teþekkür ederim ahmet abi.. çok kibarsýn)
teþekkür ederim ahmet abi.. çok kibarsýn)
sezer abi me de bu yakýþýr zaten dinleyemiyoruz ama olsun)
eywallah saldýray kardeþim.. sen onlara bakma ama abartmýþlar)
:=)))HANÝ GELMEZDÝ ÞEYTAN GELMEZ OYNAÞINI YOLLAR
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
ahhhhhhhhhhhh birde cenen düþük olmasa ve þiiri az okusan süper olacak
SEZER KARDEÞÝME LAF YOK.BEN ONUN PROGRAMINI ÇOK SEVÝYORUM HATTA GÝTTÝÐÝMDE ONUN PROGRAMINI DÝNLÝYEMÝYECEÐÝME ÇOK ÜZÜLÜYORUM.BAÞARILAR KARDEÞÝM NRT SENÝNLE GÜZEL.
<font size=\"2\" color=\"#ffffff\" style=\"background-color: #ff0000\"><strong><em><u>*****ÜLKÜCÜLER ÝPEÐE SARILMIÞ ÇELÝKTÝR*****</u></em></strong></font>
olur mu öyle þey abii sen bunlara layýksýn bu sözler sana az bile kelimler yetmiyo anlatmaya çok ciddiyim).
Yaww arkadaþlar bizim sezeri bu kadar þiþirmeyin þimdi kendini kaf daðýnda sanacak:-))) adý üstünde iþte düþlerinin arasýnda kaybolup gitmiþ. ama benim için çaldýðý o güzelim þarkýyý asla unutamam teþekkürler dostumm
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
alp27 kardeþim ben zaten 3 aydýr þiir okumuyorum. þiir orucundayým merak etme) ama þunu belirtmek isterim ki; þiiri çok severim. radyoda okumasam bile yanlýz baþýma kalýnca kendi kendime okurum. çenen düþük demiþsin : bana konuþmam için para veriyorlar. susacaksam neden para versinler ki dimi yani
)
belki çok konuþuyorum ama boþ konuþmuyorum. seni çok sevdim alp27. eleþtirilerin için teþekkür ederim
bu arada yayýn saatlerim deðiþti arkadaþlar. perþembe ve cumartesi geceleri ben yokum. diðer gecelerde ''kayýp düþler'' devam ediyor..
Edited by - akhenaton on 8/31/2006 2:15:15 PM
Waaaaay...Waaaayyy...Waaaayyy...
Aslaným beeeeeeeee.....!
Akhenatonum için konu açýlmýþ,haberimiz yok.....
Yav sana kaç defa diyecem be kardeþim..... Senin gibi ulusal bir DJ için konu açýldýðý zaman bana özel mesaj at diye....
Bak þimdi sana mahçup olduk iyimi....Yüzüne nasýl bakacaðýz ya....? tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-tongue-out[/IMG]
.
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
alýntý:
"Bold" Huzeyfe demiþki:
Bak þimdi sana mahçup olduk iyimi....Yüzüne nasýl bakacaðýz ya....? tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-tongue-out[/IMG]
sende bu yüz varken bakarsýn bakarsýn)
.
Bende seni seviyorum canýýýýýýýýým..... tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-kiss[/IMG]
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
öpme huzi.. niyetliyim kardeþ![]()