firaset olur þahin kardeþimin nicki...gökhanýn da omuzlarýna yüklenmiþim)gökhan nereye gitsen peþindeyim foto da da üstündeyim...
)
firaset olur þahin kardeþimin nicki...gökhanýn da omuzlarýna yüklenmiþim)gökhan nereye gitsen peþindeyim foto da da üstündeyim...
)
mehmet ikinci resimin hem ilk baþýndaki hemde o sýradaki son kiþi benbaþkan mý?)
Orhan harikasýn, çok duygulandým
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
orhan abi çok tþk ederim bu tablo için herhalde ömer abi ve hakan abi film setindeyken çekilmiþler ayný artistler gibi hele hakan abi o muhteþem pozu nasýl vermiþsin tekrar ellerine saðlýk orhan abi
Konu ÞAHÝN TEKÞAN tarafýndan (06.08.07 Saat 12:53 ) deðiþtirilmiþtir.
AÞIKLARLA BAÞA ÇIKACAK GÜCÜN YOKSA EÐER AÞKA ÖYLEYSE NE DÝYE HAYRET EDÝYORSUN ETME HZ.MEVLANA
tþk orhan abi çok güzel düþünmüþsünüz.hepside birbirinden harika insanlar..ne mutlu Nizipliyim diyene
yaw daa önce yazdým msj çýkmadý. tekrar yazayým.
tþkler orhan abi. yanlýz biþiy sorcam gecenin bir vakti seni bu kadar duygulandýran nedir![]()
SIKINTI YARATMA...!
Bir sonbahar sabahýydý
Bir yaprak dökümü tanýdýðým tüm iklimlerde
Bir benim yapraklarým döküldü hazana
Artýk kanatlarým yok baba sevinebilirsin diye haykýrdým
Ne kapýyý çarpan babam duydu bu feryadý
Ne kapalý kapýlar ardýnda aðlayan annem
Çok sonra öðrendim
Üzülmemek gerekmiþ ayrýlmalara
Melek olmak fazlaymýþ bu dünyada
Bunu öðrendiðimde sen de yoktun üstelik
Sen duymuyordun sesimi
Sesimi kimseye duyuramýyordum
Daha yaþým 12 ama içimde eskidi her þey
Tozlandý tüm hatýralar
Gülen yüzler çok gerilerde þimdi
Bu þiiri niye mi yazdým
Duyacaðýnýzdan mý, üzüleceðinizden mi sanmam
Tek sözüm kaldý size
BENÝ Affetmeyin
Konu Yýlmaz Korkmaz tarafýndan (06.08.07 Saat 11:14 ) deðiþtirilmiþtir.
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
teeey teey daha dün sokakta brbirimizi tanýmazdýk bugün aile olduk...
Helal olsun Nizip.com'a, helal olsun Orhan abime, helal olsun admin abime, helal olsun adýný saymakla bitiremeyeðim tüm abi, abla ve kardeþlerime...![]()
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
Valla Orhancým çok duygulandým. Helal olsun sana
AINESI ISTIR KISININ LAFA BAKILMAZ.
orhan abi çok iyi düsünmüþ iyi adama ne denir ki
Konu miksam1988 tarafýndan (09.08.07 Saat 05:01 ) deðiþtirilmiþtir.
Made Ýn NizipLi
Bildiðiniz üzere yaklaþýk 1 haftadýr þehir dýþýndaydým,eve gelir gelir gelmez siteye bir girdim o ne yaaa ! Kavga ve tartýþmalar almýþ baþýný gidiyor. Açýkçasý çok üzüldüm ve bazý arkadaþlara aile olduðumuzu hatýrlatmak ve kardeþçe yaþamayý tercik etmek yerine kavgacý tutum sergilemelerinden vazgeçirmek adýna böyle biþey yaptým. Yani kýsacasý o anki duygularýmý resme aksettirmeye çalýþtým. Umarým mesajým yerini bulmuþtur.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
mesaj yerini buldu heralde abi bazýlarýna bunu iyice anlatmak lazým
Made Ýn NizipLi
abi ellerine saðlýk valla...çok güzel düþünmüþsün...