Dostum,Fatih bey'e
kardeþ görüþemiyoruz.Uzun süredir yoksun.Muharrem edebiyat parçalarken Osmaným uykuya daldý.Kimbilir kimleri belgelemeye çalýþýyor.
Ben Antepteyim.Gelince mutlaka görüþelim.
Selamlar Saygýlar
Dostum,Fatih bey'e
kardeþ görüþemiyoruz.Uzun süredir yoksun.Muharrem edebiyat parçalarken Osmaným uykuya daldý.Kimbilir kimleri belgelemeye çalýþýyor.
Ben Antepteyim.Gelince mutlaka görüþelim.
Selamlar Saygýlar
kýymetli kardeþim Ahmet bey, bektaþi, sonu gelmeyen bir iþe baþladýk demiþ. Ne oldu diye sorunca.Bektaþi:
- Ne olacak namaza baþladýk demiþ.
Bizde ne güzel Hastane Müdür yardýmcý idik rahat rahat çalýþýyor sizlerlede görüþüyorduk.Hastane müdürlüðüne geçtik iþlerden baþ alamýyorum yardýmcým yeteri kadar yok çok sýkýntý çekiyorum.
Þikayetçi deðilim ama haným ameliyat oldu bünye zayýf baya yorulduk,yetmez gibi oðlanýnda iki yerden kolu kýrýldý ne yapalým her þey Allahtan yeterki o bize gücenmesin.Kahrýndan verdi ise tövbe ederiz.Lutfundan verdi ise þükrederiz.
Kardeþ iþleriniz nasýl bayaðý yoðunsunuz herhalde,gerçi baþýnýzda Osman bey kardeþimiz gibi bir imtahýnýz varken tabiki rahat olamazsýnýz.Bu sýra sesi sedasý çýkmýyor Her halde Nohut dürümlük bir kapý buldu yoksa aleyhinde atýp tutardý.Bu yeni çeriler Osmanlarý karýþtýrdý herhalde beni ekti bir koca hafta onu bekledim gelecem dedi gelmedi.Ama elime geçerse onu Genç Osmandan kötü yacaðým.
Tatili dört gözle bekliyorum inþallah gelince mutlaka uðrayacaðým sayýlarýmla
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
<div Selam alper bey,</div
<div </div
<div Nukleer Enerji ile ilginiz neredendir bilmiyorum ama benim çok yakindan ilgim var.Bir defa Nukleer Muhendisim, cekmece nukleer arastirma ve egitim merkezi'nde calisiyorum.Bir defa sunu belirtmeliyim ki Nukleer Santrallerde ilk yuklemeden sonra 50 yýl Nukleer atik diye bir konu yok.Santralden cikarilan kullanilmis yakitlar santral yakininda bulunan havuzlarda saklaniyor.Bunun nedeni yanmadan sonra ortaya cikan fisyon elementlerinin sonume ugramasini beklemek icindir. 50 yýldan sonra verilecek karara gore kullanilmis yakitlarin icinde fisyondan oturu olusan, santrallerde nukleer yakit olarak kullanilabilecek olan Plutonyumun ayrilmasi islemine gecilir.Plutonyum ayrildiktan sonra Nukleer Yakit Fabrikasi'na geri gonderilerir.Geri kalan atik ise vitrification (camlastirma) islemine tabi tutularak radyoaktif olmaktan cikarilir.Sonuc olarak cevreceilerin yaygara ettigi kadar korkulacak bir durum yoktur.</div
<div </div
<div Bir de bazý seyleri karistirmissiniz.Ulkemizin uranyum satin alamayacagini yazmissiniz.Gercek bu degildir.U-235 izotopunca %20 zenginlestirilmis ve uzeri zenginlestirilmisyakitlarin satilmasi yasaktir.Bomba yapiminda kullanilabilecegi endisesi ile alinmis bir karardir.Ama Elektrik uretiminde kullanilan Nukleer santrallerin yakitlari dogal uranyumdur (icinde % 0.7 U-235 izotopu bulunur) veya %2-4 arasi hafifce zenginlesitirilmis yakit kullanilir ki bunun satisi yasak degildir.Ustelik Turkiye'de 10000 ton kadar uranyum vardir ki simdilik bir 10 sene kurulacak nukleer santralin yakitini temin edebilir.Ustelik uranyum aramalari daha tam olarak tamamlanmamistir.Kanimca bu rakkamin uzerinde Turkiye'de uranyum vardir.</div
<div </div
<div Saygilarimla</div
<div </div
<div Timucin Aybers</div
Osman Demir Istanbul
Uþak Müze Müdürü açýða alýndý.
