neyse hadiyin benim itiraf reyiónuna gidelim orda bi kac itiraf düsünelim usaklar)secret senide bekliyorum
neyse hadiyin benim itiraf reyiónuna gidelim orda bi kac itiraf düsünelim usaklar)secret senide bekliyorum
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
motorlar toplanamaz çünkü nizip trafiði çok kötü insanlar iþlerini motorsikletlen görüyor. Oda kaldýrýlýrsa trafik allak bullak olur.
'herkese' katkýlarýndan dolayý teþekkürler....ha bu ara da boroboro gizlibahçeye kýzmadým...
önemli deðil..ben konu bütünlüðü bozulmamasý amacýyla söylemiþtim..senin için sorun degýlse beným içind edeðil..ok
Þimdiye kadar lise caddesinde bir kaza olduðuný duymadým belediyenin þehir içinde bir otopark yapmasý lazým dar olan sokaklarýmýz arabalarýnda yola park etmesi sonucu trafik iyice daralýyor. Bunun için eski fýstýkhalý yýkýlýp otopark yapýlacaktý daha yapýlacak 4. seneye girdi
yahu arman abi bi bildigimiz var diye actým konuyu... benim evim ordadýr abi gördüðüm seyler var babama da motor carptý 3 ay yerde yattý adam.. motorlarýn toplanmasý onerisini derman kardesim sunmuþ nerde acaba gelse de bi yapsa acýklamasýný..Ayrýca Boroboro hassasiyetin için cok tessekkur ederim...
Arkadaþlar eskiden nizipte motor çalma olaylarý meþhurdu hala devam ediyormu yoksa bittimi.Çünkü benimde motorum belediyenin önünden çalýnmýþtý.Bulunmadý gerçi ama çok üzülmüþtük.Zorla aldýrmýþtýk rahmetli babama.
yoðun istek üzerine geldim sayýn arkadaslar=) motorlar toplansýn dedim evet ben bunu yeþil nizibimin temiz havasýný ve insanýmýzý düþündüm ve kazalarýn daha aza indirgenmiþ bir durumda olabilecegi düþüncesiyle yorumumu yapmýþtým... yürümek saglýk açýssýndan harþka bir spordur bilmeyen yoktur.. yine diyorum arkadaþlar benim sadece bir öneri... selamaleyk..
anlayýsýndan dolayý tesekkürler dilruba
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
hakket nolcak bu lise cadesinin hali![]()
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
secret garden cok kýzmýþþ heralde bütün mesajlarýný siliyor...neye ve kime inat...???
kopyaladiklarinizi nasil silsin kizcaz))gelin bedirya dezyaya gidek
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
doganesmeray üyeye inat..
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
histtt konunun disina cikmayin)
lise caddesinin sorunu o cadde ortadan kalkarak giderilebilir.üst caddeyi kullanirlar olur biter.bu isin sakasi
sürücüler yayalar kendini bilmedikce trafik sorunu ortadan kalkmaz tek lise caddesinde degil nizipin hic bi yerinde kurallara uyulmuyorki.
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
kasis yapýlsa ki çözüm deðil..yanýndan geciyolar..(bende motor kullanýrken yanýndanki boþluktan gecerdým motoru yatýrarak.....) çözüm deðil..trafik ýsýgý ve mobese konulursa býraz olsun rahatlar saýnýrým