Emrah palamut listesinde varmýsýnýz, yoksanýz söyleyelimde Mahmut hoca fazla alsýn palamutlarý. Þimdiden aðzým sulandý palamut yemek için sabah kahvaltýsý bile yapmadým.
Emrah palamut listesinde varmýsýnýz, yoksanýz söyleyelimde Mahmut hoca fazla alsýn palamutlarý. Þimdiden aðzým sulandý palamut yemek için sabah kahvaltýsý bile yapmadým.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Bu arada cuma namazý saati 13.15 unutmayalým.
Sarýyer Merkez camisi boðaza sýfýr tarihi bir camidir.kime sorarsanýz gösterirler..Bu caminin bir baþka adý da A.Kedhuda camisidir..Bu ismi de kime sorarsanýz gösterirler..Hava güneþli ve güzel...iyi bir aný olacak...
Ramazan TARHAN/Astronom/HARÝTA MÜHENDÝSÝHayatý Kolaylaþtýrýr
www.tarhanharita.net
Bu arada dün Davut hocamý arayýp baþ saðlýðý diledim gelemediði için üzgün, hepinize selam söyledi, salý günü dönecekmiþ.
Emrah,harita ekibinin aracý Maslak'a gidecek.ben oktay ve ahmeti alacaðým..sadýk,memet ve sen oradan camiye geçersiniz..
www.tarhanharita.net
Ramazan abi,ben de gelmeyi çok isterdim...Mahmut hocamý uzun zamandýr görmemiþim..benden çok selam söyleyin..malesef iþlerimin yoðunluðundan bugün akþama kadar doluyum...![]()
murat çelik
MURAT ÇELÝK/Çelik Bilgisayar/Baþakþehir Çarþý
Yeter yavsabah sabah ney bu palamut muhabbeti
![]()
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Murat gelseydin çok iyi olurdu...dur oktay'i arim..o seni ikna etmesini bilir...seni bursa listesine yazdým..bursa gezisi sakata gelmesin...2006 daki bursa gezimize sen de katýlmýþtýn.bu sefer daha güzel olacak...)))
www.tarhanharita.net
Gelmeyenin palamutunu ben yerim.
cehalet insaný çirkinleþtirir. suskunlugum asaletimdendir .
her söze cevabým var ama bir söze bakarým sözmü
diye birde söyleyene bakarým adammý diyehttp://www.nizip.com/signaturepics/sigpic2750_5.gif
cehalet insaný çirkinleþtirir. suskunlugum asaletimdendir .
her söze cevabým var ama bir söze bakarým sözmü
diye birde söyleyene bakarým adammý diyehttp://www.nizip.com/signaturepics/sigpic2750_5.gif