paylaþýmýn için teþekkürler...süper bir yazý olmuþ...
paylaþýmýn için teþekkürler...süper bir yazý olmuþ...
eleþtirmek için deðil deðiþtirmek için var olalým...
eyi olmuþ turkçe mealini soranlara da sunu diyim niye biz türk deelmiyik yorum neyce koniþik ............. Biz nizipliyik birbirimizi bilirik bilmeyenlere de ögretirik........................ Nizip uþaðý nizip uþagý sýký baðlar kuþagý heç þakasý yoktur çektimmi sokar pýçagýhee
unuttum emin nidin len abimin selamý var onuda diyim dedim
ellerinize saglýk,tadýnda bir yazý olmuþ ayrýca çok hüzünlendim çocuklugum aklýma geldi.teþekkürler
abi hiç siteye takýlmýyorsun hayrolaaa
temam mali müþavirliðe hazýrlanýyorsun ama ara da sýrada uðra buralar özletme kendiniiii
Çok hoþ bir paylaþým emeðinize saðlýk.
Konu Mustafa KANAL tarafýndan (05.01.08 Saat 18:55 ) deðiþtirilmiþtir.
mustafa abi ; fevkaledenin fevkinde...
SIKINTI YARATMA...!
Bir nostaljiydi iþte yýlar önce kaleme aldým,Þimdide sizlere elektronik sanal ortamda paylaþtým.Teþekkürler Bulut,Nizip güzeli ve Hakan Þahin.beðendiðinize sevindim.
Valla ne diyeyim tek kelime ile mükemmel olmuþ. Bu yazýyý kaðýda döktürüp günlerce eþe dosta tüm tanýdýklara okumuþtum. Ellerine vede emeðine saðlýk....
'Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayý,
öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeðe tercih ederim'
mustafa abi sana dediðim gibi gercektende harika abi
guzel olmus yazi bey efendi tesekkur ediyorum bende nizip liyim fransada nizipli az oldugu icin benim arkadaslar konusma sivemi degisik buluyorlardi arkadas lar arasinda konusurken konustugumda neden konusmamin boyle oldugunu soyluyorlardi bende nizipliyim diyerek konusmam boyledir diyodum bana guluyolardi nizipte kadin a avrat diyoduk burda ayipladilar ama nizipe yazin geldigimde nizip dilinde konustum cunku oyle kendimi rahat hissediyordum burda turkiyenin her yerinden insan var ama kimsenin konusmasi bizim sivemizin yerini tutmaz cunku biz hem harbiden hem urfaliyiz hemde nizipliyiz herkese selamlar
Mehmet Emin kardeþ yazýnýzý çok beðendik. Sen diyorsunki devamý gelecek ne zaman devamý gelecek bizi çok bekletme. Allaha amanat ol. Mýhaat ol sen see![]()
'Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayý,
öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeðe tercih ederim'