Gölde 1mt lik bal?klarýn çýkt???n? s?kça duyuyoruz. Birde önlem al?n?pta bal?k türleri ço?alt?lsa ve s?f?r a?lara yasak getirilse iyi olur.
Gölde 1mt lik bal?klarýn çýkt???n? s?kça duyuyoruz. Birde önlem al?n?pta bal?k türleri ço?alt?lsa ve s?f?r a?lara yasak getirilse iyi olur.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Sevgili Admin; sýfýr aðlara yasaklama gelirse bizim halimiz nice olur ? Bilmem televoleyi duydunuzmu,ben genelde televole kullanýyorum,onunla yakalamak daha kolay oluyor. Dur abi ekmeðimizle oynama
Bu arada mesire alanýmýz gittikçe güzelleþmeye baþladý,artýk orada bir piknik yaparýz herhalde.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
abi senin tuttuðun (satýn aldýðýn tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-tongue-out[/IMG] ) balýkla biþey olmaz.
Benim anlatmak istediðimbaraj etrafýnda að atýp geçimini bu yolla saðlayan insanlaradýr. Geçimini saðlamak için uðraþan insan baþýmýn tacýdýr. Fakat sýfýr aðlarla 3 mt ara ile gölün etrafý, çay yataklarý, yavrulama alanlarý donatýlmýþ durumda. Buda balýk türlerinin azalmasýna neden olmaktadýr.
En azýndan að geniþliði ayarlansa....
Yavrulama mevsimlerinde avlanma yasak olsa ...
iyi olur diye düþünüyorum
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Hah tamam þimdi anlaþýldý,ne bileyim abi,bir an korkuttun beni..
Ben kimim..?
Orhan abi foruma girmedin girmedin bi girdin fýrtýna gibi girdin ayrýca hizmetleriniz için
Allah razý olsun
Ben kimim..?