Nizip belediyesine ait park ve bahçeler müdürümüz Barýþ Akdoðan beyde yarýnki sulama etkinliðimize,
1 tanker ve birkaç elemanla destek verecek.
Þuanda sulama ekibimiz üçe çýkmýþ oldu![]()
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Vay sizin babanýza rahmet.
Özellikle çocuklarýmý alýp aðaç ekim iþine mesai dolayýsýyla c.tesi katýlmayý düþünüyordum....
Kýsmet deðilmiþ ama ben elimle ekmiþ gibi mesrur oluyorum.
Helal olsun sizlere.
Abi sulama ekibine dahil olabilirsiniz. Çocuklarýnýzý alýn gezin oralarý, güzel hava tam piknik yeri. Birazda göz kulak olursunuz
0342 5171254
Coþkunsuz sular ekibi olmaz sevgili adminim ve tüm kardeþlerim hepinize gönül doludu teþekkür inþallah 15-20 yýl sonra evlatlarýmýza býrakýlacak bir miras olacak
Þuna bütün kalbimle inanýyorum 2012 ve daha sonraki yýlýndan sonra dünyanýn kalbi bu cografyada atacak inþallah
selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Kampanya güzel oldu. Bu kampanyanýn baþlamasýna öncülük eden, Halk Eðitim Müdürlüðünden 104 kiþilik ilk ekibi hazýrlayarak liderliðini gösteren sayýn ÖZAY ÇEVÝK hocamýza, NÝÇET derneðimizin kurucusu ve kampanyaya büyük destek vererek organizasyon gücünü gösteren kýymetli eþim DÝLEK TEPEDELEN'e her konuda koþturup bize umut aþýlayan sayýn MEHMET AKPEK 'e ve tüm katýlýmcýlara teþekkürlerimi sunarým.
Av. Zekeriya Tepedelen -NÝÇET SÖZCÜSÜ
Bende burdan zor þartlar altýnda dahi bu asli görevden uzak kalmayan nizip bedensel engellileri koruma derneði baþkaný sayýn ABDURREZZAK PAMUK þahsýnda tüm engelli kardeþlerimizi kutlar ellerine yüreklerine saðlýk diliyorum
mechullll
abi aksilik olmazsa gitmeyi düþünüyorum. Nede olsa sucuyuz.
Yaðdýr Mevlam Su diyorum.
0342 5171254
sulama iþi yapýlmazsa orada ki emek heba olur.bir an önce oraya su iþi çözüme kavuþturulmalý sulama için çalýþan arkadaþalar var tabiki ama imkanlar az gibi, kýt kanat yapýlmaya çalýþýyor inþalllah aðaç dikemedeki baþarýlarý çalýþmalarý sulama iþinde de sonuç( getirir) saðlanýr.
Konu servet BÜYÜKTEKE tarafýndan (13.03.10 Saat 12:44 ) deðiþtirilmiþtir.
Av.Maruf Marufoðlu, 1 traktör ve tankeri ile sulama ekibine destek veriyor.
Yarýn Kemal Cengiz, Kasým Böler ve Av.Maruf Marufoðlu beyler dikim yapýlan alanda sulama yapacaklar. Esnafdan da katýlým olacaðý gibi sizlerden de pazar gününü açýk havada deðerlendirmek isteyenler, bu etkinliðe katýlabilirler.
0342 5171254