Aleyküme selam.........
Aleyküme selam.........
Ýnsanlar Ýçin En Güzel Hediye Hiç Masrafý Olmayan
Ama Degeri Çok Olan Ufacýk Bir Gülümsemedir...
ben h.yalçin ÇAPAN lisesi 2006 mezunuyum.....Tüm yalçin çapan lisesi mezunlarina sewgiler....þimdi uzaklarda olsak da biz ne okulumuzu unuttuk ne de okulda geçirdiðimiz günleri.......(eji te birnakim)......kibris mahallesinin en hayirsiz çocuðu....
demek oyle ha?
merhaba hocam...
bende bir HYÇL mezunu olarak eskileri yad etmek istedim... ömrümün en güzel seneleri o sýralarda geçti.Kýlýçlý,sahinli,oktaylý,hacili günler çok güzeldi... sizin ýý ýýhh diye diye insanlarý köþeye sýkýþtýrmanýz,levent hocanýn bel aðrýsý nedeniyle eli belinde gezmesi,çoþkun hocayý sölemiyorum zaten o bir alemdi...halil yalçýn hocamýzýn sorularýn sonunda insaný çileden çýkaran NÝÇÝN sorularý, menderes hocanýn evladýmmmm sesinin koridorlarda çýnlamasý,muhittin hocanýn her defasýnda siz ne zaman adam olacaksýnýz demesi... kulaklarý çýnlasýn sevgili muhittin beyin þimdi adam olduk galiba. kendi ayaklarýmýzýn üzerinde durmaya çalýþýyoruz þimdilerde! oysa ne kadar kýzardýk bize hep gelecekten bahsettikleri için hocalara. o sýralarda bir ay daha geçirmek için neleri gözden çýkarmazdýk ki! sevgili hocam bizim size en ufak hakkýmýz geçtiyse helal olsun umarým sizde bize hakkýnýzý helal edersiniz...
saygýlar
MEHMET FATÝH AVCI
Hele Müslüm ve Zeki hocam kalbimizde ayrý bir fettettiler.Hepsine sonsuz tesekürlerimi gonderiyorum......![]()
http://www.youtube.com/watch?v=e9zO_NJ9zrU
LÝNKTE HYÇL öðrencilerinin yetenek yarýþmasýndan görüntüleri var.
Eeee Seyit Ahmet Hocam bi sen yoksun, þu taþýn altýna bi de biz el atalým olmaz mý?
Eskiler bilmez ama olsun tanýþýrýz, ben de H.Y.Ç.L' nin 2005-2006 döneminde baþlayan tarih öðretmeni Mustafa CAN.
Herkese selamlar, Muhabbet ve selametle...
aleküme slm hocam ben 2004-2005 mezunu oldugumdan sizi tanýmýyorum.....![]()
Eyvallah Mehmet Özkýlýç nam-ý diðer kont bey, bi ara uðrarsýn, tanýþýrýz.
Nizip e gelince iþallah ugrarým orada Zeki Ve Müslüm Hocalarýmý görmek için can atýyorum.Ýþallah sizinlede tanýþýrýz Mustafa Hocam...
Öðrencilerinin öðretmenleri hakkýnda "görmek için can atýyorum" demesi, kýskandým þimdi Zeki'yi ve Müslüm Hoca'yý.
Konu Mustafa Can tarafýndan (11.09.07 Saat 09:11 ) deðiþtirilmiþtir.
ben SADIK GÜLER 2001/2002 mezunlarindanim.su an isvicredeyim.12 yil okudum ama malesef degerini bilmedim gurbete ciktim.butun arkadaslarima burdan selamlar.beni taniyan tum arkadaslar beni bu msn adresinden bula bilirler.beni_bul6363@hotmail.com. Seyit Ahmet Hocam size gurbet ellerinden selamliyorum.bu inkanin icin cok tesekur ediyorum.umarim beni tanimissindir hocam. sevgiler ve saygilarimla...
beni_bul6363@hotmail.com huseyin yalcin capan lisesindeki arkadaslarimi cok özledim.umarim beni bulurlar.SADIK GÜLER
HÜSEYÝN YALÇIN ÇAPAN MEZUNLARINA MÜJDE OKULUMUZUN RESMÝ SÝTESÝ AÇILDI:
http://www.hyalcincapanlis.k12.tr/
Konu KONT tarafýndan (18.02.08 Saat 16:28 ) deðiþtirilmiþtir.