Yaklaþýk 100 kitaptan oluþan bir koli de ben hazýrlýyorum...Sanýrým bu hafta içinde gönderirim...
Yaklaþýk 100 kitaptan oluþan bir koli de ben hazýrlýyorum...Sanýrým bu hafta içinde gönderirim...
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
selam müslüm bey ..
admin (memet akpek)mý bana ulaþacaðým bir adres verrmisiniz veya benim adýma sorarmýsýnýz bu kitaplar hangi adreste ..
muhtar hüseyin mermer bilirmi.
acaba bu kitaplarýn kullanýlýrlýðý ne kadar
iyi muhafaza etmedilerse yýpranmýþtýrþayet kutüphaneye verdilersede zaten vermezler...
saygýlar
Konu felsefefe tarafýndan (16.12.09 Saat 22:00 ) deðiþtirilmiþtir.
Þenel Haným!
Öncelikle sizleri bu faaliyetinizden dolayý tebrik ediyorum.Sizlere söz verdiðim üzere bir koli kitabý Aras Kargo ile Gaziantep'te belirttiðiniz adrese yolladým. Þayet derneginize ulaþtý ise haberdar ederseniz sevinirim.selam ve hürmetler...
Pazartesi uðrayýp haber alacam mutlaka ge lmiþtir...
24.konferansýmýz vardý onun için çok yoðundum
dýþarýdan pr.. Misafirlerim vardý..size çok teþekkür ederim duyarlýlýðýnýz için..saygýlar
iyi akþamlar davut özgül kardeþ gönderdiðiniz kýtap kolýsýný aldýk... çok tesekkür ederim umarým onun okuyan miniklere iþýk tutar ...nizip.comun ilk kolisý elimize gecti devamý da yeni yýlýmýzda elimizde olur iþallah..saygýlar
HATIRLATMA.
iyi akþamlar beyler bayanlar bizim kütüphanenin kitaplarý geliyormu açaba ...yoksa unutuldumu
slm.kitaplari hangi adrese gondericez. bu konuda mail adresime gonderim adresini bildirirseniz sevinirim.mail adresim.durdusogut@hotmail.com bir adres daha vericem gunluk kontrol edebilmek acisindan.arzusogut@hotmail.com .bu iki mail adresine. kitaplari gonderebilicegim yeri yada size ulasabilecegim tel nosu yazarsaniz. bu konuda size yardimci olabilirim saygilar .