Ýlker kardeþ büyük bir memnuniyetle seni de listeye aldýk.Bu arada çigköfteden sonra katmeri de menüye kattýk....Herkesin mutabýk kalmasý durumunda gece yarýsý oktayýn minübüsü ile Güzel bir istanbul turu da yapabiliriz.Biz bunu hep yaparýz...![]()
Ýlker kardeþ büyük bir memnuniyetle seni de listeye aldýk.Bu arada çigköfteden sonra katmeri de menüye kattýk....Herkesin mutabýk kalmasý durumunda gece yarýsý oktayýn minübüsü ile Güzel bir istanbul turu da yapabiliriz.Biz bunu hep yaparýz...![]()
Konu nizip.com tarafýndan (11.07.08 Saat 11:48 ) deðiþtirilmiþtir.
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
hmmm þimdi siz bize gýcýk mý yapýyorsunuz)
Ama bunu size pahalýya öderiz)))
Böyle güzel bir etkinliði düzenleyen Nizipli hemþerilerimize sonsuz teþekkür ederiz.
Gökhana katýlýyorum ne yani gýcýkmý atýyorsunuz :-))
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Hakemi de yaz abi
O da gelecek
Her toplantýya davet ediyordum abi bu sefer gelecek kararlý
Maçý olmaz ve de nöbeti olmazsa tabi
Kendisi Futbol maçý setrederken
hakeme gözlük diye baðýrdýðýmýz bir göreve sahip yani
fitbol hakemi (lütfen fitbol diye okuyun)
Osman Demir Istanbul
Hiç osman abi bizi görmezden gelmiþ metalçiðim
neyse bizi tarhan abi yada oktay abi halimizden anlayýp yazar)
Bakýcýlarý duymuyoruz kardeþim
baþka kapýya
zaten birtane korsan mý morsan mý ne biri var
geleceðim deyip bizi kandýrýyor
gelmezse ben ona asýl korsanýn ben olduðunu göstereceðim
Osman Demir Istanbul
sevgili FELSEFE kardaþým .1 kiþilik kontejan alabilirim.deðiþiklik olmasa aranýzda bulunmaktan onur duyarým.
bari sayin TARHAN bizi davet etmedi,hiç olmazsa siz davet edin.
Þimdi köyde mehmet aðanýneþeði kaybolmuþ
herkes arýyor
Bulan yok
Karþý daðda çobaný görmüþle
laaa Çoban Sülüüüüüüüüü
Mehmet aðanýn eþeðini gördüüüüüüüüüüüünmüüüüüüüüü
çoban sülü
cýk diye cevap veriyormuþ
yine soruyorlar
yine cýk
en son çoban sülü kýzmýþ
Baðýrmaya baþlamýþ
la cýk dedim yaaaaaaa
la cýk dedim yaaa
Üstad bizde sevinç ve istekle
he dedik ya
geeel abi baþýmýzýn üstünde yerin var
geeel
baþka gelmek isteyen varsa
metal ve gükhaný da getirebilirsen getir
malum þimdi
bir yerleri þiþer hasta masta olurlar yazýk
Osman Demir Istanbul
metal ve gükhaný da getirebilirsen getir
malum þimdi
bir yerleri þiþer hasta masta olurlar yazýk
Bak Abiçiðim Ýsmim Gökhan) Ve elazýðdayým artýk maalesef gelemem ama yine bizi düþündüðünüz için çok saðolun abi.
