Kendinizi yönetmek için kafanýzý, baþkalarýný yönetmek için kalbinizi kullanýn.
Kendinizi yönetmek için kafanýzý, baþkalarýný yönetmek için kalbinizi kullanýn.
Made Ýn NizipLi
ayný dili konuþan deðil,ayný duygularý paylaþanlar anlaþabilir. hz mevlana
Deneyimden daha güçlü bir öðretmen yoktur ama öðrenme isteði bulunmadýkça deneyimden birþey öðrenilemez.
Made Ýn NizipLi
Göz kendine, kulak baþkalarýna inanýr...
Made Ýn NizipLi
Büyük sýçrayýþý gerçekleþtirmek isteyen, birkaç adým geriye gitmek zorundadýr. Bugün yarýna dünle beslenerek yol alýr. Bertolt Brecht
--SENÝ BENÝM KADAR SEVENLER SANA BENÝM KADAR HASRET KALSINLAR--
aza kanaat etmeyen çoðu bulamaz.
bu konu üzerine bir kaç satýr daha doðrusu bir hikaye yazma gereðini duydum.
ADAMIN BÝRÝ SÜREKLÝ BÝR KUYUNUN YANINA ÐÝDER BÝR YILAN TARAFINDAN ALTINLA MÜKAFATLANDIRILIRMIÞ ARADAN YILLAR ÐEÇMÝÞ ADAM HALA GÝDER KUYUDAKÝ YILANDAN BÝR ALTIN ALIRMIÞ.ADAM RAHATSIZLANI YATAÐA DÜÞER MALUM GEÇÝMÝ SAÐLAMAK ÝÇÝN ALTIN VEYA DEÐERLÝ MADEN GERKTÝÐÝ ÝÇÝN ADAM OÐLUNA DER OÐUL FALAN YERDE KÝ KUYUNUN YANINA ÐÝT BÝR YILAN SANA ALTIN BIRAKACAK ALIP BANA GETÝR DEMÝÞ.BÝR ÐÜN ÝKÝ ÐÜN ÜÇ BEÞÐÜN KUYUNUN YANINA GELEN ERKEK ÇOCUK UYANIKLIK YAPACAKYA BU KUYUDA BELLÝKÝ ÇOK ALTIN VAR YILANI ÖLDÜRMEYE ÇALIÞMIÞ YILANA TAÞ ATMIÞ YILANIN KUYRUÐU KOPMUÞ YILAN CAN HAVLÝYLE ÇOCUÐU ORACIKTA SOK MUÞ ÇOCUK ÖLMÜÞ.ADAM ÝYÝLEÞTÝKTEN SONRA YILANIN YANINA GELÝR .SESLENÝR KUYUYA YILAN ÇIKAR ORTAYA ADAM DER BÝZÝM OÐLAN BÝR CAHÝLLÝK ETTÝ CAHÝLLÝÐÝN HESABINI CANIYLA ÖDEDÝ.GEL BÝZ ESKÝSÝ ÐÝBÝ DOST OLALIM DEMÝÞ.YILAN CEVAP VERMÝÞ SENDE BU EVLAT ACISI VARKEN BENDEDE KUYRUK ACISI VARKEN BÝZ DOST OLAMAYIZ DEMÝÞ.yani çocuk aza kanaat etseydi herðün bir altýn alacaktý.canýndanda olmayacaktý.
Böcek olmayý kabullenenler ezilince þikayet etmemelidirler.
Made Ýn NizipLi
Ýnsanlarý iyi tanýyýn, her insaný fena bilip kötülemeyin, her insaný iyi bilip övmeyin
Made Ýn NizipLi
Sadelik, iyilik ve doðruluk olmayan yerede büyüklük yoktur.
Made Ýn NizipLi
ÞampiyoN
G A L A T A S A R A Y
GerçeklerÝ TariH YazaR TarihidE
G A L A T A S A R A Y
Made Ýn NizipLi
Dünyada anne sevgisinin yerini dolduracak hiçbir sevgi yoktur
Made Ýn NizipLi
Samimi arkadaþlarýnýzla konuþurken bile belli bir sýnýr koyun. Böylece aranýzdaki sevgi ve saygýyý korumuþ olursunuz.
Made Ýn NizipLi
Olgun insan güzel söz söyleyen deðil, söylediðini yapan ve yapabildiðini söyleyen adamdýr.
Made Ýn NizipLi
Hiçbirþey için "BENÝMDÝR" deme, sadece de ki;
"YANIMDADIR" Çünkü ne altýn, ne toprak, ne sevgili, ne hayat, ne ölüm, ne huzur, ne de keder... DAÝMA SENÝNLE KALMAZ
Made Ýn NizipLi
Hz.Yunus emreden.(K.S.A)
Beni bende deme ben bende degilem bir ben vardýr bende benden içeru
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM