Mrb Arkadaslar Ben Tesadüfen öðrendim Böle Bi Sitenin Olduunu Bende 2007 Mezunuyum.kahramanmaras Sütçü Imamdayim,herkesi çok özledim.bütün Mezunlar Buraya Takilalim.herkesi Bekliyorum.see You.........
Mrb Arkadaslar Ben Tesadüfen öðrendim Böle Bi Sitenin Olduunu Bende 2007 Mezunuyum.kahramanmaras Sütçü Imamdayim,herkesi çok özledim.bütün Mezunlar Buraya Takilalim.herkesi Bekliyorum.see You.........
herkese selam olsun arkadaþlar herkese iyi tatiller umarýmký herkesýn sýnavlarý yi geçmiþtir bak yene bu sýnavlarý iþe karýþtýrtým arkadaþlar. aleykum selam ibrahim kaya (birecikten demi ibrahim)hayat nasil gidiyo ya ibrahim hangý bölumu okuyon özel demi okuyon.....
herkese slm özyurtlu arkadaþlar...
bu özyurta okuyupta kahramanmaras Sütçü Imam ünýversýtesýne gitmek zor gelmiyormu bu arkadaþlara ben anlamadim...
hoþ geldiniz arkadaþlar kendinizi tanýtsanýz daha iyi olurdu.bir de neden zor olsun ki sütçü imamda okumak.bizim arkadaþlardan bildiðim kadarýyla 2 kiþi orda okuyor(m.çellik,tuðba inal) ve memnunlar
ÝNSANLIK ZOR ÝÞ...
yani özel bir lisede okuyupda böyle bi universiteye gidilirmi dedim ben sadece...
selam arkadaþlar özledim sizleri.. ne zamandýr giremiyorum nizip.com a.. yeni arkadaþlar gelmiþþ.. gelen arkadaþlar kendini tanýtýrsa iyi olur..sonuçta kimle muhattap olduðumuzu bilelimm demii canýmmmmm...görüþmek üzere..
slm atilla
slm bay ve bayanlar
slm cengiz karabacak ne yapýyorsun
slm mehmet çelik maraþa gitinmi
slm süleyman ayt nasýl giiyor
slm yusuf alkandaðý
slm tüm eski arkadaþlara ibrahim kaya
slm arkadaþlar herkes ihþallah iyidir. sonbahar bak zelihayi unutmuþsun oda maraþta okuyor. ya melisa88 sen gitte guzelbir yere bizeyeter....
aleykum selam ibrahim kaya merak etme maraþa akþam geldim atilla nerdesin ne edersin kardeþ... ekrem baki ne eder...
Nbr Fatmam Yok Ya Kimse Tanimamiþ Baksana Yinede Hoþbulduk Arkadaþlar Caniniz Saðolsun![]()
Slm Fatma Nbr Yok Ya Baksana Kimse Tanimamiþ Caniniz Saðolsun Yeniden Taniþiriz Ben Esra![]()
ben emine özyurt ilkögretime gidi yarum bitiþigiz liselilerle