1 Haziran, 2006 14:53:00 (TSÝ) .
Uþak Müze Müdürü Kazým Akbýyýkoðlu açýða alýndý
ÝLGÝLÝ HABERLER
• Þimdi de 545 adet gümüþ sikke kayýp.
• Çok sayýda paha biçilmez eser kayýp
Uþak Valisi Kayhan Kavas, Karun Hazinesi''ndeki hýrsýzlýk olayýyla ilgili olarak Uþak Arkeoloji Müzesi Müdürü Kazým Akbýyýkoðlu ile polis memuru Bülent Yücel''in açýða alýndýðýný açýkladý..
.
Aydýn Ýhaneti ...
Bu ülkenin aydýný hainlik etmek için fýrsat kollar.
Adamý bu halk okutmuþ
Adamý halk yedirmiþ içirmiþ bir müzeye Müdür yapmýþ
Müdür...
Resmi dairede üst makamdýr.
Bu makama geçince þeref duymak gerekmektedir.
Çünkü size verilecek en kýymetli yere gelmiþsinniz.
Bu aðýrlýk size maðrur ama kibirli olmayan
Titiz ama þüpheci olmayan
Kuralcý ama iþleri dondurmayan
Þerefli bir insan olmanýzý ister.
Sizin emrinizdeki insanlar size emanet edilen tesisler
sizin için canýnýzdan daha önemli olmalý.
En sevdiðiniz evladýnýz ananýz babanýz yada eþinizden yada neyse ondan daha kýymetli olmalý.
Oysa bizim müdürümüz ......
haysiyet onur þeref helal kavramlarýný
silmiþ kendisine teslim edilen (müze örneði) her þeyi satmaya kalkmýþ. .
Beyim sen kendini satmýþsýn
haysiyetini satmýþsýn
Öbür dünyada nasýl hesap vereceksin....
Beyim sen müdür olmuþsun ama neye yarar.
Bu ülkeye yararlý bir insan olamamýþsýn....
Sen kýymetin hiç olmayacak ....
Þeref diye bir arkadaþýn bile olamayacak...
.
Edited by - felsefefe on 08/06/2006 23:24:44
Osman Demir Istanbul
Eyvallah Fatih abimiz.
Öncelikle yeni görevinizde baþarýlar diliyor. yengeve sevgili yeðenimize de geçmiþ olsun dileklerimi iletiyorum.
Nizip'e kim gelmek istemez ki...Fakat elimizde olmayan sebeplerden dolayý þimdilik rafta bekletiyoruz.Fakat kýsmet olursa gitmeyi tabiki arzu ediyoruz.Ahmet varken gitmemek olur mu?
Zira o bizlere (daha doðrusu bana) lahmacun parasý ödetmez.Birileri (örneðin Ömer kardeþim gibi) davranacaðýný sanmýyorum.Ömer'e kocaman bir hampara (Nizipçesi ðampara )attým.Yüreði yetiyorsa yazsýn!!!!!
Osmancýðým nöbeti bana devretmiþ gibi bir halin var.Ahmet takýlýyor.Ya sen nerdesin? Bekleriz kardeþim.
Yürekten selamlar,sevgiler...
MUHARREM
sevgili osman bey kardeþim eðer o müdür yazýsýný bize atfen yazdý isen sonunu sen düþün,seni ben ahmet bey kardeþime havale edeceðim seni kargo yapýp IÞINLAMA sistemi ile yenicerilerin içine gönderip GENÇ OSMAN muamelesi gördürsün, dahasý Nohut dürümü bulup týrnaklý ekmek bulamayasýn .......................
Þaka þaka mevla herþeyin en güzellerini sizlere layýk kýlsýn.
