Seher vakti esen rüzigarýn serinliðini bilemeyen..
Bir avuntuyla cafe köþelerinde ömür çürüten, gönül huzurunu ne bilir?!.
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
Akýldan, mantýktan ne bahseder bilmem ki?!..
Sevgili Müslüm abim; Ben müslüman olarak nerede haksýzlýða uðramýþ bir kiþi, bir topluluk bir millet varsa üzülürüm.Haksýzlýða uðramýþ kiþi müslüman olursa kahrolurum,nerede bir haksýzlýk görsem þu 3 þeyi yapmaya çalýþýrým ya elimle müdahele ederim, ya dilimle müdahele ederim yada kalbimle buðz ederim... Eðer ben bu saydýðým 3 þeyi yapamýyorsam dilsiz þeytandan ne farkým kalýr...Ben hayatýmý elimden geldiðince kur-an'a göre yaþamaya çalýþýyorum...Benim yemek yemem, tuvalete girip çýkmam, eve girip çýkmam diðer vesair dünyalýk iþlerim ve uhrevi iþlerim kur-anýn emrettiði Allah resulününde örnekliðinde þekilleniyor...Elbette bir kur-an mümini adayý olarak baktýðým, gördüðüm yorum yaptýðým her ciddi þeyi kur-an'a göre yada senin deyiminle müslümanlýða göre yorumlamak zorundayým...Niyemi ? Çünkü ben inanýyorum ki ölüm var, ben inanýyorum ki ahiret var ben inanýyorum ki sorgu sual var...Ben merkezli deðil biz merkezli yaþamak zorundayýz.Çinde zülme uðrayan türk diyorsun suriyeye gelince müslüman oluyor...Burada sanki baþka þey anlatmaya çalýþýyorsun...Bizim için ýrkçýlýk bu ümmetin helak sebebidir...Zulüm hangi ýrktan hangi dinden kime yapýlýrsa yapýlsýn kabul edilemez...Zulüm; Çinde bir dinsiz türkede yapýlsa kabul edilemez, Suriyede yaþan müslüman arap'ada yapýlsa kabul edilemez Ýsrailde yaþayan bir yahudiyede yapýlsa kabul edilemez.Zulüm zulümdür... Konu çok derin bugün müslümanýn diye geçinen devletler bir araya gelseler elele verseler birlik olsalar dünyanýn hiçbir yerinde bir kurt kuzuyu kapamaz bir kiþiye dahi haksýzlýk yapýlamaz.Son sözüm her olayý senin deyiminle müslümanlýða getirmek zorundayýz .
Konu M.KÜÇÜK tarafýndan (20.02.13 Saat 13:42 ) deðiþtirilmiþtir.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Yani müslüman deðilse koy dötüne öyle mi
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Çýplak ayaklarýný ýslak otlar üzerine seremeyen.. Bir hüt hüt kuþunun canlý ötüþünü duyamayan.. Ve dahi bir bebeðin avucunu, ellerine almadan yaþayan;
"15 Mart 2011 de baþlayan direniþ 3. yýlýna girerken;
Suriye Rejimi Her Gün
1.568 Vatandaþý
Vatanýndan Mahrum Býrakýyor."
Yoruma gerek var mý?!...
Cenabý Allah c.c müslümanlara firaset versinde þu iþ bir an önce bitsin,o müslümanlar orada hergün katledilirken kuzu boðazýmýza düðümlenir...
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.