hiç soleme cok durgunLastý son gunlerde hadi ya![]()
hiç soleme cok durgunLastý son gunlerde hadi ya![]()
ayþem sen olmadýðýn için durgun heralde þu köy iþlerini bitirip tamamen gelebilsen nizipe herþey daha güzel olacak ama...
gerçi cuma gününden beri ben de senle köydeydim allah yardýcýn olsun gerçekten zor...
bu arada yusuf, baki ekrem ve mesutla görüþtük soranlara selamlarý var neyse herkese iyi günler
ÝNSANLIK ZOR ÝÞ...
valla arkadaþlar býraz renklendýrýn buralarý zaten dogru durust goruþemýyoz barý sanal ortamda býrbýrýmýzden haberýmýz olsun...þu an ben fatma ve tuba okula gidiyoruz...atýlla yusuf ekrem ugur polat ve olursa perýhanla sulbýyede gelecek...haydýn sýzle de goruþmek dilegiyle...
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
bugün çok güzeldi gerçekten.yusuf atilla uður tuðba nazlý ve ben hep birlikte gittik okula.baya ilgilendiler saðolsunlar.çoðu kiþiye ulaþamamýþlar zaten bize de arkadaþlar haber verdi.bundan böyle her sene 30 aðustosta toplanýlcakmýþ haberiniz olsun hadi herkese selamlar görüþmek üzere...
ÝNSANLIK ZOR ÝÞ...
selam millet size bi haberim var fiziði býraktým polisliði kazandým artýk niðdedeyim yolunuz düþerse bana uðramadan geçerseniz darýlýrým
kendinize çok iyi bakýn
mert
ya en sonda benim adýmýn kalmasýný istemiyorum arkadaþlar bi uðrayýn þuraya ya öksüz kaldý bizim okul
ÝNSANLIK ZOR ÝÞ...
herkese selam..millet nabersiniz yaw hiç sesiniz soluðunuz çýkmýyor valla böyle olmaz haaaa..herkese buraya bekliyoruz..evet fatmanýn dediði gibi öksüz kalmasýn buralar herkese buraya bekliyoruz..
bak hala kimse gelmemiþ arkadaþlar herkesi buraya bekliyoruz..lütfen yawwww..
Bir kaç arakdaþýný araki hareket gelsin, size ayrý bölüm açalým![]()
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Eski Özyurt'luyum dikkatinizi çekerim. Keyifli forumlar.
kimse yokkkkkkkkkkkkkk.....![]()
yusuf kardeþim ya adminin dediði gibi arasaydýn gelirdik ya artýk kimse uðramýyor benim de fýrsatým olmuyor pek.zaten arkadaþlarla telefonda görüþtüðümüz için ihtiyaç duymuyolar demekki buraya gelmeye.bu arada çellik in herkese selamý var.kendinize iyi bakýn arkadaþlar görüþmek üzere
ÝNSANLIK ZOR ÝÞ...
yaw arkadaþlar hem telefonda konuþalým hemde burada konuþalým..tamaam..herkesi bekliyoruz
Geldim Joseph Ya Telefonda Muhabet Nizip .com Daki Gibi Olur Mu Hec Yalniz Birakirmiyik Yaw Burayi...
Email geçersiz