Gerçekten Türkiyede her þey baþýný almýþ gitmiþ allah topkapý sarayýný korusun korkarým ordaki vurgun ve ********lýk dünyayý ayaða kaldýracak cinsten
Muharrem ahmet osman ömer ve diðer kardeþlerime ayrý ayrý selamlar
Dostlar,
Öncelikle Fatih Bey kardeþime;
Yeni görevinizde de baþarýlý olacaðýna kanaatimiz sonsuzdur.Mevlam yardýmcýnýz olsun.
Eþiniz Hanýmefendiye ve çocuklarýna geçmiþ olsun dileklerimi sunar Allahtan acil þifalar temenni ederim.
Ayrýca Osman iki kez ektikten sonra üçüncü randevusuna gecikmeli olarak geliyor.(Tevrübe ile sabittir.Önce Nevþehir,Sonra Gaziantep sonrada Ýstanbulda rotarlý )
Ýnþallah görüþürsünüz.
Selamlar Saygýlar
BEBEÐE ÇAÐRI .
Soyguncu soysun da, vurguncu vursun .
Sen ana karnýnda boþa durursun .
Doksan günde çýk gel, dokuz ay dursun .
.
Doðmaya gayret et, doðmaya bebek .
Sonra geç kalýrsýn yaðmaya bebek. .
.
Üçkaðýtçý düzen geçip gitmeden .
Her ocakta üç- beþ baykuþ ötmeden .
Çabuk ' Devlet malý deniz' bitmeden .
.
Doðmaya gayret et, doðmaya bebek .
Sonra geç kalýrsýn yaðmaya bebek .
.
Makam armaðandýr, koltuk hediye .
Muhkem ilamlar var ' rüþvet ye' diye .
Ne diye beklersin söyle ne diye? .
.
Doðmaya gayret et doðmaya bebek .
.
Göz kýrpýnca sýfýrý çok sayýlar .
Zirveye týrmandý topal ayýlar .
Yaðcý yeðen arar haydut dayýlar .
.
Sonra geç kalýrsýn yaðmaya bebek. .
.
Artýk banka soymak basit eðlence .
Günde milyar hiçtir ' yurtsever genç' e(!) .
Dünyaya duhül et, gel biraz önce .
.
.
Tez çýk, haram süt bul, beleþ kundak bul .
Yalancýlýk mübah, yüzsüzlük makbul .
Hukuksal açýdan bir ' olanak' bul .
.
.
Adi ekranlarda iðrenç yüzü gör .
Halký tiksindiren bir kof dizi gör .
Önce onlarý gör, sonra bizi gör .
.
Sonra geç kalýrsýn yaðmaya bebek.
Abdurrahim KARAKOÇ.
sevgili dostlar hepinize ayrý ayrý teþekkür ederim ve kýymetli ahnet ve muharrem bey kardeþim allah senden razi olsun tabi eþekten düþenin halinden eþekten düþen anlar ben sizi sizde beni çok iyi anlýyoruz.Ben bundan sonra euzu besmele çekerken arkasýna MÝNEL FELSEFE diye ekleyeceðim.Sahi biz bu osman kardeþimizin adýný SATILMIÞ diye deðiþtirsek olmazmý küçük bir anket yapsakmý acaba diye düþünüyorum.
Adamama bak yahu kargocuyla ýþýnlama ile dalða geçiyor,bu gidiþle erbakandan kötü olacak ve sitede tek baþýnayý oynayacak sevgili dostum sen yinede bu osmana uyma biz hastanede PÝSKÝYATRÝSte sizde FELSEFEye takýlmayalým bilirsiniz bu iki branþta biraz UÇuk olur
Sevgili osmaným seni hala kýzdýramadýkmý?
Hepinize kucak dolusu selam
Edited by - Ahmet karadag on 09/06/2006 17:43:33
Dostlar,
Osman hala kayýplarda gören varmý?
srlamlar saygýlar
allah rahmet etsin
Abi sizin yazýlarýnýz ( küfür bile olsa) bana þerefli bir davranýþ gibi geliyor.
Þimdi Ahmet le Muharrem benim kaadim dostlarým sizi de öyle sayýyorum
Fatih abi deðerli dost senin makamýn elbette onlar gibi olamaz.
