ben burda isim veya üye adý vermedim. kimsede gücenip alýnmasýn. diðer sitelerden arayýp araþtýrýp bulduðunuz kadar zamaný nizip.com içerisinde harcasanýz eðer ayný konulara ulaþabilirsiniz.
ben burda isim veya üye adý vermedim. kimsede gücenip alýnmasýn. diðer sitelerden arayýp araþtýrýp bulduðunuz kadar zamaný nizip.com içerisinde harcasanýz eðer ayný konulara ulaþabilirsiniz.
SIKINTI YARATMA...!
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
siz isim vermediniz ama ben anladým anlýyacagýmý daha öncede yaptýnýz ayný seyi benle kiþisel bir probleminizmi var anlayamýyorum kýsýtlama getirir gibisiniz arada extradan ayný konular acýlmýs olabilir bu kadar büyütüp karsý tarafý kýrmaya degermi neden böyle davranýyosunuz ben bu konularla mutluyum konularýma yorum yapanlarda keza ayný sekilde biz son derece mutluyuz halimizden ama yok illa bir elestri olucak niye buna bu kadar takýlýyosunuz en azuýndan kalp kýrmýyoruz siyasi konularda oldugu gibi elestri yapcaksanýz illaki bununla ilgili yapabilirdiniz
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
Ben bu konuda yorum yazmak istemezdim fakat tadý kaçtý biraz sanýrým. Ben merhum Muhsin Yazýcýoðlu ile ilgili bir yazý yazýyorum. Cumali arkadaþýmýz da biyografisini yazmýþ. Tamam bunlarýn ikisi de Muhsin Yazýcýoðlu ile ilgili yazýlar ama üslup farklý yazýlardaki, içerik farklý, yazýlýþ amaçlarý farklý. Ne diye ikisini birleþtiriyorsun. Býrakýnýz, öyle kalsýn. Bence biraz daha dikkat edelim arkadaþlar. Rica ediyorum...
''Cennet Cennet Dedikleri Bir Kaç Köþkle Bir Kaç Huri Ýsteyene Ver Onlarý Bana Seni Gerek Seni"
hakan abi bu konu çok haklýsýn olan konular açýlýyor birleþtirince konularýn nerde diye tekrar konu açýyorlar. konuya bu daha önce açýldý deyince link verilince özelden yazýyorlar ayný þekilde ondan sonrada açtýklarý konuya mesaj olarak yazýyolr inþ. bu konuyada daha önce açýld diye link vermez falan diye mesaj silince sebep yazýyoruz bu defa kendileri görmediðinden dolayý hemen özelden çok aðýr yazýlar yazýyorlar sonrada kayýp olup gidiyorlar... yani açýlan konudan önce açacaklarý bölümde az bi gezseler bulacaklar ama neyse...
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
bu konuda son kez yazýyorum çünki anladýmki herkes doluymus baya iyi oldu aslýnda o acýdan birincisi fatih abi biþey yapýyosa haklý nedenleri vardýr sonuna kadar saygý duyarým ,saygýdeger bi büyügüm sonra müslüm abiye gelelim burdan tanýdýgým kadarýyla içi dýsý bir asla kalbinde kötülük olmayan biri anlýk davranýsta bulunup fevri çýkýslar yapmýs olabilir ama bi anda herkes üstüne gitti bu durum beni üzdü iþin aslý onunda burda okadar yorumlarý var emegi var herkesi oldugu gibi kabullenmek lazým ben cidden kýrýldým yani...ikincisi lütfen acýlan konulara çok absürd kiþsel trzda bi konu olmadýgý sürece kaydadeger deðil gibi bi ifade kullanýlmasýn ben bunu kabul edemiyorum ne olursa olsun edemiyorum herkes ayný seyi begencek yada ayný yazýdan yada konudan haz alýcak diye biþi söz konusu deðil bu konuda hassasiyet bekliyorum lütfen!!!! artýk gerilip kýrýlmayalým en önemliside kýrmayalým...
Konu fsoyarik tarafýndan (28.03.09 Saat 09:31 ) deðiþtirilmiþtir.
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
Konuyu sabitleyelim her kardeþimizin ayrý bir güzelligi var Önemli olan KAVGA,KÝN gitmek degil bu olaydan ders alýp en önce kendim olmak üzere yolumuza sevgi ve samimiyetle devam etmek
ZÝRA CÝRKÝNDE BÝLE BÝR GÜZELLÝK VARDIR.
BÝRLÝK BERABERLÝK SAYGI VE SEVGÝ ÝLE KALDIGIMIZ YERDEN NÝZÝBÝMÝZ VE ÝNSANLIK ÝÇÝN DEVAM ETMEK.SELAMLAR
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM