herkes gibi bende çocuklarý severim huzeyfe...
kýna konusunda ise sana söz eðer büyürde evlenirsen elime kýnayý yakacam :-)
hattasenin kýnayý bile yakarým...
herkes gibi bende çocuklarý severim huzeyfe...
kýna konusunda ise sana söz eðer büyürde evlenirsen elime kýnayý yakacam :-)
hattasenin kýnayý bile yakarým...
Konu nizip.com tarafýndan (10.06.08 Saat 19:15 ) deðiþtirilmiþtir.
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
<div align="justify" Metalkardeþimben herkese destek olurum.haaaa unutmadan sizlerin böyle birbirinize tatlý tatlý takýlmalarýnýz inanki hoþuma gidiyor Allah muhabbetinizi arttýrsýn .........sevgilerimle</div
Mal kaybeden, bir þey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok þey kaybetmiþtir.
Fakat cesaretini kaybeden her þeyini kaybetmistir.
orhan kardeþime.sevgili güleçyüzlü hacýma.balcan delisi pardon gökhanýma ve kardeþine,huzeyfe ile terbiye ve islah edilen metal kardeþime,sevgili saldýraya,adýyamandan gelen misafir kardeþime belkýz köyü imamýna,su deposubelediye görevlilerine gezi için çok çok teþekkürler
ayrýca Nizipte bulunduðum süre içinde baþta hasan ve çoþkun kardeþim olmak üzere tüm belediye görevlilerine ayrý ayrý teþekkür ederim
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Reca ederim fatih abi ne demek bizler yeterince hasbihal edip, sizleri aðýrlayamadýk ama hacý ve orhan yüzümüzü aðarttýlar. Tekrar görüþmek dilegiyle allaha emanet ol.
alýntý:
"quote" fsoyarik demiþki:
orhan kardeþime.sevgili güleçyüzlü hacýma.balcan delisi pardon gökhanýma ve kardeþine,huzeyfeyi terbiye ve islah eden metal kardeþime,sevgili saldýraya,adýyamandan gelen misafir kardeþime belkýz köyü imamýna,su deposubelediye görevlilerine gezi için çok çok teþekkürler
ayrýca Nizipte bulunduðum süre içinde baþta hasan ve çoþkun kardeþim olmak üzere tüm belediye görevlilerine ayrý ayrý teþekkür ederim
Fatih abi yukrdaki yazýný düzelttim þimdi oldu,
Ayrýca bizlerde sana teþekkür ederiz, varlýðýnla bizleri onurlandýrdýn...
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
orhan kardeþime.sevgili güleçyüzlü hacýma.................... pardon gökhanýma ve kardeþine,huzeyfe ile terbiye ve islah edilen metal kardeþime,sevgili saldýraya,adýyamandan gelen misafir kardeþime belkýz köyü imamýna,su deposubelediye görevlilerine gezi için çok çok teþekkürler
olsa daha güzel olur yani bizimde bir aðýrlýðýmýz var dimi yani)))
Balcan delisimi....? Ha ha ha ha ha..... Ya fsoyarik abim alem adammýþsýn,sevdim seni.... Ha ha ha ha ha....Yav Gökhancým,adýna çok sevindim.... Haaaa aklýmdayken,Birecik cinsindenmi...? Ha ha ha ha ha ha ....
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
orhan kardeþ seni tebrik ederim zeugmaya baþbakan geldi ama senin kadar zeugmayý tanýtamadý valla...sen bir harikasýn bu kadar iþ arasýnda buraya bile bu kadar zaman ayýrabiliyorsun......helalim var sana......
Dýþarýdan gelen vatandaþlarýmýzý zeugma da gezdirmek ,benim için ayrý bir zevk. Ýnan sayýsýný ben bile unuttum![]()
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Artýk banada bir NÝZÝp turu attýrýrsýn orhan abi deðilmi NÝZÝPe geldiðim zaman hem hasret giderir hemde gezeriz biirde güzel yemek yeriz
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER