MEHMET GÜNDAL ÞÝMDÝ 3.SINIF EMNÝYET MÜDÜRÜ VE BURSA ÇEVÝK KUVVET MÜDÜRÜ.
MEHMET GÜNDAL ÞÝMDÝ 3.SINIF EMNÝYET MÜDÜRÜ VE BURSA ÇEVÝK KUVVET MÜDÜRÜ.
mehmetenes27@yahoo.com.tr
Arkadaþlar 4 kiþide bizde var.Sevgili kayýnbiraderim:ALÝ TÝKEN(TÝKEN ALÝ)Þanlýurfa da.Bacanaðým YUSUF YILDIRIM ve sevgili komþum ASIM AKKUÞ evet bunlar Kahramanmaraþ da .Ayrýca biricik yeðenim HASAN FIRAT Ankara da çalýþýyorlar.
Türkiye Muhtarlar Derneði Nizip Þubesi Baþkaný
Ýstasyon Mahallesi Muhtarý
Dede KILIÇ
tel : 0.342 518 23 09
cep: 0 544 518 23 09
0 535 246 64 54
tüm Nizipli hemþerilerime saygýlar ve sevgiler iskenderun komiser Hüseyin GÜMÜÞ
Ahmet Gümüþ'te Malatya Koruma Polisidir
Konu johnny deep27 tarafýndan (31.12.07 Saat 19:09 ) deðiþtirilmiþtir.
selamün aleyküm bayrampaþa çevik kuvvette polis memururum. allah izniyle bu yaz tayin çýkýyor yani istanbulun nazý bitiyor. meslektaþlarýma (abilerime) saygýlar. suat bey allah razý olsun emniyet teþkilatýndaki Niziplileri tanýmaya vesile oldun.
birecikte görev yapan bildiðim 2 nizipli arkadaþ
ersin yaþar
mahmut özdemir
haydar kýlýçparlar (urfa da)
Halen Bursa Orhangazi Ilçe Emniyet Müdürlüðünde çalýþýyorum,yurdumuzun Dört Bir Tarafýnda Görev Yapan Nizipli Polis Memuru Arkadaþlara Selamlar 98 Mezunuyum
Halen Ýstanbul' da görev yapýyorum 21.02.1985 yýlý mezunuyum. Selamlar.........
Resimli mesaj atarsanýz daha iyi olur kanaatindeyim.
Bekir Deðirmenci, Aydýn Ili Polis Meslek Eðitim Merkezinde Görev Yapýyorum.1990 GAZÝANTEP POLÝSOKULU MEZUNUYUM
TÜM NÝZÝPLÝ POLÝS OLAN KARDEÞLERÝMÝZÝ BU SÝTEDE BULUÞTURALIM BENÝM ÝSMÝNÝ BÝLDÝÐÝM ARKADAÞLAIRIN ÝSMÝNÝ YAZIYORUM!!! BÜLENT SARIDAÐ(ONURCEREN).. M.ERDALSARIDAÐ, ÖMER KURT ,EÞREF BOZKURT,HÜSEYÝN GÜMÜÞ,AHMET ÖZGEN,YUSUF BOZKURT,ORHAN ÇAKIR,ALÝ KURT,MEHMET BOZKURT,HAFIZ ABÝ,AHMET YAÞAR,CUMA KAYA,SERDAR GÖREN,ALÝYILMAZ,MAHLÝ YILMAZ,
BAHRÝ VE ABDULLAH ALPARSLAN,ÝMAM HÜSEYÝN GÜMÜÞ,AKÝF(soyadýný unuttum),CEVDET KAYA,