Senin körlüðüne de, þaþýlýðýna da kurban olam..Körle yatan þaþý kalkar Mahmut sende dikkat et kendine![]()
Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Kör pampiþler
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Ben babamdan memnunum.. Kör pampiþ kardeþliðine de razýyým.
Yeter ki o benim babam olmaya devam etsin![]()
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Þimdi körle yatan þaþý kalkar dedi ya. Müslüm abi gözlüklü, sen gözlüklü gerçi sen müslüm abiyle yatmadýn makin abimle yattýn koyun koyuna oda gözlüklü sonuçta, her halükarda sen þaþý oluyorsun![]()
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Yanlýz anlamadýðým bir þey var ben senle yatsaydým kalktýðýmda gözlerim düzelmiþ olurmuydu, hani senin gözlerin saðlam ya ondan dedim![]()
hop hop , benim koyun koyuna yatma arkadaþýma laf etmeyin, kim þaþý kim kör ben bilmem len, hido koyun koyunuma laf yok, heeeeyyyyyt len .![]()
makin
Hido hadi kalk gel sana dürüm ýsmarlýyayým.
Saðýrlar birbirini aðýrlar Menese diyen yok
Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM