sevgili metalim nasip deðilmiþ aðustos 15 den önce gelme þansým yok ne yapalým bizde üye kardeþlemizle yine buluþuruz
sevgili metalim nasip deðilmiþ aðustos 15 den önce gelme þansým yok ne yapalým bizde üye kardeþlemizle yine buluþuruz
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Huzeyfe bak 22,5 yaþýndaymýþsýn çocukluktan çýkman için 23 olman lazým :-))
fatih abi zaten huzeyfe gelmiyor, onun hakkýnýda sana verirdik,ayýn 12 si olmasýn 19 u olsun ne fark eder...
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
SEVGÝLÝ METALÝM BU HUZEYFE BEKAR ADAM KORKUDAN GELEMÝYOR YA BÝRDE EVLÝ OLSA MAZALLAH SÝTEDE YAZI DAHÝ YAZAMAZ SANA HELAL OLSUN ÝBO KARDEÞ SELAMLAR
Ooooooooooooff...Ooooooff... Burdada damarýma basmýþlar..... .
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Huzeyfe niye iç çektin öyle fatih abi haklýý, þimdi korkudan gelemiyorsun, evlenince de korkudan yaz ble yazamazsýn ama biz seni hoþ görürüüz merak etme durumunu bildiðimiz için... Ama genede ipin ucunu vermee nede olsa Niziplisin Nizipten light erkek çýkmaz...
bak mesela fatih abimiz evli barklý adam ama genede bekarlar konusuna giriyor... sanada helal fatih abiii :-))
Ya Olduðun Gibi Görün...
teþekkürler metalim benim gayem muhabbet olsun yoksa hiç biriniz birdaha beni evlendirmesiniz tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-laughing[/IMG]
yani desene þuna evlenmek istiyorum birdaha diye dayýcýgým
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Fatih abi eðer öyle biþey varsa yengeden onaylý izin kaðýdý getirmelisin. yoksa nemize lazým allah korusun :-))
hem bakarsýn huzeyfe diye aranýr kýsmet sana çýkar :-))
nede olsa 1'e 4 deðilmiii tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-laughing[/IMG]
Ya Olduðun Gibi Görün...
aman arkadaþlar ben KAZAK adamým neme lazým birdaha evlenmek etmeyin tutmayýn bu yaþtan sonra bizi parktamý yatýracaksýnýz arkadaþ.
Adamýn biri sofrada haným yemek biraz tuzlu olmuþ deyince kadýn bir hýþýmla çýkýþýnca zavallý adam fýrlamýþ evin avlusuna o radan hanýmýna baðýrarak
-BAK HANIM BEN KAZAK ADAMIM LAFIMI YEMEM TUZLUYA TUZLU TUZSUZA TUZSUZ DERÝM
YEMEÐÝN TUZLU DEMÝÞ tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-laughing[/IMG]
metal kardeþ.sen olayý çözemedin daha.dayý yazmýs ya ben yaz bekarýyým.þimdi bugunlerde yazar tabii yenge de yok:=)rahat ol dayý rahat ol.
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
dayý peki bide þu var imamcemaate arvattan korkmayan ayaga kalksýn demiþ... padiþah daha yerinde oturuyormus:=)neden acaba:=)).
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
PATÝÞAH KARIDAN KORKTUÐU ÝÇÝN KORKUDAN ALTINA ETMÝÞDE ONDAN KALKAMAMIÞ SELAMLAR
padiþah olmamak için evlenmeycem ben niþandan dönüyorum:=)
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Fatih abi yoksa o bahsettiðin hikayedeki adam senmisin, yani yengeyeyemek tuzlu olmuþ diyebilme cesaretinde bulunabilen:-))) Yok yok fatih abimiz taþfýrýn erkeðidir, öyle prim vermez... yani inþalah vermiyordur :-))
Sakallý kardeþ sende padiþaha ken edip oruçmu bozacan, olmaz öyle þey, evlen ki senide görekkkk :-)) ne olduðunu deðiil ne olacaðýný....
Ya Olduðun Gibi Görün...
tamam da metal kardeþ haklýsýn.baksana evli dayýlarýmýz bizi nasýl korkutuyoryok abi yok ben anladým olay þu horoz ölür gözü çöplükte kalýrmýþ:=)bekarlara sabýr evlilere bir daha gibisinden
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....