800 - aþk bir hayat demektirsevgili lerin birleþmesi güzel günlerin gelmesi demektir
bence en guzelý bu
800 - aþk bir hayat demektirsevgili lerin birleþmesi güzel günlerin gelmesi demektir
bence en guzelý bu
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Aþk, simdi zamani degil diye beklemeyi bilmektir. Sabirdir.
bekleyelým bakalým neler olacak
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
bekle hele bakým sana ne zaman eewet dicek
Made Ýn NizipLi
kým mýksam ele býrýdemý war beným býlmedýgým?
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
801 - aþk bir ateþtir bir ara alevlenir ve sonra söner
802 - aþk bir bardak suda bogulmaktýr.
803 - aþk bir baþ aðrýsýdýr.hep onu düþünürüz, nerde,kiminle,ne yapýyo?
804 - aþk bir bataklýktýr nekadar istesende kurtulamazsýn taki aþkýn gelip seni kurtarýncaya kadar...
805 - aþk bir bebektir.içinde nasýl büyütürsen ileride seni okadar tatmin edebilir
806 - aþk bir beladýr
807 - aþk bir bilmecedir çözersen kazanýrsýn
808 - aþk bir bilmecedir çözsen çözülmez, sevda kolay deðil zordur çekilmez...
809 - aþk bir bozgundur
810 - aþk bir bütündür hiç bir zaman ayrýlamaz.ayrýlýrsa mutsuzluk olur ve ben y 'ye aþýðým herhalde
811 - aþk bir büyüdür,büyü bozulduðu zaman neye uðradýðýný þaþýrsýn!dilerim kimsenin büyüsü bozulmasýn...
812 - aþk bir *******tir. çünki ben hep karþýlýksýz sevdim ve sevdiðim kiþiyi ben içimde öldürdüm
813 - aþk bir çeþit tutkuduriki insan birbirlerine karþý o derin tutkular yani baðlýlýk hissediyorsa aradaki tutku aþktýr
814 - aþk bir çiçeðe benzer;bakmasýný bilirsen yaþar bilmezsen ölür........
815 - aþk bir dalgadýr, yüzmeyi bilmeyen boðulur..
816 - aþk bir deniz yüzmeyi bilirsen hayat yüzemezsen ölümdür...
817 - aþk bir denizdir damlaya damlaya göl olur
818 - aþk bir denizdir içine enayiler girer ay beni ittiler
819 - aþk bir denizdir içine giren kerizdir
820 - aþk bir denizdir yüzmesini bilirsen sadece kýyýya yakýn yerlerde deðil, istediðin her yerde yüzersin bilmezsen boðulmaya mahkumsundur bu koca deryada....
821 - aþk bir devrim,haykýrýs ve ihtilaldir onun adýna yapýlmýþ
822 - aþk bir dilim pasta bir þarap gibidir ama önemli olan aþký yaþamak týr aþktaki asýl gayede bu degilmidir
823 - aþk bir elma þekeridir þekeri yersin geriye sapý kalýr...
824 - aþk bir elma þekeridir.yedikçe kazýðý çýkar
825 - aþk bir elma þekerine benzer önce þekerini sonra kazýðýný yersin
826 - aþk bir futbol maçý gibidir kazanýrsýn,kaybedersin ama eðer berabere kalýnýrsa evlilik olur.
827 - aþk bir geçiþ noktasýdýr. ya aradýðýný bulur sevilirsin yada tekmeyi yer kudurursun
828 - aþk bir gerillanýn hayata itirazýdýr susarsa çatýþma konuþursa savaþ yazarsa destan severse devrim olur tutki ben bir gerillayým sende sýkamadýðým mermi (ay ýþýðým)
829 - aþk bir girdap gibidir birdafa seni içine aldýmý birdaha kurtulamassýn
830 - aþk bir girdap gibidir içine girdinmi bir daha içinden çýkazmalar
831 - aþk bir gökdelenin en üstüne çýkýp atlamagdýr çünkü aþaðý atlamag bir cesaret iþidir iþde aþkda cesarettir çünkü birini sevmeg ve birine aþýk olmag ve o aþýg sevdiðin kiþiye dile getirmeg bir cesaret iþidir ve o cesareti gösderip içinizi döküp çýkmaya baþladýktn sonra herþey bittiðinde onu unutmag çok zordur çünkü aþk ilk baþlarda çok güzel gelir gözünüze týpký bir içki iþmeye baþlamag gibi her geçen gün daha fazlasýyla zevk alýr olursunuz sorada onu unutmag imkansýz gibi bir þey dir inþallah siz aþýk olmamýþsýnýzdýr ben oldum ve þuanda aþýk acýsý çekiyorum bu yüzden kimseye aþký tavsiye etmiyorum
832 - aþk bir gül bahçesý kadar güzel dikenine katlanýrsan cefasýný çekersen yalnýzlýðýný paylaþýrsan suyunu verirsen kýsacasý aþk her þeye katlanmaktýr.