Hep böyle birlik olmamýz dileðiyle...
bursada organize edemeyiz bu 1+1=2 kadar basit,
ama neden , acaba bursadaki dostluklar dahamý geçici ,
özele sorma ihtiyacý duymuyorum , burdan bir açýklama yaparmýsýnýz
selamlar,
ilker kayar
alýntý:
"quote" küçük mahmut demiþki:
SEVGÝLÝ NÝZÝP COM.CULAR BU ÝÞÝ NÝZÝP’ TE ÝSTANBUL’DA HATTA ETYOPYA’DA BÝLE ÇOK GÜZEL ORGANÝZE EDERSÝNÝZ ÇOK DA ÝYÝ OLUR. AMA BURSA’ DA ÇOK SAÐLIKLI OLABÝLECEÐÝNE ASLA ÝNANAMIYORUM.TERSÝNÝ ÝDDÝA EDEN VARSA BEN BURDAYIM GELSÝN BENÝ ÝKNA ETSÝN.M.KÜÇÜK.(SEBEBÝNÝ ÖÐRENMEK ÝSTEYEN VARSA BANA MAÝL ATSIN) (mehmetenes27@yahoo.com.tr)M.KÜÇÜK
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
otobanlarda fazla dolaþmayalýmda ,
haaaa bu arada yeni geldim memleketten,
çið köftesinden, katmerinden,içli köftesinden,yuvalamasýndan,patlýcan kebabýndan,lahmacunundan týka basaaaaaaaaa doydum arkadaþ,
oraya gelene kadar 1 hafta sulu yemek yiyecem bursada,
selamlar,
ilker
alýntý:
"quote" Tarhan demiþki:
<p align="justify" Ýlker kardeþ büyük bir memnuniyetle seni de listeye aldýk.Bu arada çigköfteden sonra katmeri de menüye kattýk....Herkesin mutabýk kalmasý durumunda gece yarýsý oktayýn minübüsü ile Güzel bir istanbul turu da yapabiliriz.Biz bunu hep yaparýz...)))))))...
** Bizi güçlü yapan yediklerimiz deðil, hazmettiklerimizdir. Bizi zengin yapan kazandýklarýmýz deðil, muhafaza ettiklerimizdir. Bizi bilgili yapan okuduklarýmýz deðil, kafamýza yerleþtirdiklerimizdir.
Yalnýz
Nizip.com toplantýsýný ilk önce bursada yaptýk abi
resimler ve yazýlar dedilidir.
yaz gelsin yine yapacaðýz
sizi oralarda yalnýz býrakmayýz.
Edited by - felsefefe on 12.02.2007 05:52:25
Osman Demir Istanbul
SEVGÝLÝ ÝLKAY BENÝM KASTIM NÝZÝP COM’CULARIN BU ÝÞÝ ORGANÝZE EDEMEMESÝ DEÐÝL.BENÝM KASTIM BURSADAKÝ NÝZÝPLÝLERÝ BÝR ARAYA GETÝRÝP BÖYLE BÝR ORGANÝZEYÝ YAPMAK ÇOK ZORDUR DÝYORUM.BENÝM ASIL ANLATMAK ÝSTEDÝÐÝMÞU. BÜTÜN NÝZÝPLÝLERÝN BÝR ARAYA GELDÝÐÝ BÝR ORGANÝZEYÝ YAPMAK YOKSA ÜÇ BEÞ TANE TUZU KURUYLA DERNEKTE HOÞ BÝR AKÞAM GEÇÝRÝP ONDAN SONRA KÝMSE KÝMSEYÝ ARAYIP SORMADIKTAN SONRA NE ANLAMI KALIR DEMEK ÝSTÝYORUM.(DERNEÐE GELEN NÝZÝPLÝ SAYISI KAÇ SONRA ORASI NÝZÝPLELER DEÐÝL GAZÝANTEPLÝLER DERNEÐÝ ÜYE SAYISI KAÇ GELEN KAÇ KÝÞÝ TOPARLANALIM DÝYORUM HAKSIZMIYIM.)M,KÜÇÜK.
mehmetenes27@yahoo.com.tr
Sevgili ilker ve küçük mahmut kardeþim benim iki tane ciddi manada hastam vardý.Hem haným ameliyat oldu hemde çocuk hasta,çok özür dilerim görüþüp Ýsanbula gidemediðimiz için.
AYRICA TÜM ÝSTANBULDAKÝ KARDEÞLERÝMDENDE ÖZÜR DÝLERÝM. SELAMLAR
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM