bence fatih sultan mahallesinde bir ilköðretim okulunda görev yapýyorsunuz? yanýlmýyorsam ne öðretmeni oldugunuzu ve adýnýzýda tahmýn edebýlýyorum tabi ki yanýlmýyorsam...
bence fatih sultan mahallesinde bir ilköðretim okulunda görev yapýyorsunuz? yanýlmýyorsam ne öðretmeni oldugunuzu ve adýnýzýda tahmýn edebýlýyorum tabi ki yanýlmýyorsam...
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
......................
Konu secretgarden tarafýndan (22.05.09 Saat 00:04 ) deðiþtirilmiþtir.
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
ben nizipte yaþasaydým senin kim olduðunu çözerdm![]()
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
bütün okullarýmý tek tek gezerdin yani???))))
ama ben gercekten ögrenilmek istemiyorumki amacým sadece sizlerle muhabbet etmek bi bayan olarak istemem kimsenin bilmesini beni sahsen
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
þaka bir yana sen en saðlýklýsýný yapýyrsun..
þu an yaþadýðýn yerde halkýn büyük çoðunluðu bir birini tanýr. senin baþka þehirden geldiðini hiç tereddüt bile etmden anlarve bu sitede bana göre herkesin bilmesi görmesi gereken çoðu kiþinin öðrenecek çok þeyi oldugu bir site.
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
evet dogru burasý tamam çok küçük biyer deðil ama çok büyükte deðil ve cogu kiþi birbirini tanýyo o acýdan erkek olsam belki bu kadar saklama geregi duymazdým ama bayan olunca isler deðiþiyo o yüzdende deþifre olmamak adýna böyle olmasý en mantýklýsý anlayýsýn için tesekkürler![]()
konuyla alakasýz biþey sorucaktým ama kimse kalmamýs ben yinede soruyum benim ciddi bi böcek fobim var böcek görünce 50 metre uzaga kaçan tiplerdenim önümüzde malum yaz ve simdiden beni telas bastý internette arastýrýrken bö böcek gördüm biraz örümcegi andýrýyo güya G.Antepte çok fazla görülürmüþ adýda bögümü böðümü ne öyle biþi ilk kez netten gördüm zaten yazýn ondan burdada oluyomu gercekten yani apartmanlarda![]()
Konu secretgarden tarafýndan (23.01.09 Saat 01:28 ) deðiþtirilmiþtir.
eee ben söylemek ýstemýyorum emýn ol hatta secret gardenden once ankaradayekn aldýgýn bý uyelýk daha var bence adýn ve soyadýnýn kýsaltamalarý ýle bence yanlýyorsam kusura bakmaama sanmýyorum tabý gýzlý kalmak ýstedýgýn için kabul etmezsýn bence ama okulunu emýn ol ký býlýyorum ýký mah. arasýnda hatta bý mah. ýnýsýnda yokus gýbý bý yer war o kýsýmda okulun 500 mt falan ýlersýnde tazýye evý war yanýlmýyorsam
![]()
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
GizemLi Bir Üye... Allah Ondanda Razý Olsun...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
bu kadar tdk sözlügü arastirmaktansa keske alman klavyelerinde i ciktigini da arastirsaydin
bu arada sana pek mütevaziymis diyemiycem)
ne var yani 8 harften 7 sini dogru yazmisiz
1 i ni gözümüze sokuyorsun
diger 7 harfini dogru yazdigim icin hani nerde tebrik mesajin sayin arzuhalci)
neyse ben secreti biraz daha anlatayim
secret aglar diye üzerine gitmedigimiz fazla ugrasmadigimiz biri
bayan olmasindan dolayi bu aglama özelliginin olmasi dogal
fakattttttttttttttttttt bayanlar hakkindaki acilan konuda bizle tek ba$ina erkek gibi sava$tigini gördükten sonra
secret erkek gibi kizmi$ dedim icimden
kesin BIYIKLARI da vardir)bide böyle burma burma
yakinda sakalli2 diye nik aliirsa $a$irmayin)
Konu sakalli0727 tarafýndan (24.01.09 Saat 00:55 ) deðiþtirilmiþtir.
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....