:=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))FIRATIN KENARINDA DEMEK TAHARAT TAZELEDÝ:=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
:=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))FIRATIN KENARINDA DEMEK TAHARAT TAZELEDÝ:=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Yüklenmeyin tosunuma !!!!!!!!! Yazýk tama !
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Saolasýn Orhan abi hele þükür destek çýkan biri oldu :-))
fatih abi daha büyüðü yokmuydu bu resmin yaww bu gözümüze girmiyor þöyle gözümüze girebilecek cinsten olsun :-))
Hem abdest tezelemek sevaptýr nolacak yani ne var bunda...
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
metallllllllllllllllllllllllll GÜLMEKTEN ÖLDÜM SEN COK YASA FATÝH DAYIIIIIIIIIIIIIIIIII.METAL TARÝHÝN ÝÇÝNE ETMÝÞSÝN.:=)))BÝR DAHA TARÝH SEVÝYORUM DEME.TARÝHE SANATA SAYGILI OL:=))))))))))))))))))))
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
SAKALLI KARDEÞ ELÝMDE BÝR RESÝM DAHA VAR AMMA YAYINLAMAYALIM
ÞÝMDÝ BENÝ ARADI ABÝ EVLENECEÐÝM KIZ ARIYORUM DEDÝ YAKMA BENÝ DEDÝ
BURSALARA GELÝP ELLERÝNDEN ÖPERÝM DEDÝ
HEM SONRA ORHAN KARDEÞ HOÞ GÖR ABÝ DEYÝNCE KOCA ORHAN KARDEÞÝMÝMÝ KIRAYIM BENDE ONU HOÞ GÖRDÜM ÞÝMDÝLÝK SELAMLAR
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
ARAP KIRK SENE SONRA ÖÇ ALMIÞ.DEMÝÞKÝ NE TEZ ALDIM:=)))BÝRAZ GEÇ OLDU AMA TEMÝZ OLDU:=))GERÇÝ FOTO TEMÝZ DEGÝL DE:=))ÖC ALMA GÜZEL OLMUÞ:=))
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Fsoyarýk abi. Kadýncaðýz, halý yýkama falan filan demiþsin ve bunlarý bir medeniyet görüntüsü içinde sunmuþsun. Pikniðe gidiyosun hanýmýn hakký olan zamaný çalýyorum diyosun.
MUHTEREM ABÝM: PEKÝ KILIBIKLIK NEDÝR KÝ)
Arkadaþlardabu verilerinizde yola çýkarak size bu diplomayý hazýrlamýþ olmalý zaten.)
Fatih abi, resmi küçültmemi metal istedi, hatta küçültmüþ bana yolladý.
Acaba bir çekincesimi var dersin![]()
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Tüylü kardeþ, yani paçalarý çemlemekle, tarihin içine etmek arasýndaki baðlantýyý pek kuramadým, varsa açýðým eyvallah ama olmayan þeylerden yüklenmeye çalýþýyorsunn güzelimm daha çok çalýþman lazým yaaa:-))
Fatih abim beni kabul edecek bayan olduðum gibi kabul etmek zorunda kimseye hoþ görünme mecburiyetim ve zorunluluðum yok yanii, istediðin fotografýmý yayýnlayabilirsin :-)))))))
Hem bak ben büyüðümsün diye seninle ilgili sýrlarýmý kamuoyuna açýklamýyorum. eðer açýklayacak olsaydým daha akþam msn de konuþurken bana evlat suan haným yanýmda yazamýyorum kusura bakma dediðini söyleyebilirdim...
Zaten bir Orhan abi destekliyor beni onuda Allah baþýmýzdan eksik etmesin...AMÝNNNNN
Ya Olduðun Gibi Görün...
abooow adminime bak hele yangýna körükle gitmiþþ, :-))
adminim çekincem olsaydý tamamen sil derdim, ama büyük haliyle sayfanýn açýlýþýndaki ve görünümündeki halini sende farketmiþsindir.
Ya Olduðun Gibi Görün...
YAV SÝZ BÝR FÝLMSÝNÝZ SÝZÝN GÝBÝ BÝRBÝRÝNE DOST OLURSA DÜÞMANA NE GEREK VAR.AMA GÜZEL BÝÞEY ANLATIN ANLATIN DÝNLÝYOZ..AMA GERÇEKTEN FATÝH DAYIMIZ COK ÝYÝ BÝR ÝNSAN METAL DE AYNI YAÞINDAN COK OLGUN.AMAN SÝZ HEP DOST KALIN
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
ya arkadaþýmýzla niye dalga geçiyosunuz yurdum insaný helede doðu insanýyýz biz normal þeyler bunlar
süpersin metal kardeþ
Teþekkür ederim tüylü kardeþ,Fatih abim ne derse razýyým, inþallah herkesin fatih abi gibi bir dostu - abisi - yakýný olur
yani tabiri caizse her eve lazým :-))
Uzaklardan kardeþ senden de Allah razý olsun bana destek çýkan 2. kiþisin,
Ya Olduðun Gibi Görün...
DAYI FATÝH DAYI BU ARLANMAMIÞ HALA HER LAFINDA SANA LAF VURUYOR BU ARLANMAZ ZATEN:=)))
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....