,Elbette sen makamýnýn layýkýsýn Allahým seni hem kendine hemde baþkalarýna kötülük yapmaktan korusun. Doðru iþlerin sahibi yapsýn.
Abi aklým duruyor yahu. ,Bu insanlarý ve yaptýklarýný görünce ...
Hep ne diüþünüyorum biliyormusun..
Hani Osmanlýda Yeniçerilik varya ...
Anasaý babasý Türk deðildi o insanlarýn....
Hepsi deðilsede bazýlarý bu insanlarýn çocuklar mý diye düþünüyorum...
Ne dersin Bu zavallýlar Türk olabilir mi ...
Benim aklým aklým bu yapýlaný anlamýyor...
Bu ne yav...
Bizim analarýmýz mý doðrudu bu çocuklarý..
Aydýn Ýhaneti Bu ülkeyi vurmaya devam ediyor.
Aydýnlar bu ülkeyi ton ton satýyorlar..
Yeter diyecek kimse yok...
Heeeeeeeeeeeeeey Koca Ýmparatorluðu yediniz ....
Sýra bu küçücük Anadolu da mýýýýýýýý
Hain Aydýnlar .... Anadoluda bitince neyi satacaksýnýz...........
Edited by - Ahmet karadag on 10/06/2006 10:31:02
Osman Demir Istanbul
Dostlar,
Osman Bey Kardeþim "Heeeeeeeeeeeeeey Koca Ýmparatorluðu yediniz ....
Sýra bu küçücük Anadolu da mýýýýýýýý
Hain Aydýnlar .... Anadoluda bitince neyi satacaksýnýz..........." diye sitem etmekte ve haykýrmaktadýr.
Osmaným merak etme satacak bir yer kalmayýnca sýra sana gelecek...
Selamlar Saygýlar
can dostlar hepizize kucak dolusu selamlar.Güzel dost sevgili osmaným sana nasýl kötü söz söyleye biliriz haddimiz deðil seni sevmeye bulamadýðýmýz için kýymetli dost ahmet bey kardeþimle yerden yere vuruyoruz.
Meþhur bir Maraþ ata sözü vardýr. KÖÞKER SEVDÝÐÝ GÖNÜ YERDEN YERE ÇALARMIÞ. bizde bu sebeple birazyerden yere vuruyoruz.
Söylediðin konuda çok haklýsýnTürkiyedeki bazý insanlar Adem (a.s) evladý ama bizde deðil.Cumhuriyyet tarihimize bir bak devþirme paþa çocuklarýüst baþlarda isim vermek istemiyorum Bazýlarý siyaset dünyasýnda bazýlarý sanat dünyasýnda bazýlarý spor dünyasýnda ülkemizi parsellemiþler.Hep düþünmüþümdür bir kardeþin adý HINÇ-AL uluç diðeri ÖÇ-AL uluç gazeteciler neyin öcünü alýyorlar, biz millet olarak kime iyilikten baþka ne yaptýkki bizden hýnç alýyorlar.
Allah bunlara akýl fikir versin gemi batarsa içinde herkes boðulur iþte IRAK en güzel örneði.
Diger tarafa bakarsak TARKAN Turancý bir dedenin torunu, okan bayülgen eski diyanet iþleri baþkanýnýn torunu deðiþen hiç bir þey yok bü ülkeye dinimize diyanetimizle çoçuklarýmýzý yetiþtirerek sahip çýkmaktan baþka bir çaremiz yok.Bizim insanýmýz alýþmýþ çocuðunu okutmamaya, okutursada imam hatibe göndermeye alýþmýþ klassik din anlayýþý hele bir bak ülkesini deðilde NEFSÝNÝ seven satýlmýþ gönüller (Ha baþka ülkeye satmýþ ha nefse ve þeytana ne farký var zarar olarak aynýkapýya çýkýyor) çocuklarýný hangi okullara yerleþtirp nerelere hakim olup ülkenin geleceðine zarar veridiler iyi düþünmek lazým.Halbuki bizim devletimize daha fazla sahip çýkmamýz lazým zira islamda devlet birinci sýrada gelir hürriyeti olmayana farz düþmüyor mevla hepimizin yar ve yardýmcýsý olsun yazacak çok þey var amma......... selamlar