Mahmut kardeþim sana içeceðin coca colalar afiyet olsun,bizim tarafýmýz belli olduðu için biz almayalým, bunun daha ötesi varmý...
Mahmut kardeþim sana içeceðin coca colalar afiyet olsun,bizim tarafýmýz belli olduðu için biz almayalým, bunun daha ötesi varmý...
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
ha cok iyi vermissin metal abicim yani metal gibi laf verdin ha iyi oturttun mahmut kardesi
alýntý:
helin:
ya mahmut kardes yani pes dogrusu gercekten pes biz burda dam diyoz sen duvar diyon ama neyse sen bildini oku
ne alakasý var þimdi adam öyle söylemiþ bende cevap verdim yalansa yalan diyin
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (21.10.07 Saat 12:06 ) deðiþtirilmiþtir.
Mahmut ÖZDEMÝR
-----------------------------------------------
Düþmaným, düþmanlýðýndan vazgeçinceye kadar, ben de onun amansýz düþmanýyým.
-----------------------------------------------
Ýnsan'a insan olduðu için deðilde buþun þusun diye deðer verenler aciz mahluklardan baþkalarý deðildir....
ya tamam hic bi alakasi yok ok yok ya varya cok sacma düsüncen var bunuda biliyonmu mahmut yani acayip bsie vijdan denen bise yok o yüzden tartismiyom senle
mahmut kardeþ çok þakacýsýn yaa...neyse kardeþim herkesin düþüncesi farklý olabilir..sana coca cola dolu günler diliyorum...
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
benim buý konuyu açmamdaki tek amacým coca colaya cerilen paralarýn nerelere gittiðini bilmemiz ve ona göre hareket etmemizdi. kimseye coca cola içme demeye hakkýmýzyok, zaten öyle bir cümle de kullanmadým ama mahmut sanki biz ona coca cola içme yoksa karþýnda bizi bulursun demiþiz gibi bir tavýr sergiledi.. benim görevim gerçek olan birþeyi kamuoyuna duyurmaktý, elhamdülillah bunu yaptýðýma inanýyorum. ister coca cola içersin mahmut ister içmezsin bu senin insiyatifine kalmýþ. niçin bu kadar ateþli bir þekilde konuya daldýn anlamadým. neyse yinede farkýnda olmayarak incitmiþ isek affola.
alýntý:
akhenaton:
benim buý konuyu açmamdaki tek amacým coca colaya cerilen paralarýn nerelere gittiðini bilmemiz ve ona göre hareket etmemizdi. kimseye coca cola içme demeye hakkýmýzyok, zaten öyle bir cümle de kullanmadým ama mahmut sanki biz ona coca cola içme yoksa karþýnda bizi bulursun demiþiz gibi bir tavýr sergiledi.. benim görevim gerçek olan birþeyi kamuoyuna duyurmaktý, elhamdülillah bunu yaptýðýma inanýyorum. ister coca cola içersin mahmut ister içmezsin bu senin insiyatifine kalmýþ. niçin bu kadar ateþli bir þekilde konuya daldýn anlamadým. neyse yinede farkýnda olmayarak incitmiþ isek affola.
Al benden de o kadar.... ]
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (21.10.07 Saat 12:06 ) deðiþtirilmiþtir.
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
bu konu aylar once de acilmisti, o vakit daha kelli felli adamlar yorum yaptiydi bu sefer hicbiri yorum yapmamis....
ustteki benzetme zorlamayla da olsa "la makke.." cikiyor da is oraya varan dek....
bu urun oncelikle saglik acisindan faydali degil bence bu tarafina agirlik verin, coluk-cocuktan uzak tutun...
oteyandan bu icecegin dagitimcilari filan koyu musluman bilinir turkiyede, yani her tarafi celiski!...
kelli felli sen varsýn ya yeter..
yusuf kanalýn kelli fellisiydi ama ben geldikten sonra karizmasý gitti:=))ya ben kendimi cok begenmisim ha:=))
evet bu içecegi içmemeye davet ediyorum herkesi hem saglýk acýsýndan hem de düþman a.b.d için.
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
ARKADAÞLAR EÐER BU KOLA BENÝ ÖLÜMDEN KURTARICAK OLSA BÝLE ÝÇMEM.ÇÜNKÜ AKHENATON KARDEÞÝMÝN DEDÝÐÝ GÝBÝ BU ÜRÜN ALLAH TARAFINDAN LANETLENMÝÞ VE DÜNYADA SAVAÞ ÇIKARMAKTAN BAÞKA ÝÞÝ OLMAYAN ÝSRAÝL TARAFINDAN ÜRETÝLÝYOR VE KARI DA MASUM ÝNSANLARI ÖLDÜRMEK ÝÇÝN KULLANILIYOR.BÝRAZ DUYARLI OLALIM LÜTFEN.SAYGILARIMLA
<font size=\"2\" color=\"#ffffff\" style=\"background-color: #ff0000\"><strong><em><u>*****ÜLKÜCÜLER ÝPEÐE SARILMIÞ ÇELÝKTÝR*****</u></em></strong></font>
Kýzýl elma zaten sitemizde birkaç arkadaþ dýþýnda bu konuya ciddi þekilde önem verilmiþ ve de belirtilen ürünün kullanýlmadýðý belirtilmiþtir. hem maddi açýdan hem saðlýk açýsýndan hemde düþmalarýmýzýn kazanmamasý açýsýndan diyorum ki bu ürünü kullanmayalým.
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
SÝZLERÝN NE KADAR DUYARLI OLDUÐUNUZU BÝLÝYORUM METAL KARDEÞÝM BENÝM SÖZÜM SENÝN BÝR KAÇ KÝÞÝ DEDÝÐÝNE.YOKSA ALLAH RAZI OLSUN SÝZDEN ÇOK ÞÜKÜR SÝZÝN GÝBÝLERÝNSAYESÝNDE BATMIYOR BU DÜNYA
<font size=\"2\" color=\"#ffffff\" style=\"background-color: #ff0000\"><strong><em><u>*****ÜLKÜCÜLER ÝPEÐE SARILMIÞ ÇELÝKTÝR*****</u></em></strong></font>
ALLAH SENDEN DE RAZI OLSUN KIZIL ELMA..ZATEN O BÝ KAÇ KÝÞÝNÝN AMAÇLARI BELLÝ ADAMLARDA NE SÖYLEDÝKLERÝNÝN FARKINDA DEGÝL ZATEN...
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
ya coþkun çok yaþa emi? yani sular idaresinde çalýþtýðýný belli etmek zorunda mýsýn?.Demek 1 ton suya 1,13 ytl ha!.haahaahahahaha yav epeydir böyle gülmemiþtim inan.Belli ki su parasýný ödemeyen vatandaþlardan çok çekmiþsiniz.Mesajýn mükemmel olmuþ cidden.Zaten bu konuyu daðýtan daðýtana...sen de belediye zaviyesinden ilginç bir baðlantý yapmýþsýn.Helal sana!..ve hürmetler tabii...çok güldüm,çoook.saðol.
ÝYÝ NÝYET ESASTIR.NÝYET KÖTÜ OLURSA MAZERET BULMAK KOLAYDIR.<br>