833 - aþk bir güldür,koparmak istersen solan. yaþamak istersen en büyük çýlgýnlýktýr
834 - aþk bir güle benzer,kokusunda güzelliði mutluluðu ,dikeninde ise acýyý hissedersin
835 - aþk bir gülü avuçlamaktýr dikenleri eline batsabile býrakamazsýn
836 - aþk bir gülücük ile baþlar,öpücükle geliþir,göz yaþýyla son bulur.
837 - aþk bir gülün dalýndaki çið tanesi gibidir onu orada düþürmeden tutmayý bilmek gerekir.ayrýca aþk=tüzelimdir.....seni çok seviyorum þuan yanýmda olmasanda bitanem...
838 - aþk bir havuza benzer içine enayiler düþer fakat beni ittiler enis baba&meltem
839 - aþk bir hayat demektirsevgili lerin birleþmesi güzel günlerin gelmesi demektir
840 - aþk bir hiç olduðunu kabullenmektir.....vazgeçebilmektir
841 - aþk bir ýþýk o ýþýk senin dünyaný aydýnlatýr. ama kaybettiðinizde dünyanýzýn bütün ýþýklarý söner.
842 - aþk bir ýzdýraptýr
843 - aþk bir içgidir içmesini bilirsen birþey olmaz eðer bilmezsen atar sana bir tekme
844 - aþk bir içim sudur unutulmasý zordur
845 - aþk bir ilizyondan baþka birþey degildir gerçek olmayan acýlarla yaþamayý sevenlerin uydurmasýdýr
846 - aþk bir insan için hem en iyi dugulardýr bazende ölümden bedr bir duygudur
847 - aþk bir insana baðlanmaktýr onun için herþeyi yapabilmektir; ama aþkta hem nefret hemde tutku,sevgi... vardýr
848 - aþk bir insana benzer.ne 5dakkikada anlatabilirsin, ne de bir ömür tanýyabilirsin...
849 - aþk bir insana körükörüne baðlanmaktýr.....
850 - aþk bir insaný kendinizden bile fazla sevmektir, aþk bir insanýn aklýndan hiç çýkmamasýdýr, aþk bir insanýn kalbini kaybettiði duygudur
Made Ýn NizipLi
851 - aþk bir insaný sevip diðerleri tarafýndan sevilmemektir.
852 - aþk bir insaný sevmek ve onun ise size pas vermemesidir.
853 - aþk bir insanýn baþýna gelebilecek en güzel þeydir. ("v") hayatýn bir parçasýdýr..
854 - aþk bir insanýn baþýna gelen en kötü bir þey
855 - aþk bir insanýn bilebile intiharýdur
856 - aþk bir insanýn diðer insana baðýmlýlýðýdýr
857 - aþk bir insanýn esir düþmesi kadar kötü birþeydir
858 - aþk bir insanýn gözlerine bakarak seni seviyorum demektir
859 - aþk bir insanýn hayata itirazýdýr susarsa çatýþma olur konuþursa savaþ,yazarsa destan,severse devrim olur
860 - aþk bir insanýn için de hapis tuttuðu bir duygudur sev mek ister sevemez
861 - aþk bir insanýn karlý cinsini herþeyden fazla sevmesi onun için tüm fedakarlýklarý yapabileceði ve uðrunda herþeyden vazgeçmesini saðlayan duygudur. (bence)
862 - aþk bir insanýn kiþiligini degiþtiren aptalca bir duygu
863 - aþk bir insanýn lotoyu bulup sonrada iflas etmesidir
864 - aþk bir insanýn mutluluðunu hayatýný kýsaca herþeyini paylaþabileceði birini bulduðunda ve ona bir türlü doyamadýðýnda hissettiðin hiattir
865 - aþk bir insanýn mutsuz olmasýný saðlayacak engüzel yoldur
866 - aþk bir insanýn ona karþý duyduðu hislerdir
867 - aþk bir intihar etmektir neden diye soracak olursanýz valla ben bile bilmiyorum
868 - aþk bir iþkencedir her zaman seni sarar her zaman seni acýtýr çaresizde ellerini kollarýný baðlar bir nehir suyu gibi güzelliðinin yanýda seni en zayýf yerinden yaralýcak kadar kötülüðü vardýr aþk bir savaþmasýný bilen için aþk bir hayattýr yaþamasýný bilen bide aþk bir ölümdür azraili seven için bense böyle bir aþkýn içindeyim ölümümü bekliyen bir faniyim aþk oyunu içerisinde
869 - aþk bir kadeh þaraptýr ikinci kadehi asla dolduramazsýnýz!
870 - aþk bir kahve falýdýr. fincaný ters çevirip bakarsýn ya dibindeki telvedir.
871 - aþk bir karýn aðrýsýdýr.inim inim inletirmiþ ben demedim fatma öyle diyor.yaþayýnda görün....
872 - aþk bir karýn aðrýsýdýr.yaþamayan bilemez bu acýyý!..
873 - aþk bir kelebeðin kanat çýrpýþý kadar hoþ ama bir ömür kadarda boþtur...
874 - aþk bir kelime deðil bir cümledir, kurmak için 2 can gerekir... aþk her yiðidin harcý deðildir,aslan gibi bi yürek gerekir...
