid=1441
Zengin içeriði görünce yemeði bir an unutupkitaplara daldýk.<a href="files/pictures/11/51/20061013213609_1_1.JPG[/img] " target="_blank"
pic_pop.asp?mode=12&cid=1442 </a
Resimlere týklayarak büyütebilirsiniz
Edited by - admin on 13.10.2006 10:01:08 PM
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
OFFFFFF OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF((((
AH BENDE KEÞKE ORDA OLAYDIM ÝÞTE BU ÜNV. AH AH..
ALLAH SÝZÝN GÝBÝLERDEN RAZI OLSUN SANALI GERÇEÐE DÖNÜÞTÜRDÜÐÜNÜZ ÝÇÝN..
SÝTEMÝZ AMACI DOÐRULTUSUNDA YÜRÜMEYE HATTA VE HATTA KOÞMAYA DEVAM EDÝYOR.))