Sayýn sakalli0727'nin topluca ve süreklilik arz eden türden MSN'li tepki önerisi de 'konu muhatabý yaptýrýmcýlarý etkilemek bazýnda' yollanabilir; Israrcýlýðýmýzý belirtmek açýsýndan...
Sayýn sakalli0727'nin topluca ve süreklilik arz eden türden MSN'li tepki önerisi de 'konu muhatabý yaptýrýmcýlarý etkilemek bazýnda' yollanabilir; Israrcýlýðýmýzý belirtmek açýsýndan...
Sevgili Mehmet ve Kemal aðabey;
Maalesef ulusal basýn abuk sabuk içerikleri olmadýkça böyle haberlere prim vermiyor onun için burada sansasyonel birþeyler yapýlmalý örneðin Romalý kostümü giymiþ birileri abartýlý bir Antep aðzýyla çalýþmalarý protesto(kerç ederse) ederlerse ancak böyle eðlenceli bir haber ulusal basýnda yer alýr,baþka örneklerde üretilebilir.aslýnda bu tip olaylarýn yerel belediyelerin basýn ve halkla iliþkiler birimi tarafýndan düzenlenip basýn bülteniyle daðýtýlmalarý gerekir diyedüþünüyorum.
yazgani kutluyorum...cok güzel olayi aciklamis..benimde demek istedigim bu sansasyonel bir haber..oturup konusalim eylem seklimizi belirleyelim..öyle mahsun mahsun kagitlarla ugrasmak ancak ...tsk ederler calismalara...ama gerisi yok..mecbur olacaklar kardesim...dinsizin hakkindan imansiz gelir
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Sayýn turýzm bakanýmýz ertugrul gunay 12 ekým 2010 salý gunu saat 3 de ýslahýyeye gelecek gelmýsken de nizip egetýrebýlsek cunmu gelecem dýye sözü vardý.
Sayýn Kemal cengiz dilinize saðlýk Nizibin adýný silmek istiyorlar yazýnýzý okudum yerden göge kadar haklýsýnýz Nizibin öyle çok sorunu varki anlat anlat bitmez bence bunun tek nedeni arkadaþým nizipdeki insan yapýlanmasýndan baþka bir þey degil vurdum duymaz kör ayvaz misali þunu anlamakda güçlük çekiyorum gerek baraj olsun rumkale olsun halfetinin karþýsýndaki meydan bunlar hep bile bildigim kadarý ile nizibe ayit oldugunu biliyorum nizibe ayit onlarca yemegimiz var hiç birinin ismi yok sað olsunlar ara sýrada olsa nizibin yetiþtirmiþ oldugu dünya çapýnda bir yemek ustasý Musa Daðdeviren çýkarmýþ oldugu Çiya yayýnlarýnda söz ediyor YEMEK VE KÜLTÜR dergisinde bunlarý görüyoruz dünya bu insan sahip çýkýyor ama antepte týk yok biz nizipliler kendi kendimize sahip çýkmasak bu böyle olur Kilisi örnek alsak iyi olur bence görüþmek üzere