2004 yýlýnda interneti karýþtýrýken görüp üye oldum. ne olsun birbirimizle gçinip gidiyoruz nizip.com ile![]()
2004 yýlýnda interneti karýþtýrýken görüp üye oldum. ne olsun birbirimizle gçinip gidiyoruz nizip.com ile![]()
vallah iþin aslý þu hakim bey) bir gün nizip.com maci vardý be benimde namým tahh derviþ abeye ömer abeye kadfar gitmiþ olcak kii gazateci arkadaþlarlan mac varmýþ ona caðrýldým ve o macta oynamanýn da kurulý varmýþ buda nizip.com üye olmak gerekiyormuþþ bende üye oldumm
D bukadar bir dahaki hikayemde sizlere a_Lee arkadaþýmýzlanda nasýl tanýþtýðýmý anlatýrýmm...! cünki cok büyük bir piþmanlýðým da ondannn..
)
insan gurbette olunca hasret gidermek için elbetteki nizip sitesi arýyor bende öyle yapmýþtým iyiki yapmýþým
arkadaþlara bizim orda zeugma diye bi tarihi eser çýktý dedim inanmadýlar...bende google da onlara göstermek için yyazdým bi baktým nizip.com çýktý...tabi hiç çaktýrmadan sanki siteyi önceden biliyormuþ gibi bazý fotolarý yazýlarý gösterdim sonra da üye oldumondan sonrasý malum
sitedeki konularýn aktiflik sýrasýný bilmediðim için
en son açýlan konudan baþlayarak yorum yazmaya baþladým...tabi daha sonra öðrendim aktif konular diye bi yer olduðunu
tþkler mehmet abi böyle bi sitede bizleri buluþturduðun için...
BEn teþekkür ederim saldýray. Sizler gibi deðerli dostlar kazanýyorum.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
mehmet abi (admin) peki sen www.nizip.com ile nasýl tanýstýn nasýl oldu bu anlatýrmýsýn
Made Ýn NizipLi
1.sayfada anlattým ya .
Asýl ben seni tanýþtýraný merak ediyorum![]()
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Ýlk siteye Girdiðim günler akLýma geliyor, sitede bizlerden yaþca büyük abiler düþüncelerini fikirlerini ve nizip sevdalarýný dile getiriyorlardý.Nizip.com un nasýl Kullanýldýgýný bilmediðim için 30 dk filan durur caným sýkýLýr cýkardým. haksýzda degilim cünkü eski portal cok karmaþýktý insan çözemiyordu bi türlü, buda sýkýntý yapýyordu. gel zaman git zaman Portal deðiþte, Nizip.com daha çözünülür daha kolay bir þekile girdi ve o zamandan Beri internet hayatýnýn coðunu Burda Geçirmeye BaþLadým... Nizip.com olmasaydý Belkide Þu anda Bir Oyun sitesinde ya TavLa Oynuyordum Yada Msn BiriyLe ChatLeþiyordum... Ýyiki Varsýn www.nizip.com
Konu Cali tarafýndan (30.08.07 Saat 22:09 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: Eksik Harf kullanmýþým.
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Bana Orhan abi tavsiye etti bence þu an keþke tavisye etmeseydim die düþünüyodur![]()
kardeþim tavsiye etti.bende de baðýmlýlýk yaptý tabiii.![]()
K----- CAN DEMEK, SEN DEMEK-----M
Google'a nizib yazdik, nizip'ten resimlere bakmak icin, sonra bu site cikti, ben üye degildim, internetlede alakam yoktu, hatta forumun ne oldugunu burda ögrendim. Baktim enteresan konular var, yorum yazmak icin üye olmak lazimmis, bende üye oldum, bir yildir burdayim![]()
Mor dünya gökyüzünü kiskanirmi$casina vurur kendini buLutLarin bo$Luguna,-
Ýyiki varsýn Zuhal.... Allah googlenin týrnaðýný taþa deðdirmesin....
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...