videoyu çeken kardeþimizin ellerine saðlýk.nohut dürümünü acýlý severim.üzerinede 1 bardak kaçak çay güzel olur.olsada yesek ama nererde....
inþallah bir ay sonra yeriz.
videoyu çeken kardeþimizin ellerine saðlýk.nohut dürümünü acýlý severim.üzerinede 1 bardak kaçak çay güzel olur.olsada yesek ama nererde....
inþallah bir ay sonra yeriz.
Cümleler doðrudur sen doðru isen,
Doðruluk bulunmaz sen eðri isen.YUNUS EMRE
abi bir tabak istanbula gönderiverin çok özledim nohutu yaaaaaaaaaaa
adresi yolla hemen gönderelim yanlýz masraflar sana ait bir saat 15 dakikada orada...![]()
Nizipten ayrýlalý 4 yýl oldu.En özledigim þeyler,nohut dürümü,dut,has(marul),bu ülke de baþka yerde ayný tadý bulamazsýnýz.
Eðer birde ciðer dürümü atarsanýz ,YAKARIM ALÝMALLAH
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
ya bizim hastahanede sabah kahvaltýmýzýn vazgeçilmezi nohut dürümü yanýnda birde soðuk ayran oldummudu sen bak o zaman keyfe Nizipin nohutu tek burda meþur deil istanbuldan Nizip nohutunu yemeye gelen vatandaþlarýmýz var
slm bende dýþarda okuyorum ve þu anda yine dýþardayým eksikliðini en çok hissettiðim þeylerden biriside nohut dürümü sabah kalkýp gidip AttarAli'den alacaksýn caným çekti yavvvvv neyse nohut dürümünü övdüðün için saol ama yaramý deþtin aklýma getirdin slmlar
Nizip'te çok kolay ulaþýlan dýþarýda karaborsa olan bir lezzet.
Yalnýz sabah nohut yemenin mantýðýný hiç yemeyene anlatmak çok zor. dýþarýda manyak gözüyle bakýyorlar.
Eþkýya dünyaya hükümdar olmaz.
gercektende çok kolay bulunuyor neredeyse her kose basýnda war
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
gönderin abi bi kazan adresi mesaj atýcam size doya doya yiyeyim yaa bu yaz gelemiom Nizip'e zaten inþ. seneye geldiðimde bol bol yerim...saðlýcakla kalýn arkadaslar
valla nohut dürümünü istanbul'a gittiðimde OSMAN abide yiyorum,
saðolsunlar sabahýnan gittiðimde mutlaka çaðýrýr GEEEEL NOHUT DÜRÜMÜ var diye ,
kýrýlýrmý hiç osamn abi ve nohut dürümü![]()
selmalar,
ilker
![]()
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.