Kahvaltýya gelecegim yerimi ayýrtýn![]()
Kahvaltýya gelecegim yerimi ayýrtýn![]()
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Ýstanbul Nizipliler Derneði geleneksel kahvaltýsý, yönetim kurulu üyemiz Eczacý Erol Nizipli katkýlarý ile 23 Mayýs 2010 pazar günü saat: 10.00- 15.00 arasý Ýstanbul boðazýnda Tekne Turu þeklinde yapýlacaktýr. Kahvaltý, yaza giriþ etkinliði kapsamýnda, misafirlere nohut dürümü, ciðer kebabý, katmer ve nizip marulu ikramý yapýlacaktýr.
Kahvaltýmýza katýlacak misafirlerden Anadolu yakasýnda oturanlar saat: 10.00'da Beylebeyi, Avrupa yakasýnda oturanlar Beþiktaþ iskelesinden tekneye alýnarak 5 saatlik gezi baþlayacaktýr. 5 saat boyunca boðazýn eþsiz güzelliði dolaþýlarak görsel þölen yanýnda nostaljik sohbet ve kaynaþma saðlanacaktýr.Gezi bitimi yine bu iki iskeleden daðýlým yapýlacaktýr.Toplantýya katýlacaklarýn, katýlacaðýný yönetime bildirimde bulunmalarý gerekmektedir.
Konu tytyhgtyhgh tarafýndan (14.05.10 Saat 13:17 ) deðiþtirilmiþtir.
Beni yaz Mahmut abiii![]()
Konu biraz gerilerde kalmýþ,canlý tutmak lazým.
Malum pazar gününe az kaldý.
Ýstanbul'daki Nizip'li katýlýmcýlar bekleniyor.![]()
Bu kahvaltý için bütün hazýrlýklar tamam, 5 saat sürecek bu Boðazdaki tekne turunda sabah kahvaltýsýndan sonra süre uzadýðýndan öðleden sonra da, Sucuk ekmek veya tavuk pirzola, sýcak ve soðuk içecek ikramý yapýlacak. Popstar Adnan'da yöresel þarkýlarý ile eþlik edecek. Süpriz katýlýmcýlar beklenmekte ve katýlýmcýlarýn keyif alacaðý bir Kahvaltý yaþatýlacaktýr.
Konu tytyhgtyhgh tarafýndan (19.05.10 Saat 13:41 ) deðiþtirilmiþtir.
Beni yazýn pazar günü inþallah oradayým.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
benide yazýn
Mehmet ben gelecektim ama ayný gün kayýnbiraderimin iki oðlunun sünnet cemiyeti var.Yoksa kaç aydýr Ýstanbula gelmeyi bu gezi için erteliyordum.Artýk baþka sefere.Sen dönüþte Bursaya gel misafirim ol.
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
Sünnet cemiyeti derken, sünnet düðünü mü demek istedin.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Evet......
Bana sadece Allah yeter...
Ne mutlu Müslümaným diyene.
bursanýn sünnet cemiyetleri(düðün) bayaðý meþhurdur,bu arada ben sohbet yapamýyorum nasýl girip yazýþýyorsunuz kýsacýk yazarmýsýnýz ..