HERÞEYÝN YERÝNÝ BÝR ÞEY DOLDURUR AMA NÝZÝP'in YERÝNÝ HÝÇ BÝR ÞEY DOLDURAMAZ.
........................................ BEN NÝZÝP'Ý ÖZLÜYORUM.............................................
HERÞEYÝN YERÝNÝ BÝR ÞEY DOLDURUR AMA NÝZÝP'in YERÝNÝ HÝÇ BÝR ÞEY DOLDURAMAZ.
........................................ BEN NÝZÝP'Ý ÖZLÜYORUM.............................................
yýllar önce Nizip'de bulundum. ve hala oralarý unutmadým. her günümüz çok iyi geçti diyemem. ama dostlar inanýn iyi günlerimiz sýkýntýlý geçen günlerimizden daha fazlaydý. þimdi artýk oralara gelmek çok zor benim için ama keþke bir iki günlükte olsa oralarda bulunsam. parktaki lahmacuncuda yine týka basa sayýsýný bilmeden lahmacun yesek yanýna ayran ya da aþaðý çarþýda berberin karþýsýndaki lokantada sabah çorbasý içsem ya da hükümet konaðýnýn karþýsýndaki pastanede arkadaþlarla dostlarýmýzla laflasak ya da mýzara gitsek sekiliye gitsek oralardaki arkadaþlarýmýzla tekrar biraraya gelsek. ne günlerdi ah ahh. hiç unutmadým yeþil Nizip'i hiç . resimlere baktýmda oldukça deðiþmiþ Nizip. biz o zaman ki halini bile unutamadýk þimdi daha bir güzel olmuþ. yeni gelin gibi süslenmiþ her yer. bir ibrahim sercan vardý oralarda bilmem tanýrmýsýnýz. çok iyi bir çocuktu. çok zaman geçti aradan þimdi öðretmen olmuþ duyduðuma göre. bilen ya da duyan varsa mesaj býraksýn. herkese iyi vakitler.
arkadaþlar Nizipli olupda Nizip i özlemeyen varmý Nizip in her þeyinin kendine has özel likleri vardýr
hiçbiryerde fýrýn önünde nohutcu sahlarý cigerci yoktur hele ekmegimiz bizehastýr nerde bulursun dürümiçin açýkekmegi ancak özelyaptýracan oda yapa bilirlerse onun için Nizip in herþeyini
Nizipte gittiðim bir ciðerci vardý en çok onun yaðptýðý ciðerlerý ve lahmacunu arýyorm
eskiden damatlara yapýlan kýna gecelerini
ÖNCELÝKLE NOHUT DÜRÜMÜNÜ ESKÝDEN DAMADIN KINASI YAKILDIKTAN SORNAGECELERÝ ÇALGILARVE KALABALIK BÝ TOPLULUKLAR GEZMELERÝ BÝ DEGER ADIYLADA(SAHURCU GEZMESÝ DENÝR) DAMDA YATMAYI KISACASI HERÞEYÝNÝ ÖZLEDÝM
arkadaþlar ne yazsamki herþeyini özlüyoruz memleketimizin sabahlarý nohut dürümünümü,meyan þerbetinimi,akþamlarý damda yatmayýmý,annemimi,arkadaþlarýmýmý,yazmakla bitmez bu iþ kardeþ
Mehmet abi Bizde sizleri ÖzLedik, HatýrLýyorsanýz kazanda aþ Piþer bir seHane DöküLür sonrada Herkes Lokma edip yanýnda ayran Ýle içerdi...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
öncelikle nizip aðzý konuþmalar özleniyor.-taman yorum bu böle olmasli aðm.nidin yaw-
nohut dürümü,
kahvenin önünde tavuk gibi oturup gelene geþene bakaraktan çay içmesi))))))))
dedikodular özleniyor.gurbetten gelipte evde ilk oturmada, ailemiz zaten diplomatik sunum yapýyor)))))))þu þöle etti bu böle oldu
<a href="https://www.nizip.com/showthread.php?t=447">Nizip Lisesinin Adi Geri Verilsin !</a>
Nizipin Herþeyini özlüyoruz Valla Tek Birþeyi Deðil,ah Nerde Nizipteki Günler...
kimi ve neyi seversen sev;birgün ayrýlacaksýn!...
evet bencede nohut dürümü ve patlýcan kebabýný þöyle yagý kolundan akacak.............vallahi nizip gibi memleket yokkkkk
say say bitmez ki...
Hafta sonlarý eþdost akraba ile taþbaþa pikniðe gitmekten tut...
akþamlarý birkça arkadaþla beraber otoyolun kenarýnda ellerimizde þiþelerle(kola þiþesi oluyo bunlargece yarýsýna kadar sohbet etmeyi...
hatta onuda geçtim bizim kapýnýn önünde duran çöp kutusunun belediyenin devamlý anons yapmasýna raðman buna aldýrýþ etmeyen vatandaþlarýmýz tarafýndan yakýlmasýný bile özledim...
iþte bu kdar çok...
daha gelelide çok olmadý bea... nereden çýktý bu gurbet burukluðu içimde þimdi...
kim açtý bu konuyu bea![]()