yusuf böyle iyi þiirleri dayima sende bekleriz ........... birazdaha açik olsun ama
aslinda cengizde iyi þiir yazar..................
yusuf böyle iyi þiirleri dayima sende bekleriz ........... birazdaha açik olsun ama
aslinda cengizde iyi þiir yazar..................
cengiz alintiyi sana yakiþtiramadim senin buna karþilik iyi bi þiir yazman lazimdi þimdi kesin yazman lazim ...............suleyman sendede iyi þiir bekliyoruz........irfan hayattamisin............cengiz doðduðun yerin deðeri baþkadir ne kadar istanbul nizipten iyi olsada yerini tutmaz. en azinda nizip silayi rahim için senin için önemli olmali................
slm arkadaþlar ösys sinavina giren arkadaþlara beraber dua edelim. yaziyi okuyan o gun beþ vakit arkadaþlarin hepsine dua etsin dört vakit kabul edilmez................... arkadaþlar herkese hayatta kolayliklar ha bide o guzel yaziyi yazan arkadaþada teþekürler................
Allah razý olsun mehmet arkadaþlar bende öss'ye gircem dualarýnýý bekliyorum bu arada yazýyý beðenmene sevindim
RABBÝM SEN BÝZÝ KENDÝNE DOST SEÇÝNCEYE KADAR YAÞAT VE AÞKINLA YANDIÐIMIZ BÝR ANDAAA CANIMIZI ALKÝ ÖLÜM AÞKIMIZIN ADI OLSUN
arkadaþlar bi kaç komik resim paylaþmak istedim inþ sizleri güldürür![]()
RABBÝM SEN BÝZÝ KENDÝNE DOST SEÇÝNCEYE KADAR YAÞAT VE AÞKINLA YANDIÐIMIZ BÝR ANDAAA CANIMIZI ALKÝ ÖLÜM AÞKIMIZIN ADI OLSUN
allahýn belasý nazlý benim hiç kontürüm yok yoksa sana mesajýn karþýlýðýný yazmazmýyým anladýn sen onu neyse fatmayý dün aradým kýzým senin telsim niye açýk deel beni sinir ettin erzuruma gittim kampüsteyken seni aradým ***** her iki hattýnada ulaþamadým zýrt pýrt hat deðiþtiriyon kýzým tortum þelalelerine gittim yedi göllere de artvine kadar gittik bizden sonraki grubun bir üyesi boðulmuþ yedi gölerde vede öldü allah rahmet eylesin sizin üniversiteden ayþe o da neyse ne saçmaladým ben ya oðlum netten birilerini gördün fatmadan aldým haberlerini neyse ÖSS YE GÝRECEK OLAN TÜM ARKADAÞLARA BAÞARILAR ESRA YAZINI OKUMADIM AMA ÇOK GÜZEL OLMUÞ(nazlý bir kahkaha fýrlat bakam ha duyar gibiyim) esracým dualarým seninle ve tüm kardeþlerime baþarýlar dilerim öss derabbim yardýmcýnýz olsun yanýma beklerim inþallah yusuf þiirine bayýldým sözlü anlatým finalinde onu okuyacam hakkýný helel et habersiz aldým kendinize çok iii bakým dostlar dualarýnýzý bekliyom NOT:NAZLI BENÝ ARA MUTLAKA SANA BÝ ÞEY DANIÞMAM LAZIM
selam millet uzun zamandýr yoktum aranýzda yazýn bunun telefisini yapacaz inþ 4ay tatilim var inþ bir araya geliriz...
hilalcim dualarýn için Alllah razý olsun Rabbim benim ve bütün öss girceklerin yardýmcýsý olsun ve girmeyenlerindesizlerinde yardýmcýsý olsun bende istanbula gelirsen beklerim caným yusuf bu arada þiir güzelmiþ
![]()
Konu esera79 tarafýndan (05.06.08 Saat 07:38 ) deðiþtirilmiþtir.
esra sen eþit aðýrlýkçýmýydýn ?
ha bu arada bu nickimi bilmeyenler için söylüyorum ben merdo
diðer nickimin þifresini unuttum bunla giriyorum
esracým önemli deel
cengiz yusuf süleyman uður p. varmýsýnýz counter turnuvasýna lisedeyken hiç çýkmazdýk internetten hey gidi günler heyyyyyyyyy![]()
hilal canýn saðolsun okuyabilirsin helal olsunn...arkadaþlar þiiri beðenmeniz beni sevindirdi inþallah daha güzellerini eklerim.....merdo aramýza tekrar hoþgeldin dai...bende öss girecek tüm arkadaþlara baþarýlar dilerim..allah yardýmcýlarý olsun...