Gaziantep Valisi Süleyman KAMÇI ve Gaziantep Milletvekili Mehmet SARI Nizip'teydi ama ne için geldiklerini bilmiyorum!....
Gaziantep Valisi Süleyman KAMÇI ve Gaziantep Milletvekili Mehmet SARI Nizip'teydi ama ne için geldiklerini bilmiyorum!....
Kumralým sende bilmezsen hiç kimse bilmez... Benim gibi gündüzleri Nizip dýþýndamýsýn ki..
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (16.10.07 Saat 08:08 ) deðiþtirilmiþtir.
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Huzeyfe dostum biliyorsun ki ben bugünlerde zeytin fidaný dikmeye gidiyorum, anlayacaðýn gündüzleri Nizip'te yokum ...
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (16.10.07 Saat 08:09 ) deðiþtirilmiþtir.
Bu gün Nizip'te çok þiddetli bir yaðmur yaðmýþ. Yaðmýþ diyorum çünkü; o esnada ben G.antep ' te idim
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (16.10.07 Saat 08:09 ) deðiþtirilmiþtir.
bugün Nizipte güneþli bir hava var. tam þiir yazýlacak bir hava....
Konu nizipli_mehmet tarafýndan (16.10.07 Saat 08:10 ) deðiþtirilmiþtir.
ee bu kadar gün baþka biþey olmamýþmý ?
Burayý hareketlendirelim artýk
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Ya abi bak þimdi paramparça oldum,derbeder oldum...
Akþam oldu hüzünlendim ben yinee.....
Gel vefasýz,gel insafsýz...! Gel yine...
Hasret kaldým,gözlerinin rengine....
Ya abi bak yine duygulandým valla... Bu konuyu Þubat 2006 da kumralým açmýþtý...
Oooooofff... Oooofff....! Huzeyfe aðlamsýnda kim aðlasýn....
DOÐRUDUR AÞK HERZAMAN VARDIR AMA HEPSÝ YALAN AÞK NEDÝR KÝ HÝÇBÝRÞEY O ÝNSANIN GÖNLÜNDE OLAN AMA NE OLUYO BOÞ HERÞEY BOÞ KENDÝNÝZÝ HEDER EDÝYORSUNUZ BEN BU ZAMAN KADAR HÝÇ ÝNNAMADIM AÞKA ÝNANAMAMDA BOÞVER GÖKAN AÞKI YINEDE SENIN SÖZLERÝNE KARÞI GELMEYEYIM O SENIN DÜÞÜNCEN BYS.
bugunlerde Nizip pek bi durgun neden acaba
bugün Nizip'te pek biþey olmadý, en azýndan bu saate kadar olmadý.... zaten uzun zamandýr hayat burada o kadar monoton ki.... bazen çekip gidesi geliyor insanýn çoook uzaklara. ama býrakýlmýyor iþte, býrakýlmamasýnýn bir sebebi var elbette.... þehrin içinde beni býrakma diye bakan gözler var çünkü.....
yine hüzün bastý beni bugün yaaaa... neyse benden bu kadar....
bugun Nizipte hala sýrdan bir gun iþte hiç birsey yok hersey tek duze gidiyor bidigimiz Nizip iþte
Valla bence bugunlerde Nizipte büyük bir hareketlilik var... ramazan ve bayram hazýrlýðýndan dolayý çarþýlar bayaa yoðun. allah cümlemize çok versin.
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Amin, metal abi. Herkesinde gelecek ramazan bayramini simdiden kutlarim.
Mor dünya gökyüzünü kiskanirmi$casina vurur kendini buLutLarin bo$Luguna,-
BEN ALMANYADA OLDUGUM ICIN NIZIPTE NELER OLDUGUNU BILMIYORUM
bu günlerde yagan yagmurun yollarý bozmasý arabalara zarar verebilir.bundan dolayý beledýyemýszin bir fýrsatýný bulup yollarý onarmasý lazým bence çünkü daha fazla kazalarýn olmasý önlenebilir.ayrýca osmanlý parký güzel olmuþ.belediyemize tesekkürler