Sýrf ben diplomayý kastetmedimki, Subutay.Eðitim diplomayla olmuyorki, önemli olan insanlarýmýzýn, tabiri caizse, hayat okulunu bitrmeleri ve Kültür seviyelerini artýrmalarý. Doðru deðilmi.Diploma her þeyi çözmüyor maaleseff, kardeþim..
Sýrf ben diplomayý kastetmedimki, Subutay.Eðitim diplomayla olmuyorki, önemli olan insanlarýmýzýn, tabiri caizse, hayat okulunu bitrmeleri ve Kültür seviyelerini artýrmalarý. Doðru deðilmi.Diploma her þeyi çözmüyor maaleseff, kardeþim..
Ýkisi de olsun kardeþim. Hem para hem iman zenginliði. Kurban oldugum ikisinide verir isterse. Bu arada cevaplara baktým da hiç kimse gerçek hayallerini açýkça yazmamýþ. Benim çok param olsa, önce gider üstüme 5 gardlop a dan z ye kýyafet alýrdým. Sonra gider iyisinden bir araba(tercihen audi a6) alýr, her kýyafetime uygun ayakkabý, saat gözlük alýrdým. Sonra cennet yurdumda güzel bir tatil yapardým. Tatil dönüþü iyi bir check-up, varsa ufak tefek saðlýk problemlerimi düzeltir, iyi bir ev alýrým. Evin içini hayallerimdeki gibi döþer, bir elektronik meraklýsý olarak mükemmel bir sistem kurardým. Evin uygun bir köþesini spor malzemeleri ile donatýrdým. Diðer ülkelere tatile giderdim. Arkadaþlarýmýn ihtiyaçlarýný giderirdim. Fakir fukaraya elimden geleni yapardým. Yaf para olduktan sonra yapacak sey coooooook. E sonrasý iþ-güç yatýrým felan.
...
BEN OLSAM HÝÇ TEREDDUTSÜZ HERSEYÝMLE VAR GÜCÜMLE HASTAHENE ACAR . BENCE BU HEPSÝNE YETERLÝDÝR CÜNKÝ ÝNSANLAR GENCLÝGÝNDE PARA KAZANMAK ÝÇÝN HASTA OLURLAR YASLANDIKLARINDA DA ÝYÝ OLABILMIK ÝÇÝN PARA HARCARLAR ..
BEN SENÝ YALAN SÖZLERLE HAYATTA KAZANACAGIMA HAYATIN DOGRULARIYLA VE GERCEKLERIYLE KAYBETMEYÝ TERCIH EDERÝM...
birisi buraya mesaj yazmamý engeliyor ve siliyor..her kim ise buyur sen yaz hayýrlý olsun...
Sayýn Arkadaþlar,
Yukarýda yaptýðým katliamý görüyorsunuz hepiniz. Bu bölümün adý Gönül Bahçesi, burada gönül kýracak mesajlarýn da insanlarýn da yeri olmaz. Lütfen, bir büyüðünüz, kardeþiniz ya da küçüðünüz olarak rica ediyorum. Kiþisel polemiklere GÝRMEYÝN! Bir üye ya da mesajla olan sýkýntýnýzý benle ya da Gökhan'la ya da Sayýn Admin'le çözmeye çalýþýn. Bu türden atýþmalarýn bir daha yaþanmamasýný temenni ediyorum. Konu kapanmýþtýr. Yorum yapmayýnýz.
Sevgi ve hürmetlerimle,
SUBUTAY
Konu Subutay tarafýndan (20.07.07 Saat 12:16 ) deðiþtirilmiþtir.
bireysel emekli, sadece üye...
Yapýlacak þeyler o kadar çok ki
Ýlk olarak dersen herkes gibi güzel bir Araba sonrasýnda ise ..................