Usta arþivini bize açtýðýn için gönülden teþekkürler.
Sevgili kardeþlerim alakanýz beni ziyadesiyle memnun etti, merhum M.Akif Ersoy'un dediði gibi ''Allah bu millete bir daha Ýstiklal marþý yazdýrtmasýn (Ýstiklal marþý'nýn yazýlmasýný gerektiren olaylardan muhafaza buyursun)''.
Tek güvencemizde; sizler gibi geçmiþine sahip çýkýp, geleceðine cesaret ve güvenle bakan Vatan evlatlarýdýr.
Rabbim, Vatanýmýzý Milletimizi sahipsiz býraktýrmasýn, her türlü musibetten korusun.Bu Vatan kolay elde edilmedi, yüzbinlerce þehidimizin kanýný,canýný feda ederek bizlere emanet ettiði bu mübarek topraklar, kýyamete kadar bütünlüðünü bozmadan Vatan olma özelliðini korur Ýnþaallah.
Sen nerdeymiþsin yaw Pala abim 6 aydýr,böyle arþivin varmýþ.Bende dedim 6 ay önce açtýðým Türk tarihinin en önemli zaferlerinden biri olan olan bu Çanakkale Zaferine duyarsýz kalýndý dedim.Saðolasýn Pala abim arþivini bizlerle paylaþtýðýn için.
Ayrýca konuyu aylar sonra tekrar gündeme taþýyan Berkay27 yede teþekkür ediyorum.
Teþekkürler Berkay saðolasýn.
sayýn pala emeðine saðlýk bizlere bu cennet vataný nasýl býraktýklarýna bakarak kýymetini bilmek lazým