Barsaklarýn temizleniyordur abi.
Suyumuz çok temiz ve kaliteli gönül rahatlýðý ile içebilirsin.
Barsaklarýn temizleniyordur abi.
Suyumuz çok temiz ve kaliteli gönül rahatlýðý ile içebilirsin.
Elimde bir þey yok abi.
Ama isterse sana tesbih ve karanfil yollayabilirim.
Ayrýca da kitap okurken veya yazý yazrken kullanýrsýn
Okuma lambasý
![]()
Osman Demir Istanbul
o test aletinin ölçme ile uzaktan yakýndan alakasý yok..suyumuz düzenli klorlanýyor...ancak çok kaliteli suda deðil..temiz ama sert bir su..
Yazýnýn kaldýrýlmasý taraftarý deðilim. En azýndan forumu okuyanlar suyumuzun temiz oldugunu ve bu gibi aletklerle milletin baþta midesini sonra kafasýný bulandýrarak kar etme gayreti içinde olan arýtma cihazý satýcýlarýnýn maksadýný öðrenmiþ olur.
hadi bakalým mobalý boynunuza) zaten burada ciddi konu açanlar suçlu pozisyonuna düþüyor...ben zaten son üç yýldan beri çeþme suyunu býraktým içmiyorum....
biz geleceðiz, gelecek biziz
Parasi olan sampanyada patlatir abi
gelecekte biz gelirsek musluklardan zemzem akitacagiz, buda bir secim vaadi olsun yerriii![]()
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Sen Arabistandan gelen her suyu zemzemmi sanýyorsun, musluktan nasýl akacak zemzem, bir rivayete göre kurumuþ zemzem kuyularý.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
yok ben genelde ne icersem zem zem sifa niyetine icerim inanc meselesi yani![]()
hem sana zem zem yok icersen carpilirsin yanlis anlama emmi hani nizip suyu madeni boziyya o yuzden
gecenlerde ertugrul ozkok umreye gidecek diye duymustum eger umreye gittiyse kesin bu asparagas haberi o yazmistirbaslikta soyle olabilir AKP IKTIDARI ZEMZEM KUYULARINI KURUTTU
![]()
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
mikrop oranýný bilmiyorum ama nizip içme suyunun sürekli analizi yapýldýðýndan eminim.çünkü nizip'te su kaynaklý hiç bir sorun yaþanmamýþtýr.umarým orhan çelik'in de dikkatini çekmiþtir senin analizinin.
önce saðlýk
test edilen suyun içme suyu þebekesindenmi yada numunenin alýndýgý evin deposundanmý yada nizipte çoklukla kullanýlan baypas olarak kullanýlan kuyu ve þebekedenmi alýndý bualetlarinizle içmesuyu pompa istasyonunda test yapmayý düþündünüzmü teþekkürler
Ben test yapýlýrken tesadüfen ordaydým..fotoðraf çekmek zaten bende bir alýþlkanlýk oluþturdu.doðrusunu isterseniz gelen yorumlardan gayet memnunum.coskun'nun eklediði raporlar gerçekten çok önemli...suyun bir daha test edilmesi veya farklý sularýn testi diye bir þansým yok.ama ben de birçok þeyi ögrenmiþ oldum..katkýsý olan herkese teþekkür ediyorum..
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Konunun açýlmasý faydalý oldu.