güzel fotograflarmýþ yani tam o an uymuþ dereceye gýrenlerý tbrk ederým
güzel fotograflarmýþ yani tam o an uymuþ dereceye gýrenlerý tbrk ederým
KANIMIZLA YÜKSELECEKSE MUHAMMED (S.A.V) DÝNÝ DURMAYIN KILIÇLAR DOÐRAYIN BÝZÝ
BENÝM RESMÝMDE GÜZELDÝ NEYSE 1. 2. 3. RESÝMLER DE ÇOK GÜZEL
GÝDERÝZ NUR YOLU ÝZDE GÝDERÝZ BÝR GÜN AKÞAM OLUR BÝZDE GÝDERÝZ
SUSKUNLUÐUN BEDELÝ,ÇARESÝZLÝÐÝN DÝYETÝ..
Resimler çok güzel,ayrýca Ýbocan senide tebrik ederim.
Mal kaybeden, bir þey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok þey kaybetmiþtir.
Fakat cesaretini kaybeden her þeyini kaybetmistir.
Ahmet bey çok mu acýktýn,Dr.bey yemeðe deðil doða da hep birlikte dolaþarak resim çekmeye davet ediyor![]()
Adminimiz Bir sergiden bahsetiyordu yapýlacak mý ?
sitemizin reklamý açýsýndan ve kültürel bir faaliyet olmasý bakýmýndan güzel olurdu...
Ne dersiniz???
Sn.Milli Eðitim Müdürümüz Mahmut KURT beyinde destekleri ile çok yakýnda güzel bir sergi açmayý düþünüyoruz. Þimdiden fotoðraflarýnýzý seçip yüksek pikselde olanlarý ayýrýrýsanýz onlarýn içerisinden seçip baský yaptýracaðýz.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Firaset27 olan kullanýcý adým ile attýðým resmi 2.liðe layýk gördüðünüz için çok saðolun...
firaset adlý üye adýmý artýk kullanabiliyorumsiteye bir türlü ayak uyduramadým ama þimdi birz alýþtým..
Tüh beeee tamda resmi hazýrladým,yarýþma bitmiþ...Neyse baþka bahara kalsýn...
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Uzun zamandýr benimde düþündüðüm ve planlarým arasýnda bulunan bir faaliyetti. Ancak yalnýz baþýna deðilde karma bir sergide bulunmak daha güzel olacaktýr...
Konu mehmetkaplan tarafýndan (23.05.07 Saat 21:22 ) deðiþtirilmiþtir.
Bir daha ki sefere inþallah 1. fotoðrafý Nizip.com üyeleri seçecek.
THALEP VE PEERLESS ÝLE AYNI FÝKÝRDEYÝM DERECEYE GÝREN FOTOÐRAFLAR ÇOK GÜZEL TEBRÝK EDERÝM AMA BENCE BU ÝKÝ ARKADAÞIN FOTOÐRAFLARI ÇOK DAHA GÜZELDÝ DERECEYE GÝRERLER DÝYE TAHMÝN EDÝYORDUM.TABÝ BÜYÜKLERÝMÝZ DAHA DOÐRUSUNU BÝLÝRLER SAÐLIK OLSUN
ÝNSANLIK ZOR ÝÞ...
benim merak ettiðim acaba thalep arkadaþýmýz yarýþmaya kaç resim ile katýldý,
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Ýbocan kardeþim ben çok fotoðraf attým. Zaten yarýþmanýn amacý yarýþmaktan çok Nizip ile ilgili resimlerin sayýsýnýn artmasý ve arþivin geniþlemesiydi. Ben bu gayret içerisindeydim. Nizip'e çok güzel kareler kazandýrdýðýma inanýyorum. Sende mansiyon almýþsýn bunu gördüm tebrik ederim. Benil eleþtirmek istiyorsun sanýrým. Bunu yapmadan önce kendi fotoðrafýn ile benim fotoðraflarýmý karþýlaþtýrmaný tavsiye ederim....
sonbahar arkadaþýma sonsuz teþekkürlerimi sunuyorum. Nizip comun içinde farklý düþünen bir arkadaþý bulmak sevindirdi. bize destek verdiði için kýyaslamýyorum biraz farklý düþündüðü için teþekkür ettim. bizm için deðil bir baþkasý olsaydý yine aynýsýný söylerdim. ayrýca ibo arkadaþýmýn fotografý 4, olmuþ onuda tebrik etmek lazým. çok zor bir kare iyi yakalamýþ tebrik edelim. ama thalep arkadaþýmý eleþtirmiþ doðal hakký. onuda tebrik etmek lazým
Mehmet Sait BOZKURT(Peerless)
thalep arkadaþým, arþivin geniþlemesi için resim sayýsýný çoðaltmak hepimizin dileðiydi, ama neticede yarýþmaya kiþinin kendi belirleyeceði bir resimle katýlabilirdi, diðer resimlerde hem arþivin geliþmesinde hemde sergide kullanýlacaktý.
benim resmime gelince zaten benim yarýþmada bir iddiam yoktu,üstelik sizin gibi sürekli elimde fotograf makinasý ile dolaþýp bu iþi profesyonel olarakta yapmýyorum, jürideki hocalarýmýz, mansiyon olarak deðerlendirmiþler,
Þunuda belirteyim, resimlerinin hepsi deðilsede içinde çok muntazam olanlar var, ama sizdeki kendini eniyi görme duygunuz, o resimlerinizide benim için deðersiz kýlýyor.
peerles arkadaþada teþekkür ederim emeðe saygý gösterdiði için
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...