devamý çabucak gelir inþallah,eline koluna saðlýk.selamlar caným kardeþim.
devamý çabucak gelir inþallah,eline koluna saðlýk.selamlar caným kardeþim.
elinize saglýk.devamýný gecýktýrmeyýn arkdlr hepsýný atýnda býr cýrpýda ookuyalým
Email geçersiz
Mehmet kardeþ n'oldu bizim Abdullah Palaz'ýn hikayesi. Bu gün yarýn diye diye 10 gün oldu sen tek satýr dahi yazmadýn. Artýk bizi fazla bekletme olur mu?? Merakla sabýrsýzlýkla bekliyoruz....
'Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayý,
öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeðe tercih ederim'
abi sýnavlara çalýsýyorumda sýnav haftasýna gýrdýk ondan pek vakýt bulamýyorum... yazmaya
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Mehmet kardeþ devamý yazarsan çok sevinirim.abdullah palaz benim akrabam sayýlýr.bende antepliyim savcýlýyým.araþtýlýrsan abdullah palazýn babasýda savcýlý.O kitapda yazanlarýn bazýlarýný biliyorum yani olaylarý felan bize büyüklerimiz anlatýrdý.benim de adým abdullah sen kitabýn devamýný yaz bende bildigim ve o kitapda olmayanlarý yazim
Konu beto_apo tarafýndan (21.06.08 Saat 20:35 ) deðiþtirilmiþtir.
ARKADAÞLAR SLM
MÜTHÝÞ BÝ KÝTAP BU ARAMALARIM SONUNDA KÝTABI BULDUM
HEMDE ANTEP TE BÝR YAYIN EVÝNDE ÇOK TA UCUZ KÝTAPLAR VAR
LÝNKÝNÝ YAZIYORUM
http://www.ucuzkitapal.com/
http://www.ucuzkitapal.com/index.php...cid=0&x=16&y=6
ELLERÝNDE 30 DAN FAZLA STOK VARMIÞ FÝYATI 4 YTL SAGOLSUNLAR KARGOYA VERÝP YOLLADILAR
bu konunun devami içinn yazan arkadaslar lütfen ilgilensin.filmin en güzel yerinde reklam girdi.
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Sevgili akýn78 kardeþ vermiþ olduðun link için teþekkürler. Antepte var derken acaba hangi kitabevi olduðunu yazarsan sevinirim. Bende Gaziantepte olduðum için gider alýrým. Doðrusu benim için sevinçli bir haber teþekkürler.....
Konu nizip27700 tarafýndan (19.09.08 Saat 10:50 ) deðiþtirilmiþtir.
Deðerli arkadaþlar bu kitabý almak isteyenler, Gaziantep postanesinin arkasýnda bulunan Eyüp oðlu camii var, camii'ye varmasýz sað kolunuzun üzerinde ERDOÐAN KÝTAPEVÝ var oradan bu kitabý 4 YTL'ye temin edebilirsiniz. Ben bu kitabý ramazan münasebetiyle 3 gecede okudum bitirdim. Eminim ki sizlerde çok kýsa sürede bu kitabý okuyup bitireceksiniz..Meraklýsýna duyurulur...
Kitabevinin sahibinin ismi ve telefonunuda vereyim irtibata geçmeniz daha kolay olur..
Ömer Doðan
Tlf : 2317160
Cep:
0505 7112220-21
0541 2317160
Konu nizip27700 tarafýndan (19.09.08 Saat 10:50 ) deðiþtirilmiþtir.
Hangi Yayýn Evi Olduðunu Söyler misiniz?
Arkadaþým son mesajý sanýrým iyi okumamýþsýnýz. ERDOÐAN KÝTABEVÝ
oradan bu kitabý temin edebilirsiniz. Bu kitabevinde diðer kitaplarýda çok uygun fiyata alabilirsiniz. Ayrýca eski kitap alým ve satýmýda yapýyor. Orada çok uygun fiyata kullanýlmýþ ÜNÝVERSÝTE kitaplarýda alabilirsiniz. Ben gittiðimde Antepteki üniversite öðrencileri hep oradan alýþ veriþ yapýyorlardý...
ERDOÐAN KÝTABEVÝ
Ömer Doðan
Tlf : 2317160
Cep:
0505 7112220-21
0541 2317160
abdullah palaz ile ilgili konuþmak isteyen varmý
konuya tamamen hakim deðilim,kitabi okumuþta deðilim,bu durumda yorum yapmamýn doðru olmadýðý kanaatindeyim.yine de fikrimi sorarsanýz,yardýmcý olmaya çalýþýrým
bu kýtap hayatýnýzda okuyacagýnýz en manyak býr kýtapdýr ben 1995 de okudum
Ben Torunuyum.Kitabý Bende Var.
Bizde Hak Eden Her Zaman Hakkýný Alýr.Kimse Bilip Bilmeden Yargý Yapmasýn Kendi Kafalarýndan Bizzat Ben Abdurrahman PALAZ'ýn Torunuyum.Bi Derdi olan Bana YAzsýn Gerçekleri Ögrenmek Ýstiyorsanýz TABÝ...Kimsede LAfýmý Terse Çekmesin...Görüþürüz...