Tebrikler asi ve mavi, gökhanýn kolu uzun, fýrat üni. den sana destek olur :-))
Tebrikler asi ve mavi, gökhanýn kolu uzun, fýrat üni. den sana destek olur :-))
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
valla metal abi kolu oaraya kadar gider mi bilmem???????
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
Tabii asi kardeþimiz için canýmýz feda elazýða yakýn elimizden ne gelirse baþ üstüne..
Tebrik ederim Hakkýna inþ. hayýrlý olur sitemzdeki çocuklara da artýk bakarsýn![]()
gökhan abi valla parayla bakarým artýk..bilirsin paragözümdür)))))
valla beleþ yok.....
teklif etme veresiye dost kalalým ölesiye:)).
Aslýnda söylediklerimden çok sakladýklarýmda gizliyim ben bu yüzden anlamak için konuþtuklarýmdan çok sustuklarýma kulak ver!!!
kahramanmaraþ sütçü imam üniversitesinde okuyorumdum. bürop yön.ve sekrtrlk. inþallah iþletme açýk öðretim 3 ten devam edeceðim.hala maraþta yaþyrm gelenlere kapýmýz açýk.
erzurum atatürk üniversitesi su ürünleri 2. sýnýf ögrencisiyim
slm arkadaþlar ben ugur gazi üniversitesi
endüstriyel teknoloji öðretmenlðinden bu sene mezun oldum
bu bölümü kazanan varsa haberleþelim teþekkürler
genc arkadaþlarým SÝZLERÝ OKUDUKCA GÖZLERÝM YASARDI BENDE OKUYAMADIM LÝSEDEN ATILDIM AMA OLSUN HAYAT ÜNÝVERSÝTESÝNDE TECRÜBE KAZANMIS OLDUM. O NERDE DÝYE SORMAYIN HERKES ORADA OKUYOR ZATEN.
BEN ANTALYADAYIM BURADA OKUYAN ARKADAÞLAR BANA EMAÝL ADRESÝMDEN ULAÞSIN.EMAÝL ADRESÝMÝ RUMUZUMUN YAZDIGI YERÝGÝDEREKALABÝLÝRSÝNÝZ.HEM ÝNCELENME ORANIM ARTMIS OLUR:=))
ferdici_hakan@hotmail.com
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
tebrikler asi ve mavi...çok sewindim senin adýna...ya bu arada eskiþehir de okumaya gelecek olan arakdaþlar yok mu?ya biz giderken kimse yoktu þimdi orda war(ben)gelen yok yaa)
Üniversiteyi kazanan kardeþlerimiz kazandýðýnýz okulu buraya yazarsanýz ve tlf ve adresinizi özelimize atarsýnýz sizlere yardýmcý olmaya çalýþaçaðýz özel mesaj atabileceðiniz kiþiler orhan çelik ,admin ve bana atarsanýz size en kýsa zamanda döneçeðiz
Belediye baþkanýmýzýn ünv. gençlerin gittiði yerlerde evsiz kalmamasý vb. þeyler için böyle bir çalýþma içinde olmamýzý istedi ve þimdi zamaný hadi gençler sizleri bekliyoruz...
istanbula gelen yok mu kardeþler....
bak pür dikkat sizi bekliyoruz ona göre hem belki burada çok olursak Nizipliler derneði bizi kaale alýrda birþeyler yapar...
Mühendishane-i Berri-i Hümayün -:--:- Ýstanbul
Taþtýn yine deli gönül sular gibi çaðlar mýsýn? Akdýn yine kanlý yaþým yollarýmý baðlar mýsýn?
Nidem elim ermez yare bulunmaz derdime çare? Oldum ilimden avare beni bundan eðler misin? (Yunus Emre)
neden sadece ünv.okuyanlar yazýyo
bende istanbuldayým ve isteyen arkadaþlara elimizden geldiði kadar yardým ederiz..
bu kadar ünv. gururlandýrmadý diil hani.Nizip in geleceði parlak sanki ?????????
balikesirde n geldim yardýmcý olurum .
yesil nizibe ve insanlarina selamlar