Böyle seven olur mu acaba?? diye soruyor insan kendi kendine.. Çok güzel bir hikaye paylaþtýðýn için tþkler..
Böyle seven olur mu acaba?? diye soruyor insan kendi kendine.. Çok güzel bir hikaye paylaþtýðýn için tþkler..
Ne demis bir büyügümüz
A$k, iki yalnizin paylastigi bir yalnizliktir (:
Mor dünya gökyüzünü kiskanirmi$casina vurur kendini buLutLarin bo$Luguna,-
Günbatýmýnda baþlar özlemler. El ayak çekilmeye baþlayýnca bu yalancý kentten, kalýrsýn baþ baþa bir sen, bir yalnýzlýðýn, birde özlemlerin… Ellerin üþümeye baþlar yoksa sevgilin yanýnda… En büyük özlem de onadýr ya Kendini hep yarým hep eksik hissedersin. Duvarlar üstüne gelir Onun yokluðunda. Yaktýðýn sigara bile senin gibidir biraz acý biraz kederli yanar.
Sonra bir þarký tutturursun yada geliverir aklýna. Söylersin ama O duymaz, istersin gelmez. Özlersin onu. Sonra bir bakmýþsýn iki damla yaþ akmýþ yanaklarýndan ona doðru. Süzülürken yaþlar yanaðýndan dudaklarýna, öper de yollarsýn o yaþlarý Ona. Özlemiþsindir.
Sonra ardýndan bir sigara daha yakarsýn sonra bir tane daha bir tane daha... Baktýn olmuyor, bulamýyorsun bir çare atarsýn kendini yataða uyuyup kurtulmak için bu özlem acýsýndan… Önceleri acý zannedersin ama, sonra anlarsýn ki o senin sevginin ateþi, sevginde onun oksijeni. Ama bilemezsin ki her þey daha aðýr daha acý olacaktýr þimdi.
Kapatýrsýn ýþýðý girersin yataða… Bir de bakmýþsýn bedenin yalnýz, bedenin buz gibi. Ararsýn beklersin bir dokunuþ, bir sarýlýþ… Uyurken duymak istersin o sýcak nefesin verdiði huzuru ama, sende bilirsin ki saðýn karanlýk solun karanlýk. Hani alýþmýþtýr kulaklarýn duymak ister iyi geceler sözünü, küçücük masum bir öpücük istersin… Yalnýzsýn ne duyarsýn ne hissedersin.
Bir serseri mayýnsýndýr artýk… Ýçin özlem yüklü yüreðinde bir derin yara beklersin uykuyu bir saða bir sola dönüp. Dedim ya yalnýzsýn ne uykun gelir ne sýzýsý diner gönlünün. Uyumak için kapatýrsýn gözlerini gözünün önüne mutlu anlar gelir, gülümser sana. O tebessüm ettikçe senin yüzün asýlýr. Sonra haykýrmak istersin içinden ama, olmaz.Kýzýp durursun sonra uyuya kalýrsýn… Sabah kalktýðýnda geceden kalma hüznün hala damarlarýnda dolaþtýðýný hissedersin… Sonra iþ güç derken uzaklaþýverir damarlarýnda dolaþan bu serseri hüzün… Rahatlarsýn.
AMA UNUTMUÞSUNDUR KÝ, GÜN BATIMINDA BAÞLAR ÖZLEMLER...
kara sevda kardeþim tþk ederim þiir icin gercekten cok anlamlý ve duygusal.. ellerine saðlýk
kara sevda cok içten ve anlamlýydý saðol...
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
beðendiðine sevindim ziya.benimkiler neki seninkilerin yanýnda
yokkk herrfffffbak bilmiyodum yoksa þair benmi oldum
sen mi:
)
Bin vurgun yese de bu can sevdadan
Usanmadý aþka yelken açmaktan
Gönül topraðýma aþk yaðmurundan
Damla damla umutlarý bekledim.
Ýçimde öylesi yalnýzdý dünya
Bu gönül hasretti aþka bahara
Bak geldin bitmesin bu düþ bu rüya
Seninle sarýldým mutluluklara