875 - aþk bir kere yakalanýp bir daha kurtulamadýðýn dermaný olmayan bir hastalýktýr yada hiç uyanmak istemediðin bir rüyadýr aþk...
876 - aþk bir kiprik gibidir. dýþarda seni herþeye karþý korur ama içeride dayanýlmaz býr acý verir
877 - aþk bir kiraz gülün biraz................
878 - aþk bir kiþi için felaket, iki kiþi için saadet, üç kiþi için *******tir.
879 - aþk bir kiþi için felaket, iki kiþi için saadet, üç kiþi için kýyamettir. derler!!!
880 - aþk bir kiþiden hoþlanýnca onu sevmeye baþlaman bunun da yanýnda onunda seni sevmesidir...
881 - aþk bir kiþinin diðer bir cinse olan duygularýn arttýðý bir varlýktýr
882 - aþk bir kiþiyi sevdinmi hiç unutmamak ve her yerde onu görmek çunku bu baþýmdan geçti.
883 - aþk bir koma halidir normal olmadýðýnýzý bilirsiniz ama zamandan baþka da bir ilacý yoktur
884 - aþk bir kuyudur içine düþersen bir daha çýkamazsýn rasgele çýkmýþ olsanda hayat bitmiþ demektir.
885 - aþk bir kuyudur içine girdinmi çok zor çýkarsýn
886 - aþk bir kuyunun içinde boðulmaktýr
887 - aþk bir labirenttir.yeterki yolunu kaybetme...
888 - aþk bir labirenttir.yeterki yolunu kaybetme...
889 - aþk bir leyla düþlemesidir, buram buram
890 - aþk bir marazdýr
891 - aþk bir merdivendir çýkmasýný bilene
892 - aþk bir militanýn hayata itirazýdýr susarsa catýþma severse devrim olur
893 - aþk bir muma benzer sen yanarsýn o yanar taki mum bitene kadar o zamanda sen sönersin mum yanar
894 - aþk bir muz kabuðudur,basýnca ayaðýn deðil,hayatýn kayar.
895 - aþk bir muz kabuðuna benzer üzerine bastýðýnda ayaðýn deðil hayatýn kayar
896 - aþk bir mücadeledir,paylaþmaktýr.
897 - aþk bir ne biliyim hayatýn ta kendisidir
898 - aþk bir otobustur býnmesýný býlmeli son durak gelmeden inmesini býlmeli
899 - aþk bir otobüs ilk durakta binmeli son duraga gelince inmesini bilmeli!
900 - aþk bir oyun kimisine kimisine hayatýnýortaya koyacak bir varlýktýr.
Made Ýn NizipLi
mýksam saolsýn
Diyen Þair Sonra da
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
devam ettirelim demiþtim ama unutmusum aklýma yeni geldi bende attým
Made Ýn NizipLi
Aþk...hareketsiz sükun,sükunetsiz hareket
Aþk...kelimelere sýðmayan bereket
Aþk...dibi görünmeyen bir derya
Yusufun güzelliðine tutulan züleyha,
kimi zaman ferhat,kimi zaman þirin,kimi zaman da mecnun ile leyla...
ne uzunluk,ne derinlik,ne de geniþlik.Noktanýn sonsuzluðu bu!
Noktanýn sonsuzluðu kadar aþk,
Aþkýn sonsuzluðu kadar nokta.
her þey bir noktadan sudur eder,her þey bir nokta da sükun bulur...
çok güzelmiþ emeðinize saðlýk
K----- CAN DEMEK, SEN DEMEK-----M
sevmek ;bazen de hiç ummadýðýn bir anda sevdiðini býrakmaktýr...![]()
K----- CAN DEMEK, SEN DEMEK-----M
Sevmek, beklememektir. Beklentilerin son bulduðu bir duraktýr o. Öyle ki tüm gerçekler, tüm dünya silinir gider. Ne O'ndan anlasýlmayý beklersin, ne onu anlamayý. Ne onun gelmesini beklersin, ne onun Leyla, Mecnun olmasýný. Beklediðin bir þey yoktur sevmeyi becermek dýþýnda.
Made Ýn NizipLi
Siz siz olun,eðer karþýnýzdaki,size olduðunuzdan daha fazla kýymet veriyorsa,sizi olduðunuzdan mükemmel görüyorsa,size sýrýlsýklam aþýksa, uzaklaþýn ondan.
Dozunca seven,hatalarýnýzý da gören,ama iyi yönlerinizin hatýrýna onlarý affeden,sizden abartýlý þeyler beklemeyen,zorlamayan,destekleyen bir sevgi çok daha güzel deðil mi?
AÞK BÝTTÝ
Bir aþk nasýl biterse
Öyle bitti bu aþk da
Uzun bir hastalýk gibi
Aralýksýz dinlediðim
Alaturka bir fasýl gibi
Gökyüzüne bakmayý,
Dostlara mektup yazmayý,
Çiçekleri sulamayý
Unutmuþluðum gibi bitti.
Bir aþk nasýl biterse,
Öyle bitti bu aþk da.