operasyona baþladýk iyi olur iþallah takýmý kuralým hemen gelecek arkadaþlar isimleri bildirsinler 10 kiþilik býr kadro hazýrlýyorum...
operasyona baþladýk iyi olur iþallah takýmý kuralým hemen gelecek arkadaþlar isimleri bildirsinler 10 kiþilik býr kadro hazýrlýyorum...
DÜNYA BÝR GÜN DEGÝL !! ELBET GÜN GELÝR ÖDEÞÝRÝZ...
hadi hayýrlýsý rakiplere fark atar Nizip.com. hemen ronaldýnho ve oliver kahn ý nýzýp.com a üye yapalýmm.. tuncay arda turaný da ...:)
Thalep sen kardeþ senin maça gelmen lazým yoksa öðretmenlere yeniliriz geçen hafta daðýttýk onlarý bu defa rovanþ için çok hýrslýlar bir iki takviye yapmýþlar duyduðuma göre.senin kesin gelmen lazým...
arkadaþlar bizim adamlarýmýz tamamý yerli Nizip comda yokmu öle güzel oynayan adam siz yabancý peþinde dolaþýyorsunuz..
Nizip.com uye sý olunca onlarda yerli olacak...nýzýp.com seyýrcý sorunuda olmaz 6.700 uyesý var taraftar destegý arkasýnda ...
Tamam ilk takým bizden olsun o zaman.Belediye personellerinden oluþan küçük ama büyük bir takým hazýr.Mesala bu akþam yeþil sahaya ayak basmayý düþünüyoruz.Hatta sevgili gazeteci arkadaþlarýmýz beni ararsanýz bu akþam ilk maçýmýzý yapabiliriz?
Ahmet takýmý Nizip.com turnuvasýna hazýrla. Belediye 100. yýlýn ilk kupasýný alsýn....
AINESI ISTIR KISININ LAFA BAKILMAZ.
pp kupa Nizip.com takýmýnýn dýr..gerçi daha takým kurulma aþamasýnda sanýrým ama...yýnede nipi.com alýr kupa yý..
ya arkadaþlar futbola olan merakýmýz var yani yabancý görmesenýz katýlabiliriz saygýlar
Yahu Alakuþ Abi niye herþeyi biz yokken yapýyorsunuz? :'(
Hele bekleyin yaz gelsin, havalar ýsýnsýn. Bu arada Admin Abi sen takýmýn yönetim kurulu baþkanýsýn. Daha ne vazife düþecek? Baþkan dediðin bizim Aziz Baþkan gibi koltukta puro içer. Ben takýmýn idari menejerliðine talibim.![]()
bireysel emekli, sadece üye...
baþkan genel menejer teknýk dýrektör var ama hala ortada takým oyuncularý yok..oda olur ýnþallah...![]()
oyuncu lazýmsa ben varým kiminle irtibata geceleým adres lazým yönlendirisenýz sevýnýrim...