huzeyfe abi o resim neya bi anlam veremedimmmmm
huzeyfe abi o resim neya bi anlam veremedimmmmm
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
Akhenatonu kýzdýrmak için o resmi oracýða attým.... Yani asiciðim sende espiriyi 24 saat sonra bile anlamýyon...Hadi þimdi gül bakayým.... Ha ha ha ha ....
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
yoo ben kimseye kýzmam, herkes kendi resmini siteye kopyalamakta serbest)
huzeyfe gene ortalýðý batýrmýþsýn...þey yani konularý daðýtmýþsýn...hem ben sana demedim misütünü iç yat diye,
http://images.google.com.tr/images?q=tbn:PCXaTBT2Y0uS1M:http://www.sixi6me-element.com/Z89/ed20040512-biberon.jpg[/IMG]
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
aa doðru söliyon metal abi daha yeni ayný mesajý bana attý ama huzeyfe abi ne yazýkký o süt içip yatacak mýþ.
alýntý:
"quote" akhenaton demiþki:
yoo ben kimseye kýzmam, herkes kendi resmini siteye kopyalamakta serbest)
Waaaaaaaaaaaw...Çok ince bir espiri.... Hýýmmmm...Sende az deðilmiþsin...
Necip Fazýl'ýn hýyar meselesi gibi biþey olmuþ...Dimi...?
kýzýn ve espirinin incesi makbuldür)
tamam huzeyfe abi anladým espiriyide anlamadýgým þey o maymunmudur nedir elinde ki içki þiþesi ne oluyo bize yakýþmaz öyle þeyler...
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
bu konuyu acmakla ne kadar hata ettigimin farkýna þimdi vardým:=))keþke acmasaydým diyesim geliyor içimden:=))ya hani askerlik anýlarý yoklugumdan faydalanýp konumu dagýtanlar özellikle askerlik yapmayanlar.umarým askerliginiz boyunca ceza nöbeti alýrsýnýz:=)).
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Akhenaton naneyi yedi desenenize,o çocuk daha askerlik yapmamýþtý....)
huzeyfe üzülme sen, ben naneyi çok severim. seni sevdiðim gibi. yani ben maydanozu da severim)
ben maydonozlarý hiç sevmem akhenaton ve digerleri umarým biþeyler anladýnýz:=)))
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
anladým sakallý0727 ,istersen anladýðým þeyi anlatabilirim)
aman abii anlatma aman ha konumu dagýtmak tan ne kadar da zevk alýyorsun senin kadar ve birde huzeyfe kadar konu naýl dagýtýlýr hakkýnda bilgi sahibi olan görmedim:=))madem illa anlatmak istersen özelime yaz abi gözünü seveyim hadi kýrma beni:=))
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
hayatým boyunca hiç konu daðýtmadým ki ben) ama sen üzülme diye tamam diyeyim bari.. bu sitenin en konu daðýtan elemaný benim.. rahatladýn mý gurban
)