Neyse kaldýðýmýz yerden devam etsekmi acaba...?
Neyse kaldýðýmýz yerden devam etsekmi acaba...?
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Sahi hamas abemi gören varmý....? Onun derin içerikli ve buram buram edebiyat kokan yazýlarýný özledik...
Dostum Huzeyfeye,
Kim olduðunu bilmiyorum.Ama yazýlan bir yazýda ciddi bir sorun yok ise mutlaka hoþlananlarda olur hoþlanmayanlarda...
Konuyu daðýtmak konusundaki sizin hakkýnýzda söylenilenlere gelince;onlar peþinize takýlmasalar konu daðýlmayacaktýr.
Daðýtýyorsunuz anlamýnda söylemedim.Yanlýþ anlaþýlmasýn.Siz kendi düþüncelerinizi yazarken onlarda sizin yazdýklarýnýza cevap yazýyorlar.
Selamlar Saygýlar
Evet iþte bu...... Gerçekler konuþuyor... Ahmetkaradað abim sana defalarca teþekkürler... Hemde çok defa teþekkürler... Kalp gözü açýk adamýn hali baþka oluyor yaw...
Eveeeeeet nerde kalmýþtýk...? Baþka hangi kayýp üyelerimiz vardý...?
Dostlar,
Görüldüðü gibi ne olursa olsun sonuçta dostluk ve hoþgörü kazanýyor.
Selamlar Saygýlar
Kumral adanýn siteye girmeyiþini bana baðlayýp,fýrsattan istifade eden ve bu vesile ile bana özel mesaj yollayýp,bir çuval dolusu hakaret eden muhterem....
Þuan gecenin bir yarýsýnda kumralým ile biribirimize özel mesaj atýyoruz.. Ve asla senin dediðin gibi deðil...
Hatta tam tersine...
Kumralýmýn siteye uðramamasýnýn tek sebebi; iþinin yoðunluðu imiþ,tamammý...?
Dilerim ki; kumralým özelin dýþýnda þuraya bir kaç satýr yazar ve beni aklar...
Bana hakaret eden insan müsvettesi; mesajýna ve küfrüne raðmen,sana cevap yazmayacak kadar asil bir insaným,bunuda buradan haykýrýyorum...
Bu yazýmý diðer yazýlarým gibi maviye boyamayacaðým...Çünkü siyahta matem var,üzüntü var,öfke vardýr...
Öfkem yanlýþlara ve yanlýþ insanlara,,,,selamým tüm dostlaradýr...
Saygýlar sunarým.....
Huzeyfe benim can dostumdur....
Teþekkürler Kumralým...Seni her zaman görmek istiyoruz...
Yüzünü dahi hiç görmediðim,fakat yüzünü hiç merak etmediðim,sadece kalp güzelliðine önem verdiðim için,yüreðine hasta olduðum Kumral ada....
Sanal ortamda tanýdýðým en harbi insansýn....
http://images.google.com.tr/images?q=tbn:lmJ7I6imp5_heM:www.burnaz.net/e-
kardeþ ben burdayým biyere gitmedim...insan ünversite son sýnýfta olunca ve son anlara gelince baya yoðunlaþýyo...þuan sýnavlarým var, bitirme tezi, yetiþtirmem gereken çizimler ve projeler...artý bir dönemin öðretmenlik raporlarý ve mezuniyet töreni çalýþmalarý...anladýn heralde ama yinede fýrsat bulduðumda ziyaret ediyorum...saygýlar.
eleþtirmek için deðil deðiþtirmek için var olalým...
Önemli diil noirim,nasýlsa okullar tatile giriyo...
huzeyfe bu konuyu sen açmýþsýn ama kayýp olan sensin. birkaç gündür seni sitede göremiyoruz. hayýrdýr kardeþim ? umarým herþey yolundadýr..
Baþýma geleni bir bilseniz....
seni dinliyoruz huzeyfe! umarým kötü birþey yoktur??
huyzayfa sen neredesin ankaradan beri görüþemiyoruz.
alo bak helva yaptýrmaya baþladým selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM